Jump to content

leinekas

Kasutajad
  • Sisu loend

    146
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

leinekas

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 08.10.1982
  1. jalapäeval pilt ees mustaks

    Ise maadlesin ka vahepeal sama probleemiga.Vahepeal raskeid kordusi tehes tahtis peale sooritust pilt kaduda.Eriti ma sellele tähelepanu ei pööranud ning umbes pool aastat hiljem olin kiirabis ,kuna südamevahesein oli paksenenud ning süda rütmist väljas.Umbes pool aastat sain korralikku ravi ning tegin kõvasti aeroobset nagu kardioloog soovitas.Lõpuks sain südame korda ning enam ei viska pilti eest rasketel sooritustel.Loomulikult peaks mainima ,et eelnevalt olin treeninud sellise põhimõttega ,et jooksmine on loomadele ja naistele - mehed tõstavad kangi
  2. Järjekordne hädaline

    Kõigepealt peaksid sa ütleme ,et mis on sinu eesmärk.Kas suurema aeroobse võime arendamine või lihasmassi kasvatamine? Kui eesmärgiks on suurem lihasmass siis sööd sa ilmselgelt liialt vähe valku.Lihasmassi arendamisel on tähtis süüa igapäev õieti,hetkel ei saa su keha enda ülesehitamiseks piisavalt materjali.Hea ,et vähemalt nõu küsid , Bonsuna foorumis leiad "steroidimehi" ,kes söövad massitsükli ajal võileiba ning õuna
  3. Bonsuna Team NAC Mr Universumil

    Oleks viimane aeg ülesaada nn steroiditeemast kõik peale Kalmuse tegid korraliku tulemuse ning vajaksid tunnustamist.Kalmust võiks kiita vähemalt üritamise eest.Antud tulemused annavad lootust ka edaspidiseks.
  4. nitrix

    Vabandan lahtiseletamata jätmise pärast ........ nitrix tõstab oma keha lämmastikoksiidi tootmist ,mille tagajärjel koged pumba efekti
  5. Trenn

    Mul lihsalt mure et inimene kurnab ennast ära Soovin ,et inimene ei peaks pettuma kui ta näeb ,et tulemused ei ole sellised nagu ta lootnud on.Sellepärast tuleks juba alguses targalt alustada.Ise ka treenisin kunagi paar aastat tühja.
  6. nitrix

    Üks väheseid seaduslikke lisandeid mille efekti sa võid reaalselt tunda.Nitrix tõstab kehas lämmastiku taset ning see tekitab pumbaefekti.
  7. Trenn

    Kui nüüd ausalt rääkida siis üks kord nädalas jõutrenni on vähe ,et reljeefsemaid lihaseid saada.Pealegi paistab ,et su koormus on liiga suur ning suure tõenäosusega on ka toitumine vale.Sellise rabelemise juures suuri muutusi ei näe.
  8. Abi asjatundjatelt

    Sa peaksid esmalt muretsema endale pulsikella või mõõtma seda randmelt jooskvalt ,sest paistab ,et antud tempo jooksul jääb sulle liiga lahjaks.Proovi kaks või kolm korda nädalas teha nn HIITi ,ehk 2-3 minutit sörgid ning ühe minuti spurdid.
  9. Toitumine ja lihasmass

    Film oli ikkagi All Access üks s rohkem
  10. Toitumine ja lihasmass

    Ma arvan et me suurem osa teame ,millega coleman ,yates jne on oma massi kasvatanud(milleks on muidugi rasked treeningud ja palju lisandeid) Vabade raskustega treenimine on just alus massikasvatamiseks.Sattusin vaatama viimast Jay Cutleri videot All Accsess ning seal meeldis talle küll neid hantlite tõstmisi teha õlgadele jne.Äkki oli tal hoopis massikaotamise kava
  11. Toitumine ja lihasmass

    Ma loen seda teemat ning aina imestan(tegelikult ei imesta enam ammu ,siit tulevad meile jõusaali "kollid kes oma 10a treeningstaaziga näevad välja kui alles eile alustanud) ....... et wtf. Kogu selle jutu saab kokkuvõtta lausega :"Oled see mida sa sööd". Ma ütleks et teemaalgataja on ohtlikus alakaalus,muidugi võiks olla ka inimese näidis menüü.
  12. Dieet alla 1200 cal päevas

    Kehal on omadus kohaneda elutingimustega.Mina söön umbes 6päeva nädalas süsivesikute vaest ning valgurikast toitu(reeglina kanafilee või talleliha) ning sellel ühel päeval söön pizzat ning hesburgerit (sellel päeval kaloreid ei loe ).Järgmine päev olen umbes kilo kergem.
  13. Toitumine ja treening

    No selle kohta ma ütleks ,et teil on küll palju vaba aega trennis.Pealegi ,mis see banaan sulle anneb jõutrenni vahepeal ?
  14. Toitumine ja treening

    Jälgides teemadess postitatud menüüsid ,siis saan aru ,miks suurem osa inimestel trenniga erilisi tulemusi näha pole.Mis vahepala on õun???Minu "kodu"jõusaali hakkavad tekkima ka tüübid ,kes söövad kangi seeriate vahepeal banaani Kui su toitumine on selline ,siis ära inimesta ,et jõutõstmist teed 50kg.
  15. Toidulisandid

    Kui aus olla siis peale kreatiini sellist "mõju " omavat lisandit ei ole.Olen kõiki meie kaubanduses olevaid lisandeid proovinud.Soovitan sellist kombot nagu kreatiin-beta-alaniin ning valk.
×