Jump to content

Andreas89

Kasutajad
  • Sisu loend

    31
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Andreas89

  • Tase
    Algaja
  1. Massikava

    Biitsale ja triitsale tahan ikkagi eraldi päeva, sellepärast üldse uut kava otsima hakkasin, et biitseps ja triitseps ei saanud piisavalt koormust. Ikkagi areneb paremini värskelt peale minnes, kui trenni lõpus neid teha. Selg ja rinda ma ei taha midagi nii väga koos teha, lihtsalt muud ei jää eriti üle vist, sest ei taha kava päris neljaks ka jaotada. Kui tahaksin 3 osalise kavaga rinda ja selga eraldi treenida, siis peaksin kuidagi ühe neist jalgade päevaga kombineerima..eks ma vaatan.
  2. Massikava

    Äkki midagi sellist? Esmaspäev (Rind, õlad, selg) > Lamades surumine > Lamades käsikute lennutamine > Istudes käsikute surumine > Lõuatõmbed > Tõmbed kangiga kõhu alla ettekallutatult > Kõht Kolmapäev (Jalad) > Säärte sirutamine ette > Täiskükk kang turjal > Jalapress > Jalgade kõverdamine kõhuli trena?ööril > Säärtele istudes trena?ööril pöialetõus Reede (Biitseps, triitseps) > Seistes kangiga küünarvarte kõverdamine > Küünarvarte kõverdamine käsikutega > Seistes kangiga pealthaarde küünarvarte kõverdamine > Kitsa haardega rinnalt surumine > Prantsuse surumine > Allasurumised plokil pealthaardes > Kõht
  3. Massikava

    kas selline jaotus on mõistlik: 1.päev - Jalad, säär 2.päev - Rind, selg, õlg 3.päev - Biits, triits, kõht
  4. Massikava

    Võib-olla natuke vara nii laiali jaotada, mul treeningstaazi suht vähe nimelt.
  5. Massikava

    Esmaspäev > Täiskükk kang turjal 3 x 8-12 > Säärtele istudes trena?ööril pöialetõus 2 x 12 > Lamades rinnalt surumine 3 x 6-10 > Lõuatõmbed 3 x 8-12 > Õlalihastele istudes hantlite surumine 2 x 8-12 > Seistes küünarvarte kõverdamine hantlitega + Ületõmbed käsikuga istudes 5 x 12 superset, iga superseti järel 60 sek puhkust. Kolmapäev > Seistes kangiga küünarvarte kõverdamine 5 x 5-8 > Lamades prantsuse surumine kangiga 5 x 6-8 > Kõht Reede > Küünarvarte kõverdamine Scott’i pingil althaardes 3 x 8-12 > Küünarvarte sirutamine kukla tagant, köitega 3 x 8-12 > Täiskükk kang turjal 3 x 8-12 > Säärtele istudes trena?ööril pöialetõus 2 x 12 > Lamades rinnalt surumine 3 x 6-10 > Lõuatõmbed 3 x 8-12 > Õlalihastele istudes hantlite surumine 2 x 8-12 Seeriate vahel puhkus 90 sek, igal seerial sama raskus. Eesmärk siis suurendada lihasmassi ja aidata käsi arengus järgi. Ootan teie arvamusi, osutage nõrkatele kohtadele.
  6. Harjutuste m6ju....

    Mingi müüt liigub ringi jah, et 12 seeriat max. ühele lihasele kui veel lihasmassi tahad.
  7. Harjutuste m6ju....

    1) Kas sul on nii biitsale kui triitsale ainult üks harjutus kusagil trenni lõpus? Kui nii siis äkki peaksid kava vahetama ning treenima biitsa / triitsa eraldi päeval, küll siis tunda annab. 2) Vorm!
  8. Igavene küsimus

    Püramiid tõusev
  9. Igavene küsimus

    Tee drop-sette
  10. Igavene küsimus

    jah, seda küll, aga ma tahaks just seda teada, kuidas keegi konkreetselt teeb et ehk on keegi ka erinevaid variante proovinud No see kuidas keegi konkreetselt teeb sõltub eesmärkidest, võimedest ja paljust muust. Mis on Sinu eesmärgid?
  11. Igavene küsimus

    Kui ei võta piisaval läbi siis: a) suurenda raskuseid lühenda puhkepause c) suurenda seeriate arvu
  12. Raskus rinnalihastel

    Parem ütle palju kaalud, siis saab märksa parema ülevaate.
  13. Raskus rinnalihastel

    Treeni tunde järgi
×