Jump to content

lihas

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

lihas

  • Tase
    Algaja
  1. mis..

    ...juhtub kui kreatiini kuuride vahe on kuu aja asemel 3 nädalat. on sel vahet???
  2. eesmärk

    olen mingi 6 kuud korralikult trenni teinud, suht normaalselt arenenud kah. nüüd hakkasin mõtlema et mille kuradi pärast ma teen seda kõike. mis on teie eesmärk, kõik ju tippu ei jõua??
  3. riist

    peale tugevat treeningut on mu väikemees püksis nii kokku tõmbunud et isegi kusta on raske. mida sest arvata?
  4. 1 kuu valku

    kui teha kreatiini kuure ja üks kuu ka valku panna (raha rohkem selle jaoks pole), siis kas sellel on mõtet? eesmärk lihaseid juurde saada natuke, kuid ei tahagi tippkulturstiks.
  5. aint kreatiini

    kas sest on kasu kui aint kreatiini kuuri teha, valku ei pane(liiga kallis) . trenni teinud korralikult pool aastat. eesmärk oleks lihast kasvatada kuigu palju et parem välja näha.
  6. valk kui palju maksab

    kui palju läheb 1 kuu valgu kuurile? kui kaua saab poole kilose kotiga läbi??
  7. valgu jama

    ma teen teist korda kreatiini kuuri, ja see on poole peal aga kas poole pealt võib nüüd hakata valku panema. kas nii ka võib et üks kuu kreatiini teine kuu valku vaheldumisi?
  8. vererõhk ja trenn

    kas ma aeroobset peaks samal päeval tegema, kui jõusaaligi??
  9. vererõhk ja trenn

    tere! olen 20 aastane mees. 185 cm 78kg. mul probleeme kõrgevererõhuga, tavaliselt 140/90, puhke olekus ja magamisaeg alla selle. praegalt tarvitan betaloc zok-i 50 mg. küsimus selles kas jõusaalis võin käiia?? kui olen jõusaalis käinud siis enensetunne on päris hea, kuid pulss ja vererõhk küll norm-d päris ei ole (umbes 140/90 ka ravi ajal) kas tohib midagi teha või pean lamama jatelekat vaatama?? ilma jõusaalita on ravi ajal vererõhk korras.
  10. tegelen jalgpalliga (amatöör) kuid tahaks kaalus juurde võtta aga nende aladega see ju ei õnnestu. äkki aitab kui hakkaks sööma proteiini ja käiks paar korda nädalas ka jõusaalis. päris jalgpallist loobuda ka ei taha jõusaali kasuks, kuid lihaseid tahaks ka. praega 185 cm ja 72 kg.
  11. mul siuke võimalus et 2 korda nädals jalgpalli ja 2 korda nädalas jõusaali. kas siuksel treenigul on mingit mõtet lihastele? eesmärk on olla igati vormis ja kaalus juurde võtta!!
  12. Haarde tugevus

    kas see pigistamise asi on hea (nagu näpitsad noh). peaks treenima rannet, käsivart?
  13. kui palju maksab üks kreatiini kuur algajale. need hinnad vist on päris kõrged. kui kaua üks kuur kestab?
×