Jump to content

ronija

Kasutajad
  • Sisu loend

    227
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

ronija

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 15.11.1986

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://
  1. Põlveliigese vigastus

    Tere, tegin ükspäev jõusaalis jalapressi 500 kiloga ja kaks päeva hiljem andsid põlved tunda. Niisama valus ei ole, aga kui kõndima hakata siis annab liiges ennast tunda, mitte just valuna, aga on tunda, et seisan liigeste peal. Üdiselt see mind väga ei sega, aga jalapäeva jätan praegu kavast välja ja sellise raskusega enam kindlasti ei tee. Oleksin tänulik soovituste eest kuidas toimida ja kas peaksin arsti juurde pöörduma.
  2. 7x nädalas trenn

    Olgu, aitäh väärt vastuste eest, mulle tundub, et mul on siin millest kinni hakata küll ja abi on mul sellest kindlasti.
  3. 7x nädalas trenn

    Kas see siis tähendab, et peaks samamoodi edasi laskma kuni leian oma piiri? Ei saanud hästi aru praegu.
  4. 7x nädalas trenn

    Vabandust, ajasin sõnad sassi - mõeldud oli ikka trapets. Ma tunnen ennast suhteliselt hästi, tunnen tulemusi kasvavat (Üldiselt iga nädal 5kg juurde raskustele), kõik tundub hea, aga päevad kus ma vähe magada saan tundub, et tahaks kangesti jooksmise või miski vahele jätta, et järgmine päev täie rammuga asja teha. Siinkohal on siiski konflikt - ma ei julge midagi vahele jätta, kardan laisaks minna. Kõrvaline küsimus juurde - ma sooviksin lõuatõmbed lisada treeningusse, kuid praegu ei jaksa neid teha, kuidas ma saaksin alustada nii, et aegamisi tuleks lõuatõmmeteks jõudu?
  5. 7x nädalas trenn

    Tere. Ma teen iga päev trenni, alustan kõhulihastega 4x15, siis ette kummardused raskusega seljal 4x15(aitas selja korda saada jooksmiseks, praegu u. 50kg), seejärel kätekõverdused 4x15, siis rinna surumine 4x10 (50kg), seejärel deltalihastele (parandus - trapetsile) õlakehitused sama raskusega 4x10. Pärast seda rutiini lähen teen soendust ja jooksen maha korraliku maa igapäev ja pärast jooksu jälle venitused ja soendus. Küsimus - Kas ma pingutan üle? Eriti huvitaks see jooksmine, kas ma sellega pingutan üle? Trenni teen niimoodi juba 3 kuud vähemalt.
  6. Toitumiskursused.

    Tere. Küsimus oleksi, et kas Tallinnas saab kusagil mingeid kursuseid läbida, et toitumisega lähemalt tutvuda. Kuidas trenni ajal toituda, mida keha vajab kaalulangetamisel, lihasmassiks, vastupidavuseks ja nii edasi jne. Olen tänulik kõigi vastuste eest.
  7. Dieet, rasva põletamiseks.

    Kuid milline toitainete tasakaal oleks siis õige? Treeningkoormus, aeroobiline, 3-4 korda nädalas hommikuti jooksmist minimaalselt 30 minutit hoides südametööd 130 - 140 löögi juures minutis. Jõusaali 3 korda nädalas kergete raskustega kordused 10 - 15 tempoga 1\O\1. Ja kuidas keegi enda vajaliku kalorihulga rasvapõletamiseks arvutab? Toitaineid päeva peale on, 2,2 g proteiini keha kg kohta, 0,7 g rasvu keha kg kohta, 1,7 g süsivesikuid keha kg kohta. Ja miks seda kalorihulka veel 2,2 korrutada?
  8. Dieet, rasva põletamiseks.

