Jump to content

subertoz

Kasutajad
  • Sisu loend

    103
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

subertoz

  • Tase
    Kasutaja
  1. http://www.powerman.ee/index.php?go=products&cat_id=21
  2. !ABI VAJA

    mõistlikum oleks suuremas kaalus võistelda. Hiljaks oled dieediga jäänud. Tee see palun oma treenerile ka selgeks, kes ilmselt sellise käsu andis.
  3. assa kus karistab

    Ega juhtumisi iga nädalavahetus korralikult tina ei pane? Vesi läheb organismist välja ja sellega seoses langeb ka kaal. Rääkimata sellest, et suure pohmakaga isu eriti hea ei ole. On nii või peab põhjuseid mujalt hakkama otsima?
  4. rippumis-saapad

    Kunagi olid vähemalt Tallinna Spordihallis sellised asjad olemas.
  5. Joogi valmistamine

    võta pulber kaasa ja eraldi vesi väikse pudeliga või võta trenni 1,5l pudel ja jäta 300 - 400ml šeigi jaoks ning sega kokku trenni lõppedes. Ei näe põhjust, miks peaksid kokteili varem valmis tegema. Pealegi on suur oht, et šeiker läheb kotis lahti ja siis on terve kott löga täis.
  6. Võistluseelne toitumine fitnessis!

    Usun, et leiad kindlasti inimese, kes aitab ettevalmistust läbi viia. Ja vaevalt, et see kulturismist väga erinev on. Eesmärk ju sama, rasvaprotsent võimalikult väikse lihaskaoga minimaalseks. Samas võiksid ju ka konkurendid vähemalt üldised näpunäited jagada, iga uue võistleja tuleks peaks ju ainult tervitav olema. Eesti puhul ei saa ju rääkida ülisuurest ja tihedast konkurentsist. Pigem on ikkagi võistlejatest kõvasti puudus.
  7. tulnuks toode netipoes ära osta ja kohaletoimetamise viisiks valida ise järgi minek.
  8. Aeg harjutuste vahel.

    loomulikult on mõte, lühem puhkepaus = suurem intensiivsus.
  9. Kus müüaks Tartus magneesiumi???

    Powerman, Riia mnt 3 www.powerman.ee
  10. väsimus/jõu puudus

    Mitmenda järjestikkuse treeningpäevaga tegemist? Kuidas on olnud antud päevadel toitumine ning äkki väsimus muudest tegevustest? Põhjuseid võib palju olla.
  11. Treening sõudeergomeetri võistluseks?

    Oleneb enda massist ja tugevusest. Kergem mees 5 - 6, raskem 6 - 7,5. Üldiselt peab proovima ja tunnetema. Proovi erinevate astmetega ntx 200m lõike 5 minutilise puhkusega ning vaata, millega ennast kõige paremini tunned. Üldiselt hea vormi korral ühekordse pingutuse puhul erilist vahet ei ole, kas raskus on 6,5 või 8. Peeasi, et ei oleks liiga raske (lihas läheb kiiresti täis ning krampi) ega liiga kerge (tõmme läheb tühja).
  12. Treening sõudeergomeetri võistluseks?

    Ei ole nii. Kindla distantsi läbimiseks pead suutma rakendada teatud hulga energiat. Selle kangi abil saab muuta labade nurka ning sellest sõltuvalt muutub hooratta pidurdus. 1 astme puhul pidurdavad labad kõige vähem ja 10 astme puhul kõige rohkem, kuid kiirus ei sõltu absoluutselt sellest. Kiirus sõltub ikkagi sellest, millise pidurdusastmega suudad sa kõige rohkem jõudu sisse panna. Ntx 1 astme peal peab tegema väga palju tõmbeid/minutis, et normaalse kiirusega liikuda, selline vehkimine aga raiskab jõudu ning pealegi on tõmme nii kerge, et kohe tunned, kuidas jõud läheb tõmbest mööda. Tõsi on aga see, et ühe ergomeetri 10 aste võib olla teise ergomeetri 8 aste. Selleks, et neid omavahel võrrelda, saab monitori pealt vaadata drag factorit, mis on reaalne takistuse näitaja. Ning selle abil võid ka kahe kõrvuti seisva ergomeetri takistuse panna identseks. Aga kõige tähtsam, 500m kiirus ei olene sellest kangi asendist. Lihtsalt igaüks peab leidma omale optimaalse asendi. Võistlustel on see 1000m distantsi puhul enamusel vahemikus 5 - 8, 500m puhul kasutaksin ise võimsamat astet.
  13. Treening sõudeergomeetri võistluseks?

    Kõige tähtsam 1000m puhul on tugev tahtejõud loe lisaks: blog.concept2.ee Eelmine aasta saavutasin 4. kuuga 1000m aja 2:55,4 ehk 1:27,7/500m keskmine näis, kuidas sellel aastal läheb.
  14. jõu-treeningu saated

    http://www.bodybuilding.com/fun/fitshow.htm ole lahke.
  15. RASVA PROTSENT

    sportlab.ee lehel on müügil spetsiaalsed tangid. Sporteris omroni omad Samas on pea igas elektroonikapoes olemas digitaalsed saunakaalud, mille parematesse mudelitesse on samuti digitaalne värk sisse ehitatud.
×