Jump to content

mõmmibeebi

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

mõmmibeebi

  • Tase
    Vaatleja
  1. Liiga võimsad sääred?

    äkki leiate pildi,milline see veloergomeeter välja näeb,siis tean kui jõusaali lähen?! küsin sellepärast, et ma olen jõusaalis suht algaja
  2. Liiga võimsad sääred?

    aga ma ju tahangi teada,mis harjutusi ma tegema pean, et sääri saledamaks saada ?? Asi selles et ma pole otseselt sääri treeninudki,sest ma olen kartnud et äkki treenin valesti ja sääred lähevad veel paksemaks,kui nad on. Kas see aitab,kui ma jõusaalis jooksen sörki lindi peal ja peale seda teen korraliku venituse? kas siis lähevad saledamaks? ja äkki oskate öelda, milliseid venitusi ma tegema peaksin? aitäh.
  3. Liiga võimsad sääred?

    Minu probleem on selline, et ma ei ole rahul oma säärtega. Seelikut ei julge selga panna sest sääred rikuvad vaatepildi ära. Tselluliiti ei ole aga sääremari on punnis :S tõesti väga kole. kuskilt olen kuulnud,et kui korralikult ei venita pärast trenni, siis lähebki säär punni, et tänu venitamisele on sääred saledad. kõige paksemast kohast mõõtsin ja sain sääremarja ümbermöödu 35cm :S Oskate öelda, mis harjutusi pean tegema et saaksin normaalsed sääred tagasi ? ja mis harjutusi ma ei tohiks teha? ette tänades!
×