Jump to content

kidd

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kidd

  • Tase
    Vaatleja
  1. 18 nädalat ettevalmistus

    On kellegil veel mingeid soovitusi?
  2. 18 nädalat ettevalmistus

    Äkki keegib siiski annab nõu?
  3. 18 nädalat ettevalmistus

    Väga huvitav artikkel. Paar küsimust. Mida tähendab see R.P.E Scale seal? Seal on mõeldud kardiotrenni masinal, aga samas võin teha seda sama ka joostes? Täpselt ei saa sellest ka aru : 4 X 90 seconds work + 90 seconds recovery. Kas siin on mõeldud, et jooksen 90 sekundit täiega ja siis 90 sekundit aeglaselt ja nii 4 korda?
  4. 18 nädalat ettevalmistus

    Bodypumpi võimalust ei ole kahjuks. Kas keegi oskab siiski nõu anda.
  5. Tere! Pöördun Teie poole saamaks üldiseid nõuandeid, kuidas võiks valmistuda suvel järgmiseks hooajaks. Mängin korvpalli. Huvitab just jõuharjutuste pool, ja aeroobse vastupidavuse pool, mitte erialane seega. Eesmärgid selle 18 nädala jooksul: x parandada aeroobset vastupidavust!! x lihasvastupidavus, jõuvastupidavus!! Saalis saan käia 2 x nädalas, aeroobset teha igapäev. Kõige tähtsam probleem: usun , et ma ei pea terve see 18 nädalat iga päev 60 min. jooksma aeroobses tsoonis, et oma vastupidavust parandada, vaid ka siin tuleks mingid tsüklid teha? Sama jõusaaliga. Äkki saate aidata mõningate põhitõdede ja soovitustega kuidas peaksin üles ehitama treeningplaani. ( a la 3 nädalat jookse 40 min, 130 pulsiga 3 x nädalas, siis järgmised 3 nädalat juba 4 x 40 min sama pulsiga jne.) Tänud!
  6. Promix

    Aga mis vahekordades nad kokku segatud on? Muud küsimust mul pole.
  7. Promix

    Tänan! Aga kurat äkki keegi ikka on ostnud ja teab palju seal protsentides midagi on (erinevaid valke mõtlen). Äkki valdavalt soja.., mida ma ei sooviks.
  8. Promix

    Tere! Mis proteiini sisaldab antud toode? Kirjas, et aeglaselt imenduv, aga täpsem info nagu puudub. Kui kaseiini siis mitu %, kui munavalku, siis mitu % jne.
×