Jump to content

TheRock

Kasutajad
  • Sisu loend

    20
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

TheRock

  • Tase
    Algaja
  1. Herr Kalmus tänases KROONIKAS.

    "kui lased inimest kellel relva pole siis jääd ise süüdi ... kui annad nuga kellegile kellel pole külmrelva ega tulirelva jääd ka ise süüdi .. samamoodi ei tohi kurikat kasutada ..... seega eestis on asi suht paha .... rusikaid võib ka ainult niipalju kasutada et teine pikali oleks ja siis peab teda hoidma nii kuni politseid tuleb ........ seega enesekaitse eesti on suht keeruline asi ...." "see ka rumal jutt... ei ole see midagi nii must-valge. Seni kuni tegu on hädakaitsega nii reaalses mõttes kui juriidilisest aspektist võib nii kurikat kasutada kui ka relvast lasta või isegi nuga anda." Hmm, mitte päris tegelikult. Nii naeruväärne kui see ka pole peab see mingil määral isegi paika... mitte küll sõna-sõnalt kuid, jah. Kõnnid tänaval ringi märkad inimest kes sulle aastaid närvidele on käinud ning lased ta maha... politseile ütled, et tuli kallale ning sina kaitsesid ennast ehk siis enesekaitse. Vot see oleks must JA valge.
  2. Liblikas

    Ma kahtlen, et sa neid patju kuskilt eraldi osta saad aga mine sa tea. Samast kohast kust selle toote soetasid pole proovinud infi saada?
  3. Vägagi väärt idee, igati nõus. Tahaks näha kuidas Ott jalgu näiteks teeb ja sama ka Marekilt. Neid mehi tahaks küll rohkem näha, lihtsalt erinevaid lihasgruppe tegemas. Ning äärmiselt meeldiv oleks jah näha Leesmanni, Otsust, Anstonit ja teisi Tegijaid!
  4. Tagasi uudise / artikli juurde Ajavahemikul 17-23.07.06 toimub Võsul Eesti tippkulturistide ja fitnessistide treeninglaager. Teeme siinkohal väikese ülevaate galerii näol, et anda väike ülevaade toimuvast. Galeriid püüama pidevalt täiendada. Püsige kanalil või sõitke Võsule külla. ...
  5. Liblikas

    Võiks ju väikeseid kihlvedusid sõlmima hakata, et kas mõjub või mitte. Ma olen ise ka suht sellise negatiivse pilguga seda tobedad reklaami vaadanud ja mõelnud... ei tea kas sellest kasvõi mingisugust "kasu" on. Las Kaysu paneb oma pildi enne ja pärast See gmaster`i idee pole ka paha samas Edit: Teadupoolest sellised asjad ei mõju.
  6. Kui päris aus olla siis treening ei üllatanud eriti, küll aga söögipool. Alguses jäi imestusest suu lahti, et paganama pihta miks mees nii vähe sööb aga siis vaatasin veelkord üle ja avastasin mis mul kahesilmavahele jäi. Ei tore mees ja korralik seljatreening:) Marek presidendiks!
  7. Kohupiim + biojogurt

    Niih, sai eile soetatud naturaalset lahjat kohupiima. 1 pakk (250g) hind: 10.90 100g sisaldab; valku 16g süsivesikuid 3,5g rasvu 0,1g Aga teadupoolest pole naturaalne kohupiim teab mis eriti hea maitsega ja kuiv on ta kah. Siis otsustasin võtta biojogurtit. Maitseid on erinevaid ja sisaldus kõiguv väga väikesel määral, olenevalt maitsest. Hetkel võtsin ananassi-banaani biojogurti. 1 purk (400g) hind: ei tule kahjuks hetkel meelde, eriti kallis see ju pole. 100g sisaldab valku 3,4g süsivesikuid 13g rasvu 0,2g Võtsin ühe suurema nõu ning kupatasin need mõlemad sisse. Siis võtsin nuimikseri ja lasin selle ühtlaseks massiks ning siis külmikusse natiks ajaks ja täitsa hea söögiks mõnus kreemjas ning maitse kah hea. Kokku 650g valku 53,6g süsivesikuid 60,75g rasvu 1,05g Ise söön selle 650g kenasti päevas ära, täitsa hea magustoit. Soovitan soojalt!
  8. Kes vöidab jalgpalli MM'i?

    PRANTSUSMAA Ma loodan igatahes.
  9. Phil Heath ei osallistu Mr Olympiaan!

    Samas kui jalga ei pinguta ning seda "pahtlit" peal pole mis lihaseid esile tooks, näevad jalad hoopis teistmoodi ka välja. Korralikud jalad ning ilus, kuiv keha.
  10. Teie seksuaalne orientatsioon?

    Teemat kritiseerimatta... lihtsalt vastan küsimusele, hetero olen. Kas ma võitsin nüüd midagi? =)
  11. Õnne Kiisumiisule!

    Palju palju õnne jõudu jaksu ning head ja tugevat tervist! Edu!
  12. Hea videokompilatsioon

    Minu lemmik juba päris pikka aega LINK
  13. kreatiin + proteiin + glükoos

    On. Selline, magus maitse. Kui sa pead silmas FASTi oma. Seda tarbin koos kreatiiniga siis pidi jutujärgi 50% paremini mõjuma:)
  14. supp?

    Ja supp on kasulik seede elundkonnale.
×