Jump to content

argold

Kasutajad
  • Content count

36
  • Last visited

Everything posted by argold

1. Pisikerosin Palju Õnne

Õnne, rõõmu, jõudu, jaksu....!
  2. MuscleTech GP 2007

See saab põnev olema...Edu sulle Oslos!
  3. MuscleTech GP 2007

Hea töö Imre. Õnnitlused ja kohtumiseni Pärnus : )
  4. Arnold Tokko 42 - õnnitleda võivad kõik !

Õnnitlused...! Jõudu, jaksu!
  5. Joker 30 - õnnitleda võivad kõik !

Õnnesoovid ka minu poolt Sulle. Pea siis vastu ja ikka pea püsti!
  6. Tervitus! Olen proovinud kahese splitiga ka 4 trenni nädalas teha, see on siis igale lihasele 2 trenni nädalas. Kuid nii jäi taastumisaeg mulle liiga lühikeseks, kuna üritan treeningute intensiivsust ja kvaliteeti max. kõrghel hoida. Sellepärast sobib praegune variant mulle paremini. Olen treeninud ka kolmese, neljase ja isegi viiese jaotusega kavade järgi, kuid praegu lihtsalt aja nappusse tõttu kasutan kahest splitti. Samas ei saa kuidagi öelda, et see kehvem variant on...:-) Jõudu sulle!
  7. Dopinguproovide tulemused

Jäägu siis igaühele oma arvamus. Eks dopingukontrollile lisaks saab siin aususe mõõdupuuks ikka Omaenda Südametunnistus...!
  8. Dopinguproovide tulemused

Ausalt öelda osad nimedki su retseptis on mulle tundmatud? Ja ega ma ennast peagi kulturistiks, ikka tervisesportlane olen. Suureks ükskõik mis hinnaga- see ei ole minu moto. Olen samuti 24 h ööpäevas, 365 päeva aastas, valmis ükskõik mis proove andma, kui kellegil huvi on. Loodan sind siis hiljemalt 5 aasta pärast võistlemas näha, aega veel on oma arvamust muuta, kuigi su jutu järgi otsustades oled sa ise dopinguga vist suur sinasõber? Kuid kunagi pole hilja loobuda : ) Absoluudis jäin siiski kolmandaks ja mis massi puutub, siis minu võistluskaal oli 83 kg. Ott oli ikka üle 90. Aga igaljuhul hea kuulda, et hea välja paistsin, kusjuures keemiavabalt!
  9. Dopinguproovide tulemused

Puhtuse võistlusteks saavutab nii, kui keelatud aineid ei tarvita. Kui sul endal oleks viitsimist 15 aastat korralikult treenida, siis ehk näeksid oma kogemuse pealt, et Eesti MV-l on võimalik ka ilma keelatud aineteta midagi saavutada. Nii et mõtle ikka enne, kui sa kedagi poriga loopima hakkad. Aga sa jääd arvatavasti ikka oma arvamuse juurde, nii et jõudu sulle...
  10. Dopinguproovide tulemused

Kohtumiseni 22.04.2007 Pärnus, "Endla" lavalaudadel!