Jump to content

icebrker

Kasutajad
  • Sisu loend

    57
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

icebrker

  • Tase
    Värske olija
  1. Vitamiinid

    Sinu küsimus tekitas minus huvi teistsugust küsimust leidma. Paremat. Ja seega paremat vastust. Lõppkokkuvõttes siiski sinu otsustada. Mis puuviljad, aedviljad jms parandavad: Silmanägemist Vere ringlust liigestes Hammaste korrashoidu Ja mis vitamiine oleks veel kasulik süüa ? Kõige rohkem huvitaksid need vere ringluse vitamiinid. Üks vastustest: http://www.freedomyou.com/recipes/Vegetable%20Guide.htm otsi sõna blood. seda esineb seal 10 korda.
  2. Kuidas on trenn teie elu muutnud?

    Olen märganud, et kuigi füüsiline enesutunne võib enne trenni kehv olla, siis peae trenni tunnen ennast väga hästi.
  3. kükid

    Selge. Ühesõnaga olen õigesti teinud ja võin rahulikult jätkata. Asi selles, et seda rääkis mitu aastat trenni teinud inimene ja ise olen ju alles 1, 5 kuud tegelenud. Veidi imelik tundub vanemaid õpetada. Aga ega ma õpetama ei hakka. Lihtsalt tean vastu vaielda kui peaks jälle jutuks tulema...
  4. kükid

    aga Kas reied paralleelselt maaga? Või on see liiga palju? Keegi ütles, et suurte raskuste puhul ei tohi lasta madalale. Aga mis on suured raskused? Ja kas jõutõstjad mitte ei tee täiskükke?
  5. kükid

    http://www.exrx.net/WeightExercises/Quadriceps/BBSquat.html Olen suht algaja (poolteist kuud jõusaalis), tarkused tulevad lugedes ja kogemustest. Küsimus tehnikas. Praegu olen teinud nii nagu üleval lingil kirjas on. Kui jalad paralleelselt maaga, siis üles tagasi. Jalad veidi laiemalt kui õlad ja varbad veidi väljapoole. Eelmine kord räägiti mulle trennis, et kui jalg moodustab 90 kraadise nurga siis see on küll ja küll. Et rohkem vigastab põlvi. Mulle andis nõu inimene, kes teeb kükke plaadid kandade all ja arvab, et kükid on soojenduseks. "Õiget" trenni teeb masina peal. Ma olen ju seni korrektselt trenni teinud?
  6. vahel juhtub, et pole võimalik oma tavapärasest toitumisest kinni hoida. reisimine, töö vms. Kuidas te sellise olukorra lahendanud olete? tahaks endaga midagi kerget kaasas kanda, mis sisaldaks vajalikus hulgas valke, süsivesikuid. Samas tahan suhkrust eemale hoida, seega batoonid langevad välja. Saan aru, et mingit pulbrit ja vett kokku segades oleks üks lahendus. Et siis mida täpselt?
  7. Ma sülitaks sellele spetsialistile näkku!

    miks nii endast väljas. 100% mööda nüüd küll ei ole. ära palun sülitama hakka. las vaatab, kuidas toimib. anna talle aega ja kui ei toimi võid enda kava soovitada. ps. kuivik jäi silma. ise ei võtaks. seal pole ju vitamiine ega muid vajalikke ained. ainult tühjad süsivesikud.
  8. minu toitumiskava - kommenteerige

    Aitäh veelkord! Muudan kava - selle põhjal, mis te siia kirjutasite - juhul kui tulemusi ei ole. Ma olen põikpäine inimene. Ärge võtke isiklikult. Mis vahet sel on, kas ma muudan oma kava täna või nädala pärast. Te ju teate, et kuna teil õigus on, olen ma seda nagunii sunnitud tegema... Peace!
  9. minu toitumiskava - kommenteerige

    Ma tahan kindla peale välja minna! Põhjus, miks ma nii ennast kui toitu möödan, on just see, et ma olen algaja. Mul on põhitõed selged aga ma ei tea, mis minu puhul mõjub. Mõni hakkab kasvama 2700 kcal peal, teised 3000kcal peal, mõned 3400ckal peal jne. Ega see dieet nii raske olegi kui algul arvata võib. Kui kõik paigas, ette teada kust järgmine toit tuleb jne on elu kerge. Tervislik toitumine, trenn - see on elustiil, millega ma tegin algust 2 kuud tagasi. Kõige jälgimine, kui palju ma tõstan, palju ma söön, palju kaalun on motiveeriv, kuna näen pidevalt tulemusi - on need siis head või halvad. Ja vastavalt sellele saan teha muudatusi. Võiks öelda, et tuunin enda kava täpselt minu vajadustele Motivatsioon on väga tähtis. Leia see ükskõik millest aga leia. Vähesed suudavad oma välimust muuta. See, et sa aastaga 9kg juurde võtsid ja rasvaprotsent kasva 1 võrra on äärmiselt positiivne. Igaljuhul tänud kõikide kommentaaride eest! Püüan oma kava mitmekesisemaks muuta. Kasvõi õuna asemel banaani. Tegin kava kiiruga valmis aga eks ta veidi rohkem istumist ja mõtlemist nõua...
  10. minu toitumiskava - kommenteerige

