Jump to content

justincase

Kasutajad
  • Sisu loend

    30
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

justincase

  • Tase
    Algaja
  1. Tere Fred!

    Oskad sa aidata võrkpallurit, kes tahaks arendada hüpet? Äkki saad välja tuua parimad harjutused, kordused ja treeningu ülesehituse jms. Oleksin väga tänulik! NB! Palun ainult Fredi vastust!
  2. Oskad sa öelda, et kui ollakse nö. ületreeningus, kas siis lihased lähevad ikka nö. täis treeningul, kuid lihtsalt ei arene? Või ületreeingus ei lähe ka lihas täis ja laktaati ei teki? aitäh!
  3. ületreening ja lihase areng

    aitäh, nüüd on vist tõesti kõik
  4. ületreening ja lihase areng

    ei hakka uut teemat tegema, aga oskad sa öelda, millest need tumedad silmaalused tulevad ja kuidas nendest kõige paremini vabaneda? Või need normaliseeruvad kõige viimasena?
  5. ületreening ja lihase areng

    ok tänud
  6. Tere! Tahaks sinu käest huvipärast küsida sellist asja, et kui oled nt. ületreeningus( ebamugavustunne südamepiirkonnas, tumedad silmaalused nt.), siis edasi treenides, kas lihas areneb, või läheb treening lihtsalt tühja?Siin on tegu ikkagi nö. närvide ületreeninguga, kuid kas see mõjutab ka lihast? Loll küsimus, aga huvitab!
  7. ületreening

    aitäh, väga hea vastuse eest, aga mida teha valudega südame piirkonnas? Kas on midagi mis nende leevendamist kiirendab või lihtsalt peab ootama vitamiinide tarbimisel saadud toonust?
  8. ületreening

    Selline asi, et sõbral selline asi, et ilmselt on ületreening ning selliste sümptomitega nagu: tumedad silmaalused, südame piirkonnas on nagu närvivalu ja vahest on ka peavalud. Kui tõsine võiks asi olla ja kas sellest taastumiseks peale puhkuse sobivad massaazh ja ujumine või on ainult puhkus oluline. Oled ainuke kes oskaks sellele vastata! Ilmsel treeningut saab teha uuesti siis kui valud on kadunud, need silmaalused taastuvad kaume ilmselt!
  9. Toidulisad

    kuidas selle võtmisega on? Kui võtta seda koos proteiiniga, siis peab panema proteiini vähem kui tavaliselt või? Nt. koos NO.1 ga, kui enne panin 3-4 supilusikat, siis koos glutamiin peptiidiga 2 supilusikat?
  10. kreatiin ja hüpe

    aga kas siis on need kogused samad v? 10 g trennipäeval ja 5g puhkepäeval ja 4 nädaalt võtan ja 1 kuu ilma???
  11. kreatiin ja hüpe

    Selline mure, et mängin suhteliselt kõrgel tasemel korvpalli ja oleks soov hakata kreatiini võtma, et taastuks lihas ära ning tuleks jõudu ja ka massi. Siinkohal ka küsimused. Nimelt kui oluline on ikkagi see laadimisfaas ja kuidas te soovitaksite kreatiini korvpalluril võtta?Peale trenni, enne trenni jms. Ega see hüpet kinni ei pane? tänud
  12. muutused lihastes

    umbes sellist varianti ma ka ise arvasin, aga tänud!
  13. muutused lihastes

    oleks selline mure, et kui teen aeroobset, siis peale seda kaoks nagu lihas ära ja päev hiljem kuskil hakkab nagu lihas uuesti esile tulema. Kusjuures jõusaalipäevadel läheb lihas ilusti nö. verd täis ja kik tundub norm. Millest võib selline asi tulla??? Kas sellised muutused võivad lihastes toimuda?
  14. Foorumi skinn

    kas siis postituste arv jms. lähevad 0-i? Või jääb kõik selline samaks?
  15. ette vajunud õlad

    tere! Mure nimelt järgmine. Kui naisterahval on õlad ette vajunud, siis mis nõu talle anda? On siin tegemist sellega, et seljalihased on nõrgad ja tuleks neid treenida või mis? tänud!
×