Jump to content

def

Kasutajad
  • Sisu loend

    25
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

def

  • Tase
    Algaja
  1. rate.ee

    true true... raske on elu inimestel kes ei oma KONTOT. Kunagi kui KONTOT omasin oli elu palju lihtsam ja inimesed olid ka minu vastu sõbralikumad... nüüd sõbrad välivad mind. Mul ei ole KONTOT. :'( keegi äkki laenaks mulle oma KONTOT ?
  2. karm nägu

    mnjaa ega Owen ka väike poiss ei ole aga Valuevi kõrval oli nagu poisike.
  3. Proteiinid mujalt?

    see on siis 113g proteiini, glutamiini ja BCAA-d on 100g kohta ? :S
  4. Proteiinid mujalt?

    Küsimus, et palju on siis tootes (100% Whey Gold Standard) valku, glutamiini ja BCAA aminohappeid ?
  5. Proteiinid mujalt?

    100% Whey Gold Standard (4,7kg) *Kõrgem valguprotsent – nüüd sisaldab iga 100% Whey Gold Standard lausa 24g valku igas annuses. *Iga mõõdulusikatäis toodet sisaldab üle 4 grammi glutamiini ja lausa 5 grammi BCAA aminohappeid! Küsimus, et palju on siis tootes 100g kohta valgu, glutamiini ja BCAA aminohappeid ?
  6. karm nägu

    midagi poksisõpradele: Nikolai will defend his title, the fight has been announced against Owen Beck. The fight will take place in Hanover (Germany) on June 3rd 06. Link
  7. Foorumi päis

    Päis pole just kõige parem. Suht odav näeb välja kahjuks. Biitsepsi pilti on tohutult suurendatud, milletõttu on kaotanud see kõvasti oma kvaliteedis Mõlemal pool servas on imelik must riba. Paremal pool lõikab see Otil pool küünarnukki maha :S Oti pildil on ka valgus leveleid vähe, teravust ja värviküllust võiks peaks ka rohkem olema, et ülejäänud pildiga kokku sobida. Värvikombinatsioon ei ole just kõigeparem. Võib kasutada pruuni ja punase kombinatsiooni, aga siis tuleks natuke muuta nende intensiivsust ja värviküllust. parimat
  8. Argo Ader - palju õnne !

    ARGO ARGO ARRRR GOOOO ! palju õnne
  9. venitused peale trenni

    venitused on väga tähtsal kohal trennis! umbes 15 minutit peale igat trenni.
  10. Kus Raplas Jõusaal!

    Valtu Spordimajas päris korralik jõusaal ja Raplas on veel ka Vesiroosi Gümnaasiumis. Vanem raud, aga kõik on olemas.
  11. Jõusaalide hinnad Tallinnas

    probleem siis selline, et kolin Tallinnasse elama, aga ei tea sealsetest jõusaalidest midagi. keegi teab mis jõusaalid on Sõpruse pst 170 kandis ja mis hinnad seal ka on ??
  12. taseme näitaja

    aga selline võimalus, et kasutajad ise hindavad teisi kasutajaid ? Kuskil foorumis olen kohanud sellist võimalust. Oli see vist forum.planet.ee vms. Siis saab näha kohe kas teised inimesed hindavad sind kõrgelt või madalalt. Võibolla ka postituse juures on selline koht kus saab hinde panna... nii saaks lihtsalt märgistada ära kui leiad mõne hea või kehva postituse.
  13. Surumine

    tekkis ka huvi selle kava vastu. kust seda oleks võimalik saada ?
  14. viinamarja suhkur

    ahah milline huvitav räp aga viinamarja suhkur peaks käima rohkem kreatiiniga ja aeglased süsivesikud nagu jahvatatud mais käib valguga.
×