Jump to content

Raimond

Kasutajad
  • Sisu loend

    25
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Raimond

  • Tase
    Algaja
  1. Pulsikellad, mudelid ja müügikohad

    Oma eelneva Polari aadressil suunatud sarkasmi varjus natuke asjalikku inffi ka. Pulsimõõtja- kui ei taha ilusa ja särava kaubamärgikese eest 1500 eeku maksta (ma eeldan, et pulsimõõtja normaalne turuhind võiks olla ca 500 eeku seega siit need kahetonnised hinnad tulevad), siis on võimalik leida töötavaid pulsimõõtjaid ka väga odava hinna eest. Minul on olnud 500 kroonine pulsimõõtja (G pulse vist on kaubamärk) mida müüvad koduextra poed oma tehnikaletis (siiamaani müügil, ma aegajalt ikka kiikan, et kas veel saab kui peaks vaja minema) ja üldiselt ma usun, et kui ta näitab 130 siis ka on 130 ja ükski kaubamärk seda fakti ei muuda. Teine ja võimsama softiga (hakkab karjuma kui alla 45 löögi läheb jne- määrad ise progetavad jne) pulsikas maksis üleüldse 289 krooni ja tema ainsaks miinuseks pärast pooleteiseaastast kasutamist on see, et käis raisk vastu asfalti ja kriipis klaasi ära. Ostsin mingist kohast Kadaka Selveri taga mille nimi on Realiseerimiskeskus. Kaubamärk on TCM aga seda vist enam ei müüda seal. Ma ei usu, et mõne kõvema firma kell mind paremini hapnikku omastama paneb või võistluspulsist kakskend lööki ära kaksab ja ma tahaks teada kui paljud tegelikult oma südame töökest üle arvuti interface pärast trenni ikka vaatavad (v.a hr Jaanson Pärnus)? Seega- kui on vaja pulssi vaadata, siis saab hakkama 300-500 krooniga. Kui on vaja tunda ennast Inimesena... sky is the limit.
  2. Küsimus selline. Viimased paar kuud on väga vastumeelt olnud teha külgmisi kõhulihaseid selle tavapärase hantel käes kummardus paremale/vasakule harjutusega. Jääb selline mulje, nagu keha paiduvus oleks vähenenud ca 40 %, harjutus ei ole mitte raske raskuse tõttu vaid seetõttu, et kehal on kuidagi raske ennast painutada/keha ei paindu. Lihase mass takistab paindumist? Kas kellelgi on vastavat kogemust, arvamused...?
  3. jalapress..........

    Sama teema kohta ootaks arvamust tegelikult seoses teise harjutusega: seisad, mõlemas käes on hantel, hakkad ennast vaheldumisi paremale ja vasakule kummardama- seega peaks arenema külgmised kõhulihased. Seda harjutust saab teha ka nii, et hantel on ainult ühes käes. Sõber kunagi väitis, et kui hantel on mõlemas käes ja teha korraga nii vasakut kui paremat külgmist kõhulihast, toimib teine hantel nö vastukaaluna ja seetõttu lihase pingutusefekti ei järgne. Kas kellelgi on mingit seisukoha selle väite suhtes? Minu arust on see BS sest ma tunnen kahe hantliga tehes seda kuidas lihas töötab, aga ikkagi?
  4. üks rinnalihas on veits suurem, kui teine..

    Otil õigus. Siin foorumis varemgi olnud juttu sellest, et keha on ebasümmeetriline. Mul endal näiteks on nõnda, et parema jala reielihas on suurem ja lihased joonistuvad paremini välja, kuid suutlikkuselt on vasaku jala reis tugevam.
  5. kõht!

    Nõus eelnevaga, radika saab siis kõhtu, kui rasva maha saab. Rasva saab maha aeroobsega. Alakõhu jaoks oskan soovitada sellist kummalist harjutust: lama voodi peal selili, jalad põlvedest 90 kraadise nurga all üle ääre põrandal. Tõsta jalad üles säilitades põlvedest sama 90 kraadise nurga. Minu arust isoleerib see harjutus päris hästi alakõhtu, kuid on kergem ja ei nõua sellist meeletut pingutust, nagu lamades sirgete jalgade tõstmine. (jajah, ma tean, et ilma valu ja vaevata ei kasva, pole mõtet seda järgmiseks kirjutada).
  6. Tüdruksõber

    Kas mina olen ainus, kes arvab, et aeroobika saledaks ei tee? Niipalju, kui mina seda keksimist vaadanud olen, siis jätab see jube raju mulje... seega pulse liiga intensiivne ja rasva asemel põleb midagi muud. Seega laktaat tekitab küll tunde, et vägevalt sai antud, aga tegelikku esteetilist tulemust asjal ei ole? Ega naist trenni käsu peale ei saa, enda oma olen ka 2 a utsitanud, vedu ei võta. Seega- oled sunnitud kas asja sinnapaika jätma või jõusaalist uue naise vaatama. Ja mis jutt see oli, et biitseps meeste rida on? Ma saalis vaatan, et kõige ilusamad on need naised, kes enamuse meestega võrdselt tõstavad... (ja ei näe just välja nagu Bergmannid)
  7. Liigesed

