Jump to content

younger

Kasutajad
  • Sisu loend

    218
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

younger

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 15.07.1982
  1. Jah, väga hästi paned. Ära ole tagasihoidlik. Lihase kasvatamise poole pealt ajad ikka hullu tarka juttu kogu, aga nüüd siis selle asja kohta, mida ka tegelikult oskad, hoiad end tagasi. Tubli poiss. Päris hästi pelad.
  2. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Mis auku sa sinna uuristama oled hakanud, kui kõik nii hea on ? :D:D
  3. Mikk Raudsepp

    No kurjam..mees on 20. alguses oma eluga, ei juhtu nende põlvedega midagi, v.a see, et lähevad kinnitused hoopis oluliselt tugevamaks. Kui tanksaabastega ka harjunud ei ole, siis väikesed villikesed on suuremaks mureks.
  4. Mnjaa...hea tähelepanek...
  5. kommentaarid kavale

    Mina prooviks nii: Kõik raskused on progresseeruvad, nagu sul mõned harjutusel on. Võtame näiteks küki: Kui sa suudad teha tõesti 60kg 5 korda, ehk see on sinu maksumum, siis alusta 40kg, tee 5 korda, pane 50, tee 5 korda ja siis oane hoopis 65 ja tee 5 korda (viimane väikese abiga kellegi poolt). just see viimane kordus on see, mis kasvatab. Ehk lähed maksimumi ainult iga harjutuse viimase seeriaga. Kõik võiks nii olla. Kus reie kakspealihase harjutused on (jala tagaosa) ? Ometi on just see lihas selline, mis tavaolekus töötab minimaalselt (juhul, kui sa just ei armasta tagurpidi liikuda). Alusta hoopis tagaosast. Õla puhul ka, alusta õla tagaosast, see annab sulle ilusa rühi ja hoiaku, hoiab õlad taga ja üleval. Kui sa just tippvormis pole, siis seljale on liiga palju seeriaid. Üldse ma arvan, et sa alahindad ennast. Tule, teeme üks nädal koos trenni.
  6. Pidev väsimus

    Mul oli 2005 selline olukord. Rutiinsel meestearsti visiidil tegime ka eesnäärme kontrolli, oligi põletik, mida veri miskipärast ei näitand või ei osanud keegi vaadata. Igal juhul asi läks ikka oluliselt paremaks peale ravi.
  7. Tegi tänase päeva oluliselt paremaks:) Palju õnne Võitjatele ja Otile.
  8. Kalmuse eetrikeeld

    See viimane on päris hea Ma tahaks maalida
  9. Oslo Grand Prix 2011

    Kaspar 12. Martin 4.
  10. No ma olen harrastaja, tunnen ennast trenni ajal kogu aeg hästi raskused kasvavad, tunne on hea. Ja raskuste tõstmise ajal ma reegline ei joo. Nagu mainisin, oleneb see tihti sellest, kui palju ma olen joonud enne trenni päeva lõikes. Kui ikka olen unustanud, siis pool liitrit käib sisse trenni ajal. Teine 300 läheb sheigiga otsa ja ongi tulemuseks hommikune kella 5-ne wc külastus. Ja vaimne seeriaks ettevalmistumine? No olete teie ikka humoristid. Raskus tuleb kätte/selga võtta ja alistuma panna, mitte koos joogat harrastada. Ma mõtlesin, et selline lause on juba unustatud. Heh...päris hea ajupesu on ikka saadud.
  11. Mis puudutab tavaharrastajat, mis kogu selle saatelõigu mõte oli, siis see jutt on õige. Räägib ju selgelt, et mugavuse mõttes on see hea. Ise ka kasutan mugavuse mõttes. Joon ära ja korras. Trenn 3 korda nädalas ja ainult peale trenni. Muud ajal söön tavatoitu. JA täpselt nii ta rääkis. Mis puudutab vee joomist, siis liigne vee tarbimine trenni ajal viitab sellele, et päeva I pooles pole sellega piisavalt tegeletud. Kui jood enne trenni päeva lõikes piisavalt vedelikku, siis minul trenni ajal janu ei ole. Ja teiseks- jõusaal ei ole aeroobikasaal, kus higi peab leemendama. Teie seeria kestab 10-15 sekundit, mis krd moodi saab higi jooksma hakata? see näitab, et aeroobne tase on ikka väga väga kehva ja ma muretseksin hoopis oma südame pärast.
×