Jump to content

lehter

Kasutajad
  • Sisu loend

    82
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

lehter

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 01.02.1990
  1. Rinnalt surmine ei arene

    See ütlus nüüd küll paika ei pea.... see palju sa surud ei näita nüüd küll millist kava keegi kasutama peaks... Kuidas muidu ülejäänud lihaste arenguga on?
  2. Kuidas suhtute noortesse jõusaalis?

    Kõik.. isegi sinusugused kilud peavad ju kuidagi ja kuskilt alustama.. minus ei tekita küll mingeid tundeid kui mingi tüüp kappide vahel keksib.. on see siis kilu või paks inimene.. pilgu võidaks aint naisterahvas:P aga kui sa seal lollitaks ja möllaks siis vaataks küll mega kahtlase pilguga..
  3. Elektriga lihased punni ...??

    Vot see et tulemus 0 on ei vasta nüüd töele.. midagi ta ikkagi vorbib.. see stimuleerib lihaste liikumist.. ja kui sa reguraalselt vastavalt juhustele kasutad.. peaks see ikkagi kuidagi mõjuma.. ise panin siis see tunne oli päris hea.. nöelravi.. aga kohe kindlasti on rauda kõvasti parem sikutada..
  4. kiire nõme küsimus kretiini kohta :D :D

    Ma võtan 30min enne hommikusööki ja kohe peale trenni 5g.. Laadismis kuuril 4x5g... Süsivesikutena kasutan viinamarjasuhkrut... Väga hea süsivesikute pomm..
  5. Hera80

    Ehh.. Osta endale hera 80 maitsetu.. odavam.. ja kui sa jood seda mahlade või spordijookidega, on maitsetu isegi parem, jääb hea mahla maitse..
  6. banaan :D

    Ma lugesin Raamatust "Tervistav Toit" Et Inimese keha ei pea rasvapärast muretsema, et selle saab organism keha varudest... Ma ei tea kui õige see on, aga nh.. Ja Banaanis pidi ka kaaliumi hösti saama ja lahustuvad kiudained ka... Mis on vereröhuvastu ja kolestoroori peaks just need alandama.. Loodame et on õige informatsioon.
  7. millega joote proteiini?

    Enne trenni mahlaga ja peale trenni koos spordijoogiga..
  8. Mr.Mesi 25 juubel

    Palju õnne ja jõudu edaspidiseks!
  9. Selline on siis tippkulturisti treening:D Pumpa ja aja igasugune lihas kõvaks Paistab et Vend Ivol on midagi varjata, või on poiss lihtsalt häbelik:D Einh... kepp going:D
  10. Lihtne hommikusöök?!?!

    Hommikuks tee endale putru(Tatar, kaerahelbe...), kõrvale viil sepikut meega, toorsalatit natukene ja teed.. päris hea kõhutäie saad... Harjuta ennast hommikuti sööma, tähtsaim söögikord! EDU
  11. mure motivatsiooniga

    Liiga palju ei tasu panna, aga raskust peaks regulaarselt töstma, muidu keha harjub ära raskustega, sina küll ei tunne esijalgu midagi aga ajapikku tekib sul ületreenitus.. ja kasuta harjutustel püraamidi, väga hea asi.. mis motivatsiooni puudutab siis pane kellegi kulturisti pilt seinale ja kirjuta "sihikindlus viib eesmärgini!" või otsi mõni tüdruk voi poiss motivatsiooniks... aga......kindlasti kohe mitte, ära anna alla!!! Edu eneseotsingutel
  12. süsivesikud juurde?

    Ma ise arvasin ka nii.. Ma mitte ei võta juba, vaid arutasin endamisi et mis võiks head süsivesiku pommid kreatiini voi proteiini koksi juurde..
  13. Rinnalihase alaosa

    Kangiga ja siis saad ka ju hantlitega suruda. Ja siis Horisontaalpingil Lased kangi rinna alaosasse siis pidi treenima alumist rinnalihast ja kui üless rinna osasse kangi lased siis ülemist rinna lihast. Või vastupidi ei mäleta kahjuks Ja Rinnasisemisele ja välimisele lihasele saab koormust määrata kangi haardega, kitsaga sisemist ja laiaga välist.. Oli vist nii:D Otsi sellele infole kinntust:D Edu!
  14. süsivesikud juurde?

    Et siis kui manustad näiteks proteeini voi kreatiini siis tasuks ka lisada koksi juurde süsivesikuid.. põhimõtest sain ma ka aru- aga mis oleks hea sheigi kõrvale. ntx banaan ? Ja miks osad viinamarjasuhkurt kasutavad sheikides.. saab seal ka süsivesikuid??
  15. Treeningkava

    Sinupuhul muidugi ei ole. Kui rahatasku suur võid ju endale muretseda koik vajaliku, aga ma räägin et kõik ei osta endale, ei saa lubada, jõusaali tehnikat..
×