    Mis puutub 52 kg'i, siis esimene arengu piir peaks mõne kuuga tulema. St keha on treeninguga harjunud ja ei kompenseeri suuremaid raskuseid lihasmassi kasvatamisega. Siis peab pausi tegema või treeningut kergemaks muutma (tsüklid). Ja kuskil on see looduslik max, mis minu puhul on kindlasti alla jay cutlerit. Ühesõnaga 6kg aastas? Jään ootama
  11. minu toitumiskava - kommenteerige

    Jah... jääb selline mulje nagu tulin ainult targutama... aga seda ma ei tahtnud.. See oli tingitud mitmetest postitustest (ka sinu, PT London), et ma ei tea maast ega taevast... ja et tõenäoliselt suren enne talve vm :S Ootasin pigem parandusi, kui et mul on kõik valesti... M.M, Liha asemele magusat? Ega ei ütleks ära küll. ) Aga samas suhkur on väga halb asi... st rafineeritud suhkur... aegajalt võib võtta aga parem ilma olla... otsige googlest... rafineeritud suhkur... refined sugar jne... Mida muidu arvate 30% valku, 40% sysiv, 30% rasva lähenemisest? On see laialt levinud? Kui palju lihasmassi võib võib nädala jooksul juurde võtta? Progress on alati hea aga mis oleks max? Kg nädalas on vist suht hea?
  12. minu toitumiskava - kommenteerige

    Ei sure ma kusagile. 2 kuud olin 1400 kcal peal. Eesmärgiks oli üleliigse rasva põletamine - mis ka õnnestus. Ma arvan et ennast minuga võrdlema pole mõtet hakata. Kui te just sama palju ei kaalu? Kas 2000 on piisav. Kardan ka et mitte. Aga kindel ei ole. Aga miks 2000 kcal? Valem - 'Kehaak ilma rasvata naeltes' * 18. Antud kava puhul 112 * 18. St 40 kcal kg kohta. Need kordajad on pigem baas, mille peale võib vaikselt oma individuaalse kava üles ehitada. St vaikselt juurde lisama kui ei mõju. Nagu mainisin, tegelesin 2 kuud rasva põletamisega. Jälgisin pidevalt kaalu, mõõtsin rasva et teha järeleldusi dieedi ja trenni mõjudest. Selle perioodi peale kas hoidsin kaalu või langetasin. Täna pärast esimest nädalat 2000 kcal peal olles võtsin 1,3 kg juurde. Ma ei oska öelda, kas see on lihas või toit. Seega jään veel nädalaks 2000 peale. Kui kaalus juurde ei võta, tõstan kaloreid 200 võrra. Ise ka imestan. Aga progress on progress. Pole ju mõtet kaloreid muutma hakata? Kui, siis toidukorda huvitavamaks teha. ps. Kui ma saan ilma lihata hakkama, siis eelistaksin jah sellist eluviisi.
  13. minu toitumiskava - kommenteerige

    Ma tarbin jah 3mg C vitamiini. Kuuldavasti parandab taastumist mõne päeva võrra. Ise olen liiga vähe tarbinud ja jälginud, et kommenteerida. Olen püüdnud 3 liitrit vett päevas juua, seega mingit ohtu ei tohiks olla. Inimene, kes seda soovitas on hea tervise ja figuuriga. Kaltsiumit on 1gr, kuna hambad on kehvad. Piim ei aita. Seda olen sünnist saati joonud kuni 20'nda eluaastani. Liiter päevas polnud probleem. Mõtlesin, et proovin ilma hakkama saada. Riigid, kus piima rohkesti tarvitatakse, on luude hõrenemise haigused kõige enam levinud. Miks mul sooja toitu vaja on? Ma ei näe mingit põhjust, miks peaks toitu soendama. Kui toitu korralikult mäluda, siis selle temperatuur on täpselt selline nagu ta olema peab Õuna võin vabalt millegi muuga asendada. Banaan, apelsin vms. Kui jätte välja teie maitseelistused, siis mis mu kavas valesti on? 30% valku, 40% süsivesikuid, 30% rasva. Kokku 2000 kcal päevas. Peab mainima, et õhtu viimane eine on veidi kesine, sest kõht jääb tühjaks. Kui näljatunne tekib, siis söön rohkem. Ja nüüd viimane punkt. Loodan mõistvat suhtumist. Ma tahan esialgu lihata hakkama saada. Soovitusi?
  14. http://hannes.struktuur.ee/vv_files/dieet/ Kaalun 58kg ja olen kiire ainevahetusega. Eesmärgiks massi koguda. Lühidalt 6 einet päevas: A, B, C, D, E, F. Need ei ole söömise järjekorras, vaid nimetused. B - kõige suurem eine - peale trenni. E - teisena suur eine, peale trenni. Stack on nö lisa. Vitamiinid, õlid jms. Eraldatud on ta einest tühja reaga. Söön 3 tunniste vahedega kellaegadel 7, 10, 13, 16, 19, 22.
×