Jump to content

AndresT

Kasutajad
  • Sisu loend

    78
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

AndresT

  • Tase
    Värske olija
  • Sünnipäev 01.01.1950
  1. Eestlased on joodikrahvas.

    Olete rinnakas blondiin? Sellisel juhul, kui näete tänaval masenduses noorukit, olge head, pakkuge talle üks sületäis head seksi Joomine on üks lõbusamaid ja samas ka kõige odavamaid ajaveetmisvorme. Sellised asjad nagu paintball, kart, sport jms, võtavad raha ja väsitavad. Alko on samas kergesti kättesaadav, lõbus tuju on garanteeritud ja pärast on mille üle rääkida. Täiesti kinnine ring. Julgete vastu vaielda?
  2. Kas see toitumine aitab ?

    Inimesed ei mõista, et selle rasva, mis neil kõhtu katab, on nad kogunud mitmete aastate jooksul, aga lahti tahetakse alati saada paari kuuga.
  3. Eestlased on joodikrahvas.

    Üldiselt on lugu suht jama, aga mida siis noored seltskondlikult peaks tegema kui mitte juua? Ma tean oma tutvusringkonnas 2 inimest kellega saaks ilma alkota lõbusalt aega veeta, aga see on ka kõik. Ülejäänud noortel on valida sotsiaalse elu puudumise ja joomise vahel.
  4. Alakõhu suurus

    Hmm, selline kõht on terve elu olnud. Stressi üle nagu võib alati nuriseda, aga samas pole ka veel midagi hullu. http://www.thefactsaboutfitness.com/news/cort.htm
  5. Üldiselt on nii, et see kehakuju mis sul on, on muutmatu. Proportsoonid jäävad samaks.
  6. Alakõhu suurus

    Pildil, nagu ikka, jäävad mõned asjad väiksemaks, kui tegelikult
  7. Alakõhu suurus

    Selline lugu on, et alakõht on sellise veidra kujuga, muuga võrreldes jääb selline kumerus sisse. Annab seda mingi nipiga parandada? Staaži on aasta ja paar kuud.
  8. kreatiin jne

    Siit ka küsimus, mida kiireks vahepalaks sööte? Endal läheb võileib.
  9. ott on "mäluhiiglane"

    Kas 15 sõna meeldejätmine on tõesti selline saavutus, et teema teha? Koolilapsed õpivad mitme salmilisi luuletusi pähe.
  10. Milline pump tõesti hea?

    http://forums.fitness.ee/index.php?automod...;showentry=1635 Peale arvutuse kirjutamist olen paar korda veel võtnud ja annab tegelikult tunda küll, tauriin peksab südame ülesse, pärast ei saa hästi magada. Efekt on ikkagi sama, motivatsiooni boost. Huvitav on see, et alati kui ma shocki therapyt võtan siis trenni ajal kuulan klappidest enda muusikat
  11. Banaan

    http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii...mp;bot=bot.lime Ja puuviljad õhtu on küll natuke vale valik, kui kõhust tahad lahti saada. Kiiresti imenduvat suhkrut sa õhtu ei vaja.
  12. AC-C

    Palju oleks mõtet võtta seda 4x nädalas trenni puhul?
  13. Lihasevalu

    Mina jaoks on see eriline nauding, kui pole paar nädalat trennis käinud. Siis ma võtan endale 2 nädalat, iga lihasgruppi otsast-lõpuni läbitegemiseks, et valu oleks maksimaalne.
  14. Millist mineraalvett eelistate?

    Trenni läks kõige odavam Leedu vesi, mis nüüd kahjuks hinnatõusuga on 5 eeku 0.5l eest. Nüüdsest peale kasutan tavalist kraanivett, niisama, aga lürbin Vichy rohelist (Äkki keegi teab selle toiteväärtusi või on kogu magusus saavutatud suhkruasendajatega?).
  15. lehkav haisukott!

    Küüslaugus haisust saab lahti sellerit süües
×