Jump to content

Katja

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Katja

  • Tase
    Vaatleja
  1. ainult naistele

    Ja mul sama jama. Mõnel kuul on seda õgarditunnet tõesti lausa 10 päeva, mõnel kuul nagu ei saaks arugi. Ma ei tea, kas see sõltub vaimsest vormist, päikesest või muust. Minu kommentaarist pole sul kasu midagi, sest nõu anda ei oska. Suudan end rämpstoidust eemal hoida küll, aga see-eest läheb seda va tervislikku kolmekordsetes kogustes, nii et tulemus on sama. Õnneks hakkab kohe kergem kui päevad pihta hakkavad. Ja tõesti, ära unusta naiseks olemise plusse
  2. Superseeriad ja antagonistid

    Kas ükskõik, missugust kaht lihasgruppi, mis pole teineteisega seotud, võib vaheldumisi treenida või on olemas mingid lihasgruppide paarid selliselt treenimise jaoks? Justnimelt, tahaks ka pekki vähemaks saada ja seega pulssi mitte liialt alla lasta. Lisaks käin trennis tööajast ja on ikka kiiret küll... Jõusaalis olen käinud küll ja küll, lihtsalt kolm titeaastat jäi vahele. Nüüd olen jälle paar kuud trenni teinud (ja kolm-neli kilo seega juurde võtnud...).
  3. Soovin oma treeninguid võimalikult kiiresti ja tõhusalt teha. Siit siis küsimus--kas võin ühe harjutuse puhkepausi ajal teha mõnd vastandharjutust (nt. reie esimeste lihaste järel kohe tagumised ja siis jälle esimesed puhkuseta)? Sellega seoses jääb puhkamine trenni ajal üldse ära. Kas nii tehakse ja kas see võib midagi halba teha?
×