Jump to content

antol

Kasutajad
  • Sisu loend

    23
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

antol

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 03.09.1982

Viimase Profiili Külastajad

1 670 profile views
  1. Massi periood

    Just rekordkatsete tulemusi pidasin silmas - minul langevad need küll massiperioodi lõpuks võrreldes jõuperioodiga... A.
  2. Massi periood

    Kui palju Teil keskmiselt baasharjutuste maksimaalsed jõunäitajad (raskused) massiperioodil võrreldes jõutsükliga langevad? A.
  3. Tõsiselt masenduses...:(

    Seeriad ikka täis amplituudiga, tasa ja targu, 8-12 kordust seerias, oleks nö põhja ladumiseks mõistlik. Kindlasti ei ole treenituse võtmekarakteristik biitsepsi ümbermõõt , ikka kogu kehale vaja tähelepanu pöörata. Kehatüübi geneetika vastu muidugi ei saa, aga see ei välista kuigivõrd veel treenimise vajalikkust. Edu! A.
  4. Pronkssõdur

    Ei ole palju. Niisamuti, nagu enamik eestlasi ei ole verejanulised marurahvuslased, pole ka siin elavad vene (noored) inimesed eranditult pahatahtlikud anastajad, keda öiste laamendajate järgi tüpologiseerida. Pronkssõduri teisaldamisega seotud sündmusi tuleks ikkagi pisut laiemalt, kui pelgalt patriotistlik-emotsionaalse etnoviha raamistikus vaadelda. Siin näiteks üks minu käsitlusega üsna hästi haakuv mõttearendus: http://www.postimees.ee/270407/esileht/arvamus/257454.php A.
  5. Äratundmiseks !

    MMga nõus - venelasi tuleb kättpidi teretada, aga ma teen sama ka eestlastest sõprade-tuttavatega, kena komme. Mis vanusesse ja positsiooni puutub, siis esimesena peaks ikka, jah, vanem nooremale, kõrgemal positsioonil olev madalamale ja naine mehele (kui naine seda vajalikuks peab) käe ulatama. Naisterahvastega on küll kummatigi sedamoodi, et nad kipuvad sageli just mehelt käesirutust ootama. Etikett ütleb meie kultuuriruumis siiski midagi muud... Vastik konservatiiv tuli nüüd välja... A.
  6. Mass, jõud ja reljeef?

    Otsingumootor igati abiks, kirjuta aga "reljeef", "mass" või "jõud" sisse ja loe terviseks!
  7. Väike kõrvalelüke suusatamisse

    Praegu treenin Otepää-Kääriku suusaradadel, kaks trenni ja 30-50 km päevas. Kahjuks ei võimalda muu elu selliseid nädalaid aastas just tihti ette võtta.
  8. Väike kõrvalelüke suusatamisse

    18 aastat juba talviti suuskadel, pole plaanis sõltuvusest vabaneda
  9. kõhulihased

    Heida seljapingile mitte kõhuli, vaid selili ja tee ülakeha tõsteid. Vajadusel võid ka paraja raskusega ketta kätte võtta ning seda kukla taga hoida. Võid proovida harjutust aeglaselt sooritada ja kontraktsiooniga "mängida", toimib kenasti. PS! Vigastuste vältimiseks tee enne harjutuse sooritamist soojendus ka alaseljale, liiga suure negatiivse kalde alla ei ole samuti hea ülakeha lasta.
  10. Supreme Fighting Challenge

    Jorgeni ja Oti võitlused olidki õhtu naelaks. Ülejäänu... nojah...
  11. Supreme Fighting Challenge

    Korraldus ja õhtujuht ei kannata kriitikat, aga Jrx'i vastupidavus on imetlusväärne. Ott tegi ka oma töö suurepäraselt ära :-)
  12. Samal ajal võtavad nt mõned maadlejad vajadusel kaalu juurde, juues kuni kolm liitrit sooja vett enne kaalumist. Sooja just seepärast, et see tuleb pärast kaalumist kergemini kehast välja - suu kaudu mõistagi.
  13. Arctic veega pooleks kogu trenni vältel. Olen kasutanud ka pikkadel (12 ja enam tundi) rattasõitudel näiteks, minu vajadused rahuldab küll.
  14. Seljalihased

    Good Morning ka abiks - väga hea harjutus, teen enne ülakeha tõsteid pingil. Jõudu! A.
  15. Mina olen ka vabade raskuste pooldaja, aga kui Ühendriikides ülikoolis käisin, siis seal lihtsurelikke üldse vabade raskuste (v.a. hantlid) juurde ei lastud, ainult sportlased toimetasid treenerite karmi pilgu all Kardeti, et lihtsurelik võib ennast kogemata vigastada ja nagu sealmail kombeks, siis annab pärast jõusaali kohtusse. Welcome to USA
×