Jump to content

paks

Kasutajad
  • Content count

18
  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraalne

About paks

• Rank
    Algaja

Kontakteerumise viisid

• Website URL
    http://

Profiili informatsioon

• Interests
    Põhiline et süüa ja magada saaks, ja pidutseda meeldiks ka.
  1. Crosstrainer

Kas see aparaat on ka crosstrainer?
  2. Rulluisud

Mis siis on???
  3. Rulluisud

OK! Panen kõrvataha... Aitäh! Täna tegin proovisõitu (viimati rulluisutasin 5 a tagasi) paar korda kukkusin ka ei saa kuidagi seda tehnikat kätte...ja tasakaal on ka pisut käest ära....
  4. Rulluisud

Käisin eile poes, ja ostsin ära Rollerblade´d siis... Päris hea hinnaga sain, mingid soodukad praegu.. Aga jah, kulturismiga ma ei tegele.... paar korda nädalas jõusaalis jõuan käia,aga aeroobset trenni ikka teen, jooksen tavaliselt. Mõtlesin siis vahelduseks rulluiske proovida. Täna vist ilm ka lubab....teen proovi siis. Muide, kas see foorum on siis ainult kulturistidele???
  5. Rulluisud

Plaanin osta rulluisud, aga ei tea nendest midagi eriti... Kas keegi oskab nõu anda, kuidas neid valida? ja mis firma on parem? sooviksin siis niisama lõbusõiduks, mitte eriti kirveid, selliseid vahepealseid...
  6. metallica

ei noh täiesti ajuvaba . sellised üritused peaksid ikka nädalavahetustel toimuma!!! aga noh, sain ikka vahetatud tööl! nii et kindel tulija!
  7. metallica

oo mai gaad! see on ju teisipäevane päev??? aga kolmp ju tööle....
  8. ka jooksmine..

Teema algataja... noh, siin viimane nädal olen kõiki eri variante proovinud, ja tundub et see variant: kahel sammul ninast sisse ja järgneval kahel sammul suust välja, sobib kõige paremini. Ei hakka hingeldama ja ära ei väsi nii ruttu. Ennem oli nii et mingi 25 min jooksen ja hakkas kohe pistma. Praegu pole seda enam olnud. Tänud! oli kasu Teie soovitustest!
  9. metallica

ei jõua ära oodata... seda suve ja seda pidu, mitte et hull fänn oleksin, aga sellised üritused lihtsalt tõmbavad käima
  10. metallica

Võib-olla mõnda ikka huvitab ... äkki lähme koos eksole. Jutu point oli selles, et seda irisemist ja mölisemist liiga palju. Nagu turueided - häda siin häda seal - mitte kunagi polda rahul. Foorumisse sobiks ja rohkem teema Rammstein, sest pooltel võistlejatel see taustamuusikaks ja ja... väga hea idee, kõik koos minna! kuskil oligi ju juttu mingist koosviibimisest...
  11. metallica

Good business! Mina kuulsin et juba kuskil 20000 piletit müüdi eile...
  12. metallica

Kuna teatud SMSi ette näidates sai Statoilist osta piletit juba ka laupäeval-pühapäeval, siis võimalik et oligi esmaspäevaks 50k järgi. Ma täitsa usun et ainult 20k järel, ainuke kontsert paljude riikide peale ju. Õige küll. Ainuüksi minu tutvuskonnas oli palju sportlandi vahendusel ostjaid, ma kujutan ette et üle eesti oli neid ikka päris palju.
  13. metallica

Mina, kui sportlandi kunde, ostsin ennem ära. Väga hea et ostsin, jube mis piletilevis ja statoilides toimub, meie lähedal siin sai isegi keegi lõuga Aga hea pidu tuleb ikka!
  14. metallica

kas keegi läheb ka? täna müüakse pileteid al 10.00 mina igatahes lähen. sebisin juba pileti kinni
  15. hädaolukord

Õnneks ma ei joo viina , aga enesetunne on praegu veel hea, kuidagi tühi on olla. aga ma üritan alkoga mitte liialdada! aga äkki ongi hea, hakkab kiiremini pähe, ja ei pea raiskama igatahes head pidu mulle! hakkan mukkima