Jump to content

skileta

Kasutajad
  • Sisu loend

    32
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

skileta

  • Tase
    Algaja

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://
  1. Liikumisvaegus?

    Nii, kui te surute käe rusikasse ja siis rusika omale vastu rinda, siis need lihased, mis käe veenide juures on, peaks pingutuma. Need veenid, kust verd võetakse. Probleem on siis selline, et kogu vaba aeg, kui ma istun, vaatan telekat või loen midagi, on mul kogu aeg tahtmine neid lihaseid pingutada ja see on nii mõnus tunne. Nii et tithipeale märkavad inimesed mind oma käsi väristamas Milles probleem on ma ei saa aru? Psühholoogilist laadi või hoopis keha karjub jõusaali järele?
  2. ma ei jõua praegu otsida, kiire on, aga kui palju läheb maksma jõusaali trenn nii et miongi treener või asi vahepeal üle vaatab või midagi sellist. Ma pole proff, niisama, tahaks liikuda, sport sport sport. elan tallinnas, mustakal, võiks midagi siin lähedal olla. et siis, tänan ette ära :-)
  3. Palju suruvad Eesti tipp kulturistid?

    tippkulturistid on üks sõna
  4. Piim on kole, milk is evil, mkay?

    ma olen kah kuuld midagi, õde õppib arstiteaduskonnas 4ndat aastat ja ta sokkis midagi et need suhkruasendajad olevat kahjulikud ei süvenenud eriti ta jutusse sest ma kokat ei joo üldse - vastik hundijalavesi, ajab hambad krudisema
  5. tere olen algaja tahax nõu...

    igasugune liialdamine on tegelikult haiglaslik. samamoodi nagu meie oleme endale sellised lihasmäed eeskujuks seadnud, näljutavad ennast anorektikud
  6. Venitamine

    minul isiklikult aitab venitus taastuda.. vähemalt tundub nii
  7. Tekkis küsimus..

    no ma olen ise sunnitud olema olukorras, kus on pikka aega häälestatud söömine, st. kindlad kellaajad, mida EI muudeta. enesetunne läheb üldiselt paremaks, ja kui sellega kaasneb ka häälestatud puhkus ja trenn, siis on tulemus super, hea on olla ja treenida, inimesed, kes on puhanud ja kõik toimib, need ei ole ka närvilised, on paremad suhtlejad, saavad elus hakkkama jne
  8. jõud

    Lihased koosnevad pikkkadest kiududes , seda teavad kõik, ma ka tean . aga vist oli nii et iga kiuni viib närvirakk, et siis ärrituse korral tekivad keemilised reaktsioonid ja siis lihas tõmbub kokku või läheb lõdvaks? ja tegelikkuses on lihased umbes 10 korda tugevamad vms, aga keha ehitus on tehtud selliseks, et inimene suudab rakendada palju vähem, kui tegelikult, aga see eest KIIRESTI. looduses on paika pandud, et kiiremad saavad ikka paremini hakkama. mis oleks kasu teost, kes suudab tonniseid autosid ümber lükata, kui ta ei suuda ... toitu jahtida?
  9. Harjutusi suusatajatele

    Saab küll - tähtis on väike raskus, suur korduste arv ja õige liigutus, nagu suusakeppidega tõukamisel ja treeni aga jõuvastupidavust. okei tänud! ma vaatan nüüd mis teha annab ja kui ei toimi siis tagasi siin !
  10. Harjutusi suusatajatele

    ahah aa kas kuidagi hantlitega ka saab?
  11. Harjutusi suusatajatele

    ma veel korraks aktiviseerin selle teema.. äkki keegi oskab aidata ?
  12. Kõige seksikam mees Eestis???

    Vello Orumets ilmkahtlemata on seksikaim, mõnikord pole ta seda aga üldsegi mitte.
  13. Mida see tähendab.. mis sellest oleneb jne, kuidas seda toitumisega mõjutada saab?
  14. Aidake pulsisagedusega

    no mis ja jokutad ja passid siis? tee trenni parem! sa peaksid endale kellegi muretsema, kellele sa saad peale igat trenni öelda, et jokutasid, siis oleks siin sul postitusi vähem. või hakka trennipäevikut pidama. või tee iga jokutatud trenni kohta rist kalendrisse vms... siin pole küll mõtet kogu aeg korrata, et kui kehv sa ikka oled ja kui palju sa ikka jokutad jne Mõni inimene kohe on nii et on.. mõnikord lihtsalt nokib teise kallal. NO MIS SA NOKID, rahulik tuleb olla, mitte siin otsida ja kritiseerida.
  15. Küsimused, mis vajaksid vastuseid!

    Motivatsiooni ja tahtejõu kohta niipalju, et kiire elutempo juures on trenn päeva kõige parem osa. Seal unustad oma päevamured ja probleemid, lükkad dressid selga, keksid peegli ees, sest dressid muudavad keha sportlikumaks, siis lähed välja, sama tuttav rada, sama kellaaeg, ja ilm on ka kogu aeg sama pask. Et, oleneb täiesti, kuidas asjale vaadata, häälesta ennast trennile, elamusele , mitte ära aja tulemusi taga. Ma mõtlen nii, et käid kolm korda jooksmas (või mingit muud harjutust) ja miks tulemust pole? Sport peab saama osaks sinu elust ja nagu sa mainisid, oled sa sellega väga tuttav, 8 korda nädalas peab midagi tähendama. Ma loodan et sa said aru, mida ma mõtlen. 'Kehakaal on seisund, kui sa muudad oma eluviise, siis muutub ka kaal.' Oma mõtted tuleb eelneva lause järgi häälestada. Muidugi võib ka nii : 'Ma olen liiga rasvane, peab treenima ja rasva ära viskama .' See põhimõtteliselt viibki rappa, sest oma olemuselt tekitab ta sulle alateadliku seisukoha, et sa tegeled mingi lõpliku eesmärgi nimel. Paraku inimkeha puhul lõpp on teadagi mis. Proovi, kas sellest oli kasu, isiklikult arvan, et sa saad hakkama küll.
×