Jump to content

Sirkku

Kasutajad
  • Sisu loend

    28
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Sirkku

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 01.04.1978

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  • Asukoht
    Espoo
  1. Mida naised kulturistidest arvavad

    Kuulun siis 10% hulka. Mulle meeldivad inimesed, kes millegagi pühendunult tegelevad.
  2. Naiskulturistid...

    Väga hästi öeldud.
  3. Ülekaaluline kaal on loomulik??!!

    Jah, said ikka vist õigesti aru. Artikli autor justkui räägib, et tuleb eluviise muuta, samas jälle annab mõista, et oled selline nagu oled. Mingit selget ja arusaadavad mõtet või nõuannet sealt küll välja ei loe. Suhteliselt udune ja mõttetu artikkel.
  4. kaal ja pikkus...

    168 cm 56 kg Ei ole kolm kuud korralikult trenni teinud. Üritan tagasi rajale saada...
  5. Juuksed nõrgad!

    Olen samal arvamusel.
  6. Millega lähed Sina tööle?

    Üldiselt töötan kodus, aga aeg-ajalt käin Tartus tööl. Sel juhul on transpordivahenditeks: buss+laev+buss (või auto), üks ots 280 km. See laevas istumise osa on alati kõige tüütum.
  7. Juuksed nõrgad!

    Väga hea, panen kohe endale kirja Ja toiduainetest oleks tõesti ka väga huvitatud. Tundub, et vähe on neid kohti, kus müüakse öko toiduaineid. Ja kui on, siis saab ühe asja ühest kohast ja teise teisest kohast. Aga võib-olla ma ei ole siiamaani lihtsalt osanud otsida.
  8. Tõsiselt masenduses...:(

    Mis mõttes "rasva najal"? Ja tulevad ka kõhnadel inimestel lihased esile kui neid treenida ja õigesti toituda.
  9. Juuksed nõrgad!

    Tänud Ajalikule ja ehee'le.
  10. Juuksed nõrgad!

    Küsiks siin samas teemas: kas oskate soovitada Tallinnas mõnda suuremat/paremat öko poodi? Ei ole ise Tallinna inimene, aga järgmisel nädalavahetusel külastaks hea meelega mõnda.
  11. Juuksed nõrgad!

    Väljalangemise vastu ei pidavat kuumakäärid aitama (mu juuksuri sõnade järgi). Pigem asi toitmises kinni või on kilpnäärme probleemid. Aga põhjuseid võib veel olla - mul näiteks kadus probleem peale mandlioppi ära.
  12. Kas me oleme üksi siin Universumis?

    Jah, muidugi. Suured tõdejad on nad tõesti. Ainult, et miskit ette ei võeta selle tõdemusega. Tegelt ei näita linnades ringi liikuvate metsloomade arvukus sugugi seda, kas maakera on saastatud või mitte (viimast näitab ikka üldine statistika). Linnades näeme metsloomi sel juhul, kui neil on seal sobivat toitu, kohti kuhu varju pugeda ja poegida ning puuduvad pesakonnale ohtlikud muud tegelased nagu näiteks hulkuvad kassid ja koerad. Seega meie vestlus "jänkud linnas" ei arenda vist käimasolevat üldist vestust maakera saastatuse või teistel planeetidel elu võimalikkuse kohta Aga teema on siin huvitav arvestades, et absoluutset tõde ei tea nagunii keegi. On vaid veidi usutavamad ja vähemusutavad väited. Kunagine rähni peapõrutuse küsimus oli vist veidi lihtsam
  13. Kas me oleme üksi siin Universumis?

    Tegelikult on juba Helsinki äärelinnas Espoos jänkud maja ümber üsna tavaline ning 25 minuti jalutuskäigu kaugusel Espoo keskusest elab kitsepere. Hetkel jooksevad mul akna taga kaks oravat männi otsas. Mis ma aga öelda tahan on see, et ega see veel näita kui loodussäästlikult soomlased elavad. Kaugel sellest. Soomlased on ühed suurema ökoloogilise jalajäljega inimesed maailmas.
  14. Aidake..

    Tubli oled Angel. Jätka samas vaimus. Ma arvan, et see väike tükike shokolaadi ei ole miskit hullu. Palju hullem on kui mingid äärmuslikud isud peal käivad. Ise maiustan ka mõnikord päeva esimesel poolel ning kaalulangust ei ole see küll takistanud, sest üldine toitumine on paigas.
  15. klubivahetus

    Huvi pärast küsin, kus klubis sa käid Soomes? Endal siin Espoos veidi kallim kui sinu kirjutatud hind, aga jah, siiski oluliselt odavam kui Tallinnas.
×