Jump to content

Apelsin

Kasutajad
  • Sisu loend

    15
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Apelsin

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 14.08.1991

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Asukoht
    Tallinn.Mustamäe
  • Interests
    BodyPump,koerad,fotograafia,joonistamine,laulmine,jalutamine.
  1. ainult naistele

    Söön hetkel kroomitablette.Kasutusjuhendil oli kirjas ,et soovitatav võtta söögi ajal ,et imendub kiiremini.Eih tea ,mul tekib siis magusaisu .Sestap võtan enne sööki ja rahu majas.
  2. milline toidulisand oleks kõige sobivam

    Ega toidulisandid pole ka imeasjad.
  3. Toitumis-ja treeningkava.

    Oh jah.Naisterahvas olen aga sellegipoolest..Tuleb siis vist süüa,rohkem Aga toiduained on mul õiged ? Selles mõttes ,et ma suurendan siin nende kogust aga samu asju võin süüa?
  4. Naised - ilusad/koledad ?

    No näiteks Kadri Kuusiku kõhulihased on meeste jaoks veel talutavad? Minu arvates näiteks tal on super ilusad kõhulihased!Ja ülejäänud keha ka täitsa ilus
  5. Toitumis-ja treeningkava.

    Põhimõtteliselt võin siis selle puuvilja asemel sedasama lahjat kohupiima süüa?
  6. Toitumis-ja treeningkava.

    Nonii ,koostasin endale mingisuguse toitumise-ja treeningplaani. Eesmärgiks oleks reljeefsus ja ehk mingil määral ka kaalulangetus(3-4kg) Päevane kcal hulk jääb umbes 1500 piiresse.Kaal 67,pikkus 176.Trennis käin 4-5 korda nädalas.Kas siis BP või/ja midagi aeroobsemat. Hommik: 07.10 .Neljaviljahelbepuder või kaerahelbepuder(60g) lahja 0.1% kohupiim rosinatega(125g) 09.55 .Vahepala porgand,õun,banaan vms. 11.50 .Kanaliha ,kartul,seljanka vms köögiviljadega,täisteraleivaviil 14-15 .Vahepala. 17-18.150g 4% Farmi kodujuust,kalafilee(forell,gorbuuša,20-30g), täisteraleivaviil. 20.30 Trenn. 21.40 Puuvili. Kritiseerige ,parandage! Äitäh.
  7. Madala pulsiga treenimine.

    Spinningut on ka ju nö madalamal tasemel...või ajasin ma selle cycling-uga sassi Fatburning pidavat jah hästi madala pulsiga olema. Bodypumpi ma olen ise ka mõnda aega enne teinud aga ei mäletanud palju see pulss seal oli.Teiseks BP muutus nii ülipopulaarseks ,et raske oli endale trenniaegu leida ega see olukord pole vast nüüdki paremaks muutunud. vesiaeroobika peale olen vahelduva eduga mõelnud.Eks peab ära proovima No aga eks ma keeran endale miskise kava kokku ja siis näeb katse-eksitus meetodil kuidas asi areneb. Aga aitäh!
  8. Naise Kõige Ilusam Lihas?

    No mehed,mehed ,mis huvitav vestlusring teil siin tekkinud on.Peaks looma ka teema :Mehe Kõige Ilusam Lihas ja siis tahaks näha mida naised kirjutavad
  9. Madala pulsiga treenimine.

    No joosta ma kindlasti ei saa(kiirkõndi ainult) ,sest jooksmisel pulss tõuseb ikkagi kohe lakke. Ujumist ei tahaks ka iga kord teha.Ehk 1-2x nädalas aga mitte rohkem.
  10. Tere! Lugu on siis selline ,et peaks treenima pulsiga 114-142.Panen endale siin erinevaid trenne kokku ja mõtlen ,et millised need parimad trennid oleks ,kus pulss väga kõrgeks ei tõuseks? Kas spinning ,fatburning ning bodypump või muu säärane sobiks?
  11. Toitumine

    Oh tänan.. Sain vähemalt natukenegi targemaks.. Et neid puuvilju siis ka ei tohi meeletult sisse lahmida Rohelist teed saab ikka päris tihti joodud..lausa mitu karpi on kapis!! Kohukesed tõesti kurjast Need on ju suhteliselt head!!!
  12. Toitumine

    Tervitused! Sooviks oleks kaalu langetada.Oma 6 kg. Käin 2x nädalas bp-s ja 3x nädalas teen aeroobset(jooksmine,suusatamine jne).Kui ei ole trennipäev siis 30-45 min hoogsat jalutamist. Toitumine oleks siis selline: Hommik(06.55): 200g biojogurtit,1 viil timmu täisteraleiba sulatatud juustu(light),kalkunisingi,salatilehtede ja kurgiga,klaas 2,5% piima või 46g kohuke. Oode(09.45): Puuviljad(mandariine,õunu), Lõuna(11.45):Makaronid,riis või kartul kastme ja salati või juurviljadega. Oode(15.00): jogurit,kohupiima või kodujuustu. Õhtusöök(17.30):Kala,juurviljad,riis,kartul vms ja kohupiim.Vahel ka supp.(kartul,riis vahelduvad) õhtupoole seitsme-kaheksa ajal vahepalaks apelsin või juurviljad(porgand,kurk,tomat jms) No küsiks nüüd siis nõu,et kas seda on palju või piisavalt?
  13. Head Sõbrapäeva kõigile!!!

    Minu poolt samuti ilusat valentini-sõbrapäeva kõigile!!
  14. Naistele

    1) soendus: 3.5+3.5 kang jalad: 5+5 kang rind: 3.5+3.5 kang selg: 5+5 kang triits: 3.5+3.5 kang ja 2.5 ketas biits: 5+5 kang väljaasted: 5+5 kang õlg: 2 hantlid või 2.5 kettad kõht:ilma raskusteta 2) Tavaliselt vastavalt enesetundele.Kui tunnen ikka,et asi läheb liiga kergeks siis lisan ikka juurde 3) 3 kuud 4) Raskused suurenenud.Kehaga seoses on märgatavad edusammud. Võhm suurem ja harjutusi sooritan õige tehnikaga.Täitsa õige jutt,et lihastoonus tuleb tõesti samuti ruttu BP-st lihtsalt sattusin sõltuvusse!!!
  15. soovitust

    Otse loomulikult aitab. Kadri on igakülgselt abivalmis nagu mina olen aru saanud!
×