Jump to content

ArnoTT

Kasutajad
  • Sisu loend

    28
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ArnoTT

  • Tase
    Algaja
  1. Kas tunnete ära politseiniku?

    Kui tervist peab ja kunagi rikkamaks saan siis mine sa tea seda lavale naasmist:)! Aga vormis tuleb hoida!
  2. Kas tunnete ära politseiniku?

    Väga huvitav on lugeda enda teemalist teemat! Eks Eesti on tõesti väike:) Seoses selle videoga siis selliseid ühe päeva superstaare meil ikka jagub, kui aind kaameraid rohkem kaasas käiks, saaks ka tavainimesed sellest rohkem osa. Õnneks mul tekkis võimalus osaleda sellisel üritusel nagu Eesti Meistrivõistlused Kulturismis ja peab tunnistama,et väga huvitav oli nii võistlus kui ka selleks valmistumine tervelt 2.5 kuud dieeti. Paraku vigastused hakkasid mängima suurt rolli ja vahel jäi trenn päris katki. Kuna sprodi pisik on väiksest saati sees ja jõusaal mulle sobib suurepäraselt siis tegelen regulaarselt jõusaalis käimisega edasi, enda jaoks. Liha, kohupiim, kodujuust ja banaan on ikka mu toiduvalikus.
  3. küsimus liigeste kohta

    Mina soovitaks vaheldumisi manustada erinevaid Glükosamini tablette. Igas preparaadis on midagi rohkem või vähem kui teises. Teha aastas kaks kolme kuulist kuuri üks kevadel teine sügisel.
  4. No sõjaväes on talvel vaja palju roomata ja kui sul pole põlvede ümber midagi panud, näiteks põlve kaitsmed siis mõtlge ise, mis niiskus ja külm teeb. Mul nii mõnigi sõber on peale roomamist talvel kurtnud, et põlved valutavad. Külm ja liigesed ei käi kokku.
  5. Õlg

    Mul ka umbes sama teema, et näiteks käte ringe tehes soojenduseks väsib õlg ära ja just lendamised hantlitega rinnale annab valu tunda. Käisin perearsti juures, kus ütlesin, et ta saadaks mind haiglasse pilti tegema ja hiljem läksin ortopeedi juurde, kus siis pildilt oli näha, et üks luu kinnitus koha juurse oli kahe luu vahe liialt suureks läinud normaalne oli seal mõned millimeetrid mul oli üle 0,5 cm. Saadeti 7x elektri ravi noh natuke tegi paremaks aga päris terveks pole saanud, muidugi hetkel suurem paus käsil suvi noh, eks sügisel näeb mis saab.
  6. Armukesed.

    Karuisa ja karupoeg on terve päev metsas tööd teinud ja lähevad ära koju kuna kõht on ikka väga tühi. Jõuavad siis karuisa ja karupoeg kööki ja kohe vaatab karuisa näljaselt lauale ja näeb seal enda söögi kaussi ja ütleb, kes on minu kausist kõik söögi ära söönud ja koha ka karupoeg vaatab lauale ja ütleb, kes on minu kausist kõik söögi ära söönud, kohe jõuab ka kööki karuema ning ütleb mida te vingute ma pole süüa veel teinudki.
  7. Küsimus Teadja meestele

    Mis uudishimu see ikka on kreatiin maksab umbes 300 krooni ja sellest saab mitu kuuri, mis seal ikka pingelist. Proovi ära ega ta sulle halba kohe kindlasti ei tee.
  8. Hommikusöök!

    Mis sa tahad öelda, et terve ühika peale ei ole ühtegi kööki või isegi väikest pliiti. Igas ühikas on ikka üks köök korruse peale või ma eksin. Kui tõesti ei ole siis osta väike pliidi alus.
  9. kükkimine- raskem kang teeb turjale valu

    Tuleb siis lihtsalt nüüd mõned korrad teha umbes 70-80 kg, et turi harjuks raskusega ja vaikselt hakkad kilosid tõstma. Tee ikka trapsi ka siis tsapsi lihas suur hea sinna taha kang panna. Küll sa hiljem saad aru, et sellega harjub kiiresti.
  10. 3 kuuga 20kg juurde

    Tead kunagi kuulsin, kus pidi hästi rinda saama treenida. Osta poest või on sul kodus mingid kummid, sellised paksemad. Vaja kahte kummi juppi ühe paned ühte kangi otsa ja teise teise kangi otsa ja kummid kinnitad kas põranda külge või siis seod masina külge ja siis nagu 80 kg ka veel kangil ja kohe tunduvalt raskem. Noh ma ei tea, kas sa nüüd aru said aga loodame, et mõtled sama, mis mina.
  11. Kuidagi imelik nagu siin teie jutu järgi, et kui käid jõusaalis ja sööd palju tuleb kõht ette, on siis süüdi nagu kõhu punni minemises söök aga siis söögist on siis ka biits punni läinud või, et nagu palju söönud või mis. Minu arvates ikka see kõhulihas on põhiline mis tekitab sellise punnis efekti.
  12. Kui palju sul söögi peale raha kulub?

    kule AileKuuda tunnen sulle kaasa, et sul selline toidu kava on, sest ka 75 krooni päevas saaks ilusti hakkama ja nii kaalu lisamisega kui ka langetamiseka oleneb kuhu suund on. Ma saan aru, et mehed kes tegelevalt kõvasti spordiga kulutavad niipalju raha söögile aga naisterahvas no ja veel kui sa oled 60 kg. Kas siis pool ropsid välja või? Igastahes võib järeldada, et hea palk sul. Edu igastahes
  13. Kui palju sul söögi peale raha kulub?

    Sa Capricorn ütlesid, et toidulisandeid ärme siin arvesta, mõtlen ainult tavatoitu. Aga ka valgud jook arvutatakse toidukava sisse, siis sa tahad öelda, et sul 7-8 toidukorda päevas või, kas sa mingi 120 kg mehike või? Ei tea küll kuhu sul see toit ära mahub või sööd sa 100g kaupa?
  14. Kükk

    Vaata Czar kui sul on olemas selline raamat nagu "Jõu, ilu ja tervise anatoomia" 1 osa, seal lehekülg 81 on näidatud milline on täiskükk, siis selline arusaam on minul ka täiskükist aga mõne jaoks on täiskükk juba siis kui oled natuke põlvi kõverdanud. Ja minu teada täiskükk teevad rammumehed ja siis ka paar korda mitte 10 kordust suurte raskustega.
  15. Kükk

    Ma arvan , et meil paljudel siin täiskükist ja poolkükist erinevad vaated. Mõne jaoks on täiskükk poolkükk, ja teise jaoks natukene kükitades juba poolkükk. Ma ei tea minu arust ikka kui niisama kükitad ja tagumik peaaegu vastu kandu, hakkab ikka põlvedele ja sidemetel rohkem kui teha poolkükk ja lisada veel raskust. Võibolla see jah, et täiskükis paned vähem raskusi peale. Aga minule ütles arst peale operatsiooni, et mitte mingil juhul ei tohi teha täiskükki ja kangiga asteid, healjuhul võin kangiga teha veerand kükki.
×