Jump to content

karulane

Kasutajad
  • Sisu loend

    31
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

karulane

  • Tase
    Algaja
  1. huvi pärast küsin:)

    pool aastat tagasi ca 90kg, praegu läks 105 ja tundub ruumi veel olevat. tasuks veel mainida, et kaal on rasvapõletuse tagajärjel langenudki vahepeal (83-79kg)
  2. Kcal või cal

    sellisel juhul on neil trenazööridel ju siiski kcal, kuigi tähistatakse sageli lihtsalt "C", "cal" jne... igatahes tänud M.M.
  3. Kcal või cal

    see nüüd küll meelekindlust ei süstinud teed 30min velol tõsist trenni ning kulutad alla poole Kcal? njaah... peab vist oma treeningmahud radikaalselt ümber hindama...
  4. nina verejooks

    selle kõrvetamisega võib ka tulemus ajutine olla. nimelt lasin endal ka kunagi ära kõrvetada ja siis mõne aja möödudes oli intsident, kus veri väikese abiga ikka ninast välja aeti. ja sellest ajast voolab samamoodi nagu enne kõrvetamistki.
  5. rind

    mina soovitaks ka nn püramiidi. minu puhul tuli sellega iga kuuga korralikult tulemustele lisa- kasvasid jõud ja lihas mõlemad kenasti.
  6. Tehnika C2-l

    olen ka vahtinud neid pildikesi masina pealt, kuid ega targemaks pole saanud. ikka tundub, et lahmin mööda kohati näib üldse, et seal igaühel niiöelda oma tehnika. aga kui oluline see soorituse "puhtus" on üldse, kui eesmärgisk on lihtsalt aeroobse abil kaloreid kulutada ja südant treenida- mitte sõudmisega tegeleda?
  7. Mis klubides käite?

    enne sai külastatud coralit, kuid pesemata saunad ja järjekorrad ainsale kangile ajasid hinge täis. praegu olen revaliga väga rahul ja maksan üle 2 korra vähem.
  8. Toitumine

    arvan, et tutvu kõigepealt selle lingiga: http://adsl2153.estpak.ee/dieet.php kui konkreetsete toiduainete toiteväärtust tahad arvutada, siis sobib hästi ülevalt -tööriistad- kaloriarvuti. siin foorumis on sellel teemal palju kasulikku infot ning loe ka vastavaid artikleid. saad kindlasti ka oma vastuse.
  9. Head määrded

    baklazaani võie tundub praegusel külmal ja niiskel ajal küll üsna kasulik ja ka maitsev olevat. sellised "vana kooli ravimid" nagu sibul ja küüslauk peaksid kõikide terviseinimeste tervise veelgi parema hoidma. mina kavatsen igatahes proovida. tänud...
  10. mina soovitaks küll väikese puhkuse teha või siis mingit randmesidet kasutada. mind vaevas sarnane asi pea aasta- kord vähem, kord rohkem. aga probleem lahenes siis, kui trenni paus sisse tuli. praegu olen taas töötamas niiöelda täie koormusega ning kasutan ka sellist valku, mis iseenesest kasulik ka liigestele oma koostisosadelt. kuid parim rohi on siiski probleemi ilmnemisel väike puhkus võtta, mis tulevikku vaadates vast kõige kindlam.
  11. ületreeningu tunnused...

    aga kas treeninkava ammendumise tagajärjel võib hakata ka jõudu ja lihasmassi lausa kaotama? või tekib lihtsalt pikemajaline seisak arengus?
  12. Massilisajad

    ma sain vist algpostitusest valesti aru, et treening koosnebki ainult kätekõverdustest ja keretõstetest. vabandan... kui kava paigas ja trenn piisavalt intensiive, eti ole muidugi mingit põhjust ennast üle treenida. olen ise kunagi suure entusiasmiga end korralikult kokku kõrvetanud ja võin öelda, et see üsna kerge tulema.
  13. Kui palju jõuate lõuatõmbeid teha?

    njah, umbes 5-6 ehk 82kg
  14. Massilisajad

    arvan samuti, et vajad ka suuremat koormust treenides lihasmasi kasvatamiseks. loomulikult ürita oma toitumine korda saada, kuid ega mingi aine üksi sinu lihast kasvata.
  15. Millist "cardio" treeningut teed?

    eelistan kasutada vaheldumist ratast ja ergomeetrit, vastavalt jõutreeningu lihasgruppidele
×