Jump to content

Gigolio

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    1

Gigolio viimane päevavõit oli October 14 2013

Gigolio's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

2 Neutraalne

Gigolio

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 26.08.1987
  1. Nõuandeid, näpunäiteid, soovitusi..

    Minu allikate järgi piisab 145g banaanist. Mida iganes, asi kisub alustatud teemast kaugele ja fakt on, et banaan on peale trenni üpris hea valik.
  2. Nõuandeid, näpunäiteid, soovitusi..

    Pulber läheb üheks toidukorraks. Ja sel juhul, kuna ütlesin 20-30, tuleb 120-180. Viie toidukorra pealt siis isegi vähem. Mida neerude puhul jälgida, oleks see, et piisavalt vedelikku ka juurde tarbiks. Pulber polegi imevahend. Banaanis sv? Ühes keskmises banaanis on süsivesikuid u 35g. Ja minu arvates peale trenni väga hea, eelistan lihtsüsivesikutele.
  3. Nõuandeid, näpunäiteid, soovitusi..

    Jep..eeldasin, et ta selle aasta jooksul on seni kogukeha trenni teinud.
  4. Nõuandeid, näpunäiteid, soovitusi..

    Söögikord võiks sisaldada valku 20-30g. Enda arust soovitasin pulbrit ainult peale trenni...milles probleem?
  5. Nõuandeid, näpunäiteid, soovitusi..

    1)Eks ikka nii, et sööd ööpäevas natuke rohkem, kui organism jõuab ära kulutada. Ilmselt peaks sööma natukene tihedamalt(5-6 korda ööpäevas) ja igal söögikorral miskit, mis sisaldab suuremal määral valku. 2)Palju võimalusi.. Oleneb ka mitu korda nädalas Sa jõusaalis käid. Kui neid kordi on u 3-4, siis tuleks iga treening keskenduda nt kahele lihasrühmale ja need korralikult läbi treenida. Neid kombinatsioone on erinevaid, nt Rind-triitseps, õlg-kõht, selg-biitseps, jalad. 3)Kuna vahetult peale trenni on kehal vaja ruttu midagi saada, siis on vadakuvalk pulbrina tõesti lihtsaim moodus, järgmise söögikorrani läheb nii või naa natuke liiast aega kaotsi. Lihaste taastumise seisukohalt julgeks soovitada küll, mingi süsivesikuallikas ka sinna juurde, nt paar banaani.
  6. Lihasjõudluse langus, palun abi!

    Tempot ja distantsi vali jah muidugi nõrgema jala järgi. Ürita tunnike ära jalutada. Kui võimalik, mõtted mujale.. ;-)
  7. Lihasjõudluse langus, palun abi!

    Kindlasti on ok :-) Ükski harjutus ei jookse mööda külgi maha.. Kui Sul midagi selle vastu ei ole ja aega on, soovitan väga ka lihtsat jalutamist...vali mingi marsruut välja, olgu ta siis linnas või maal...kestusega 1h-1,5h.. ..kiiremapoolse tempoga, aga mitte päris kiirkõnd. Ise jalutan 1,5h hommikuti, kilomeetreid tuleb 7-8...saab meeli puhata, ümbrust imetleda, kaloreid kulutada....jala võtab ühtlaselt läbi. Väga kasulik ;-)
  8. Lihasjõudluse langus, palun abi!

    Pöiasirutus ehk varvastele tõus...seistes, mõeldud siis säärelihastele ;-) See väljaastumine on alguses jah raske, pealegi nõuab omajagu tasakaalu. Võid selle osa ju esialgu ka vahele jätta, kükkidest on kindlasti juba suur abi(sujuvalt siis alla ja selg sirgelt, eks ole ;-)). Venitused enne harjutuste tegema hakamist(pärast ka) oleks vajalikud(saad lihased ja liigesed soojemaks ja teravad valud ja äratõmbamised pole nii kerged tulema). Kui nelja päeva eest lihase ära tõmbasid, siis lase tal natuke taastuda(peaks paari päeva pärast parem olema) ja edaspidi, kui sinnapoole harjutust teed(soojendavad venitused tehtud, eks ole ;-)), proovi ennast lihtsalt väljaaste poosis hoida(käed võivad ka põlvele toetuda, et parem tasakaal oleks ;-))..nii, et tunnetad kerget venitust.
  9. Lihasjõudluse langus, palun abi!

    1. Kükid.. Käed risti ette või puusa ja 15x kitsas asendis(põlved koos), 15x laias asendis(põlved välja)...niimoodi kaks seeriat. 2. Väljaasted.. Käed puusa ja kummagi jalaga 8-10x välja astuda... vastavalt jõudlusele 2-4 seeriat. 3. Pöiasirutused.. Käed jälle puusa ja varbad sissepoole 15-20x ja varbad väljapoole 15-20x... niimoodi 2 seeriat. Kõiki harjutusi teha "tundega", st pigem kordusi vähem, aga võimalikult sujuvalt lasta.. Aitab hästi! :-)
×