Jump to content

kiljotiin

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kiljotiin

  • Tase
    Vaatleja
  1. Reie sisekülg

    Tere! Mure on selline, et reie sisekülg jooksmise ajal käib vastu teist reit. Soovikski teada, kuidas oleks võimalik reie sisekülge treenida, et ta vastu teist jalga ei käi, kuna hetkel hõõrub jooksmise ajal ära ja pole just kõige mugavam. Tahaks natuke reit peenemaks saada, kuid milliseid harjutusi tuleks teha? TÄnan!
  2. Seljaprobleemid - lahendus?

    mul soovitas ka arst seljaga ujumas käia, et tugevdada ja pingetest vabanemiseks seljale
  3. Jooksmise kohad Tartus?

    Kui on auto kasutamisvõimalus, siis mina soovitaks minna linnast välja sportima, nt VOoremäele(20km) või siis hoopis otepääle kui on soovi
  4. Pro Gainer

    Tutav ostis endale sellise toote nagu Pro Gainer http://www.powerman.ee/index.php?go=produc...3&act_pr=89 . Aga ta ei oska nüüd seda tarbida, kuna ta on enne trenni teinud puhtalt, ilma toidulisanditeta. Ta sooviks teada, kui tihedalt seda tuleks tarbida? Pakendi peale on kirjutatud, et 1.2dl ühe korra kohta aga mitte midagi muud tarbimise kohta.
  5. hommikune söögikord

    eesmärk oleks lihasmassi kasvatada eelmine söögikord on eelmise päeva õhtul söön tavalislet nii, et kõht saaks normaalselt täis. kui ma töölt tulen ei ole väga suur uinak, mingi 3-5h
  6. hommikune söögikord

    Kuna hommikul käin tööl 4.30 -7.00 ja peale seda magan, siit ka küsimus Kas on mõistlikum süüa peale tööd ja enne magama minekut või tulen töölt,magan ära ja alles siis söön hommikut?
×