Jump to content

wokie

Kasutajad
  • Sisu loend

    131
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

wokie

  • Tase
    Kasutaja
  1. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    188cm 82kg (kaal treeningu aastatel kõikunud 76-91kg) 20a.
  2. millist soovitate?

    Tead, ega erilist vahet ei ole. Kreatiin jääb kreatiiniks, kui võrdled nt. monohüdraate. Ei ole nii, et ühe firma tootega saad tingimata kõvemad tulemused kui teisega.
  3. Kaalust alla.

    Võid julgelt jõusaali ka minna, teed näiteks kaks korda nädalas jooksu ja 1-2 korda jõusaalis. Enne aga uuri siit lehelt, kuidas harjutusi tehniliselt õigesti teha. Toitumiskava tellimine on ka hea idee! Aga respect, et end käsile otsustasid võtta!
  4. Lihasmassi kava

    Üle ka ei tasu söömisega pingutada, muidu pärast avastad, et krt ma siis nii palju ennast nuumasin. Aga korduste kohapealt on 6-8 sobilik variant.
  5. kohupiim

    Ei usu, et see sidrunhape sulle midagi halba teeb. Ja kas kohupiim ei ole mitte kergestiseeditav? Söön ise praktiliselt iga päev kohupiima ning enesetunde järgi ütleks küll, et ei seedi ta midagi raskelt.
  6. Ujumine või jooksmine?

    Kõik sõltub ju sellest, kui suure intensiivsusega sa ujud. Ise teen vahelduseks rahulikult ujumisele ka intervalle, a'la 50m 70% intentsiivusega ja 50m rahulikult ja nii 5-10 korda. Ei tasu piiritleda end ainult ühe aeroobse treeningviisiga. Kehale ka hea, kui mitmekesiselt treenid.
  7. UUS PROJEKT -KAIDO LEESMANN SURUB 300KG!

    Arvan ka, et siit saaks asjalikku meediakajastust ning samuti ka reklaami. Edu!
  8. Hardstyle

    Ei kuula seda stiili üldse, kuid tasub meeles pidada, et siin on nii nagu toidugagi - maitse asi
  9. Korralik treening

    Eks see oleneb inimesest, mõni jaksab nii treenida, et jätab ainult ühe puhkepäeva nädala jooksul, teisel on jällegi vaja vähemalt 2-3 puhkepäeva. Kuula oma keha- kui jaksad siis anna aga minna
  10. Palju õnne webmaster Rebane !!

    Edu ja jaksu ka minu poolt!
  11. KÕHT LAHTI.

    Olen ka sellist juttu kuulnud, ehk on sama lugu ka toiduainete tarbimisega, et omandab halvemini? Joo kindlasti rohkem vedelikku ja pea vastu!
  12. Hera80

    Ananassi maitse tundub päris huvitav.. Ise oled kasutanud šokolaadi ning vaarika ja pean tõdema, et vaarikamaitseline viib keele alla
  13. Kas kasutad toidulisandeid?

    Enne suve jõin pärast trenni 60grammi Hera80 vadakuvalku ja ~50grammi süsivesiku sheiki. Hetkel tundengina loen igat senti ning ei saa endale sheiki lubada. Ka ilma lisanditeta saab edukalt hakkama
  14. Vadakuvalku vabal päeval + toitumine

    Soovitaks ka päeva lõppu ühe kodujuustu või tuunikalakonservi lisada. Tee proovi, küll siis näed, kas on abi
  15. Palju Õnne Kaido Leesmann!

    Jõudu ja jaksu ka minupoolt!
×