Jump to content

Jup

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Jup

  • Tase
    Vaatleja
  1. Taastusnädal

    Tänud teile!
  2. Tervist! Millises vahekorras peaksid olema valgud ja süsivesikud enne ja peale trenni ?heikides rasvapõletusperioodil?(massiperioodil panin 2:1 sv-te kasuks) Kui ma teen peale kangitrenni ka ca 40 min aeroobset, kas siis ?heik juua enne aeroobset või peale seda? Ning kas see, et ma teen peale trenni ka aeroobset, muudab valkude ja süsivesikute suhet trennijärgses sheigis? Jään vastuseid ootama, tänan!
  3. Tervist! Olen 193 cm pikk, 21 a vana, kaal 100 kg. Kangitrenni teinud ja toitumist jälginud nüüdseks 1,5 aastat. Viimased pool aastat olen hakanud ka oma treeninguid tsükliteks jagama (jõud, mass+jõud jne..). Küsimus olekski siis, et kui pika aja tagant oleks sobilik teha aktiivse puhkuse või kerge treeninguga nädalat, et siis jälle uue tsükliga alustada? See küll teine teema aga ütleme, et kui teha näiteks rinnale ca 10 seeriat ( 3 harjutust) kordustega 12-5 siis mitme seeriaga peaks minema täiesti maksimumini nendest kümnest? Kas iga harjutuse viimane teha to failure oleks normaalne või on see vähe? Palun valgustage mind natuke täpsemalt sel teemal ka!
  4. Tervist! Milline oleks sobivaim kordusvahemik kaalulangetamise perioodil või kas üldse tuleks midagi muuta jõusaali treeningutes võrreldes massiperioodiga(näiteks kas jõutrenni on sel perioodil mõtet teha)? Jään teadjamate meeste vastuseid ootama.
  5. Tere! Olen 21 aastane meesterahvas, kaalun 100 kg ja 193 cm pikk. Tegin täna koormustesti rattaga ning lõpuks öeldi, et minule on parim teha nädalas 3 x 45 min (pulsisagedusel 117-142), 1 x 40 min (p.sagedusel 140-168) ja ainult 5 min üle 168 löögi minutis trenni. Küsimus: Mulle jäi pisut segaseks, et kas see tähendab siis seda, et ma tohingi nädalas teha vaid 4 trenni (ca 40 min) nendel pulsisagedustel või see on ainult aeroobse treeningu kohta. Kui see käiks ka kangitreeningute kohta siis ma ju aeroobset ei tohikski lisaks teha( praegu käin jõusaalis käin 3 - 4 korda nädalas, treeningute pikkused ca 50 min, suhteliselt intensiivsed. Jõusaalile lisaks teen ka veel 2- 3 korda aeroobset pulsisagedustel 120-150 l/min). Palun äkki selgitaksite seda mulle? Tänud juba ette!
×