    Novot, ürita veel esimest korda foorumisse midagi kirjutada, välja tuleb ikka nagu tavaliselt...
  8. Liigesed

    Kui ma ei eksi, siis www.kliinik.ee nimelises kohas on olemas üle veebi küsimustele vastav spordiarst. Liigesed on popp teema ja sealt võib välja tuua tendentsvastuse: liigeste naksumine, plõksumine ja klõpsumine on küll tüütu, kuid põhiolemuselt ohutu nähtus. Kui soovi on, võib seda ultragel-i peale äsada. Hullemaks läheb lugu siis, kui mingid reumad ja muud jubedused mängu tulevad.
  9. nooh, hirmsad mahumehed, 150 jne... 120- 140 on maksimum, kui eeldada, et ei ole tegemist mingi pulsianomaaliaga stiilis 170 on maksimum (on ka selliseid nähtud). Ühesõnaga, kui eeldada, et sul on normaalne pulsisagedus oma vanuse kohta, siis 120-140 lööki minutis on maksimaalne treeningu intensiivsuse vajadus. Sealt edasi hakkavad lihased energiat mujalt võtma ja asja tulemus on see, et kurnad ennast, aga rasv ikka ei põle. Kui sporti teed, tee üksi. Kahjuks on see nii, et aeroobsele treeningule võetakse sõber kaasa ja siis läheb edasi nõnda, et jutt jääb järjest vähemaks, ümbrus ähmastub, pulss tõuseb, laktaat koguneb... kasutu. Kui soovid, et aeroobsest treeningust rasva põletamise mõttes kasu oleks, siis üle 140 oma piire kompida ei ole vaja. Kahjuks eeldab see arvatavasti üsna aeglast liikumist, seega häbitripp on kõige pärssivam tegur õige treeningu teostamisel.
  10. Kaalust 10kg alla pooleteise kuuga

    Pane süstemaatiliselt poolteist kuud ratast ja saadki oma kümme kilo alla...
  11. Tüdimus

    Tee midagi muud, pane ratast vms... kui tahtmist ei ole, siis on ikka trenn eriline nss...
  12. kõhulihaste väljatoomine

    Mine vaata http://www.bont.com/news/featurearticles/abs/abs.htm ja tee järgi, lihast tuleb mis mühiseb, aga mida hakata peale rasvaga lihaste kohal, seda pead küll ise välja mõtlema.
  13. kõhulihased

    Kõhu alaosa lihaseid saab isoleerida kahe harjutusega, mida harjutustepangas ei ole. Esimene on variatsioon harjutusest number kaheksa. Lamad sirgelt maas- tõstad jalad sirgelt üles kuni labajalad on vertikaalselt pea kohal. Kui vaja tõuseb ka selg natuke kaasa. Hoiatus: hea soojendus kulub marjaks ära, sest paindumine on üsna ulatuslik. Teine harjutus on Hollywoodi popstaaride raudvaramu: Lamad- tõstad jalad 90 kraadi (e siis sirgelt) üles. Seejärel hakkad jalgu vertikaalselt veel kõrgemale liigutama, tõstes oma puusavööd. See kõik on teooria, kahjuks minu rasvakiht nende harjutuste tulemusi näha ei võimalda.
  14. kust osta hantleid

    on olemas mingi jur isik nimega OÜ Fenar, kes toob sisse mingisuguseid odavaid hantleid. Muuhulgas turustavad nad neid Kristiine Prisma tööriistade jms osakonnas spordikaupade juures. Üks hantel kaalub 15 kg ja maksab 249 krooni. See on minu teada kõige odavam pakkumine linnapeal. Ainus häda on selles, et 15 kg on veits kerge teatud harjutuste jaoks. Samuti on hantlil mingi imelik häda- klambrid kipuvad ise lahti ennast keerama. Samas selle raha eest on nagu väga hea pakkumine. Giacomellis on mingi ketaste hoidja olemas, aga kui kettaid osta tahtsin teatati, et parasjagu hantlite kettaid ei ole (see parasjagu on neil juba mitmendat kuud). Samas on seal hantlite komplektid olemas, aga mingi 700 eegu eest, mis on minu arust veits kirves eriti kui altkorruselt saab 250 eest. Dünamos on ka mingid standard 600 eek pakkumised. andke nüüd andeks, et pikk jutt tuli.
  15. kiire abi

    ei saa ka mina aru kust kurat need nälgi ja joo vett soovitused tulevad. Volvo Ocean Race ajal jäid mingid vennad kaheks nädalaks üle aja merele ja toit sai otsa. Kui maale jõudsid olid kõik nagu kudend kitsed, aga rasvakiht oli ikka samasugune- nälgides ja vett juues võtab keha energiat lihaskoe, mitte rasvkoe arvelt.
×