    Aga ma küsisin nõu dieedi kohta kuidas see rasvapõletamisele sobib.. Treeningust ja selle intensiivsusest ma enne ei rääkinudki. Nagu ma ütlesin, et treening sama rada pidi aga tempoga 1\O\1 (vastavate raskustega 10 - 15 kordust 3-4 seeriat) ja suurtemate kordustega, ja aeroobiline trenn, alustuseks jooksmine, hommikuti ärgates tühja kõhuga 30 - 45 min. (tühja kõhuga, et põletada kaloreid kehast mitte seeditavast toidust)
  9. Dieet, rasva põletamiseks.

    Lihaskadu minimaliseerimiseks teen jõusaalis trenni samat rada pidi aga tempoga 1\O\1 ja rohkemate kordustega kergemate raskustega. Rasvapõletus kestaks mul umbes 3-4 nädalat, vaevalt see üle 4 nädala läheb (siinkohal ma ei arva, et 4 nädalast piisaks 8 protsendini minemiseni), aga 4 nädalat siis lasen rasvapõletamisest kehal puhata ja teen massi või jõu trenni ja vastav dieet juurde ja mingiaeg siis jälle rasvapõletust, kui vaja. Ma ei usu, et ma peaks üle ideaalkaalu minema, et mõelda rasvapõletamisele.
  10. Dieet, rasva põletamiseks.

    Tehtud trennist ja massidieetidest on kogunenud mingi hulk rasva, millest tahaks lahti saada. Ei ole ju vaja üleliia rasva ka minna. 8% või veidikene alla selle oleks tore kui vastava dieedi juba käsile võtta. Seda kõike vaatamata kaalule (ennem trenniga alustamist kaalusin 69kg).
  11. Kuidas selline söögikava rasvaprotsendi langetamiseks tundub: Kaal: 80kg Pikkus:187,5cm Vanus:20 Kava arvestatud 6-7 söögikorraks päevas. Päevase toidu kalorihulk: umbes 1770 kalorit Umbkaudne kalorite allikate jaotus : 40% proteiini 30% süsivesikuid 30% rasvu Päevane toiduhulk söögikordadeks jagamata: 152,6 92% proteiini shake (MAITO) ( 561,6cal 140,4g proteiini) 4,3spl oliiviõli (515,6cal 57,28g rasvu) 2 konservi tuunikala vees (70cal 12g proteiini 1g rasvu) 2,2 suurt kartulit (498cal 11g proteiini 113,5g süsivesikuid) 1 kanarind (41cal 8g proteiini 1g rasvu) 4 keskmist tomatit (96cal 4g proteiini 20g süsivesikuid) Kokkuvõte: 176,9g proteiini (707,6cal) 59,28 rasvu (533,52cal) 133,5g süsivesikuid (534cal) Kõrvale maksimaalselt 6 viilu leiba, herned, mais. (millegi arvelt arvatavasti) Kokku: 1775,12 cal Kalori hulga arvutasin naelades: 80kg x indeks 0,45 x kaloriindeks 10 = 1770cal Aeroobilise treeningu kohta võiks samuti keegi soovitusi anda.
  12. Seljavalu.

