Jump to content

Vikatman

Kasutajad
  • Sisu loend

    64
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Vikatman

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 06.04.1990

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Valgujook peale trenni?

    Ei pea panema, aga kui lihaseid tahad kasvata, siis võiks panna küll! vadak imendub kiiresti organismi. peale trenni ikka korralik sööma jah. valgud, head rasvad ja aeglasemad süsivesikud.
  2. Oksjonil on 2.-3.dets. Fitness.ee logoga GASP i T-särk

    Millised need märgid veel on? Toidulisandite pakkidel kleepsud või?
  3. AC-C

    Tuletan meelde et see pole mingi gurmaanide foorum vaid sportlaste. Tahate maitseelamust saada, siis jooge jäätisekokteili vms. AC-C aitab väga hästi lihast kasvatada. Ise hakkasin ka jälle kasutama ning koos whey gold standardiga. Aitab taastada. Lisaks kreatiin sees ja Alaniini-BETS. Soovitan panna 20g tavalist protekat ning 30-40g AC-C'd peale trenni.
  4. Nano vapor

    Igatahes ütlen mina selle toote kohta ainult häid sõnu!!! Juba kuu aega olen varsti kasutanud ning antud toode annab tõesti kõva laksu sisse enne trenni. Mingi närvisüsteemi efekt peaks seal olema, et suudab maksimumi anda trenni käigus. Ma muidu 3 aastat umbes trenni teinud ka. Võib-olla tõesti algajatele eriti ei sobi. Sisaldab alaniini-betsi samuti. Muscletech on ikka lagi võrreldes Fastiga. Ainult kallid Eestis Kasutasin Cell-Tech kreatiini ka, ning see tegi minust looma trennis. Hetkel BSN Cellmass kasutamisel, ning see nii kõva asi ei tundu. http://www.bodybuilding.com/store/mt/nano.html jõhkralt igasuguseid aineid sees.
  5. Keegi täna Marekit kuulis raadios vä? Raadio2-s kui ma ei eksi. Seal ikka mees pani siukest kildu, et naera maas kõveras. Seda raadiosalvestust tahaks küll kui keegi lindistas... ;P
  6. FAST'i uued toidulisandid.

    Vaatasin, et Fastil on uued tooted väljas jälle. GREEN TEA JOINT+ Beeta-alaniin Eestis vist eriti pole liikunud need veel. Aga siin Fitnessi poes paistab Beeta-alaniin müügil juba olevat, mis on suurepärane uudis. Huvitav keegi saab soome keelest aru? http://www.fast.fi/index.php?mid=665
  7. Dietmix Fast

    Kui raha on, siis võib alati pulbrit võtta tavatoidu asemel. Tegelikult on põhiline, et oma päevast kaloraaži lõhki ei söö. Kui see dietmix kõhu täis teeb, siis miks mitte. Ise tegin eile õhtul näiteks valgushake kuhu viskasin 3 supilusikatäit malto6 aeglased süsivesikuid juurde ning kõht jäi ikka väga tühjaks. ;p
  8. Kreatiin+süsivesikud+valk

    Enne trenni 30g valku ja peale trenni 30g valku koos dextroga. Enne trenni ei soovita dextrot süüa....!
  9. Whey+, Dextro koos manustamine

    Soovitan soojalt proteiini lisaks süüa, ka trennivabal päeval kui sõjaväes tahad lihaseid treenida suuremaks. Peale trenni valgule lisaks dextrot 50-80g(oleneb trenni koormusest).
  10. Proteiin - gaasid?

    Pigem hais õhus kui valu kõhus!
  11. Rasvapõletus ja lihase kasvatamine

    Ja treeningute ajal kasutasid proteiinipulbrit ka?
  12. Tervisekaitseinspektsioon kinnitas, et Talleggi kanafarmis tuvastatud Newcastle'i viirus võib siiski nakatada ka inimesi! Jälgige, kas keegi kolleegidest: *toksib omaette laua taga *nokib teiste kallal *muneb kogu päeva maha *kaagutab pidevalt ja ripsutab tiibu *teda jälgides tekib ihule kananahk siis nad võivad olla nakatunud ohtlikku tõppe!
  13. Söömiskava JA rasv rinnal ja kõhul

    Viimased postid lähevad hästi teemasse! Ise soovitan rinda, kõhtu ja jalgu siis treenida. Kindlasti paar korda aerbooset nädalas. Toitumine korda - st. no junk food!
  14. Fast Dietmix

    Aga kas see valk on selles vadak või kaseiin? Ja millised süsivesikud? Pika ahelaga?
  15. DIETMIX OTSIB LOOSUNGIT

    Dietmix - high six! because five is too low.
×