    Tere! Selline asi. Umbes aasta aega tagasi kevadel kavatsesin jookmisega tegelema hakata. Juhtus aga nii, et pärast kahte päeva jooksmist ütles alaselg "EI!" Valu alaseljas andis tunda siis kui kolmandal päeval jooksma läksin, tagantjärgi mõeldes imestan üldse, et suutsin sama teelõigu sellise valuga läbi joosta. Olgu. Läksin ortopeedi juurde, kes samas oli ka küropraktik. Sai paar korda mul konte ragistatud, soovitatud liigeserohtu ja määratud mõningad harjutused seljale. Õigus jah, kõik tulenes sellest, et nii perearst -esimesena- kui ka ortopeed pakkusid välja, et alaselja lihased ei ole küllalt vastupidavad või midagi selletaolist. Tollal kaalusin umbes 69 kilo. Vahepeal sai hakatud jõudu tegema ja seljale panin kenakesti rõhku, seda liialt piinamata. Töö tõttu ei saanud pikemalt trenniga tegeleda - väsimus jne. Nüüd kurvema asja poole. On kenakesti aasta vähemalt möödas ja suure plaanisin suure innuga nüüd uuesti jooksmise käsile võtta. Juhtus aga sama ilus lugu, et pärast kahte päeva jooksmas käimist - mis muideks oli vägagi mõnus - ütles selg jälle üles. Kolmandal päeval jälle sama jama, alaselg ei kannata ühtegi jooksusammu tegemmist. Sedapuhku ma ennast tahtejõuga piinama ei hakanud ja jätsin kolmandal päeval jooksmata. Kaal 80kg. Oleks meeldiv teada kas kellelgi midagi samalaadset olnud, kuidas sellest probleemist jagu saada ja mida soovitaks. Aitäh.
  13. Kõhulihase tegemisel...

    Ära tee sirge seljaga, sa pead keha kõverdama, et kõhulihased kokku tõmbuks. Proovi niimoodi et heida sellili, kõverda jalat põlvest, ja kõverda ennast, nagu tõstaks kere ainult et painutad mitte sirge seljaga ja sa tunned juba väheste kordustega kuidas kõhulihased tulitavad, umbes nagu see harjutus harjutustepangas mida ott teeb jalad seinal, aga jalad maas, proovi seda jalad seinal asja ka, see on samamoodi hea. Mul oli sama viga, et selg oli sirge kui ma varemalt tegin, suurem osa pingest langes alaseljale.
  14. puhkepaus

    Seeriate vaheline paus 1 minut, harjutuste vaheline paus 3 minutit. Pole 100% täppisteadus.
  15. Herc.

    Päris huvitav toode tundub olevat. Keegi oskab kommenteerida? Herc [Koelbel] 410.00EEK Pilt suuremalt Herc – muskleid juurde – rasva vähemaks Herc, toidu asendaja! Herc on süsivesikute-proteiinikombinatsioon koos vitamiinide ja mineraalainetega kõigile, kes soovivad endale rasvavabaid lihaseid! Herc´iga tunnete, kuidas teie lihased kasvavad ja rasvkude kaob! Herc varustab teid sihipäraselt kõigi vajalike komponentidega. Asendage oma tavapärane toitumine Herc´iga. Kombinatsioonis sportliku aktiivsusega väheneb rasvasisaldus teie kehas silmnähtavalt. Teie musklid suurenevad! Herc on jõu-toit, milles sisaldub kõik vajalik, mida keha vajab. Tähtsaid ülesehitus- ja energiasäästuprotsesse juhitakse ja optimeeritakse kompleksse mikrotoitainevalemiga. Vitamiinid: A,B,C,D,E. Mineraalid: Kaltsium, raud, magneesium,fosfor. Aminohapped: isoleutsiin, leutsiin, methioniin, penülaliin, treoniin, trüptofaan, valin, arginiin, tsüstein, histidiin, türosiin, alaniin, aspargiin-happed, glutamiinhapped, glütsiin, proliin, seriin. Kasutamine: Toode muskulatuuri vormimiseks! Jaotage 2 portsionit kogu päeva peale. Eripära: Maksimaalne muskulatuuri ülesehitus ja vormiminekoos samaaegse jõutreeninguga! Valmistamine: 1 portsion = 4 supilusikat (75 g) pulbrit põhjalikult mikserdada 330 ml vees, rasvavabas piimas ( 1,5 % rasva) või kalorivaeses puuviljamahlas. Pidage meeles: Jooge dieedi ajal piisavalt vett, teed või teisi magustamata jooke. 1 veega segatud portsion sisaldab: kalorid: 428 kcal / 1810 kJ, valgud: 34 g, Süsivesikud: 56 g, sealhulgas suhkur: 51,4 g, rasv: 7,3 g Suurus: 1100g
×