Jump to content

Thomas

Kasutajad
  • Sisu loend

    170
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Thomas

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 01.01.1991
  1. YouTube videod

    http://www.youtube.com/watch?v=35iqluyTz1s
  2. ohgodwhy.jpg keegi mingit reaalset väärtust ka asjal näeb?
  3. YouTube videod

    http://www.youtube.com/watch?v=WN72jFZz_-I
  4. lihasmass....

    Ärge toitke trolli. Zyzzi teoreem ? aga Frank Yang (asiaat) vastab küsimustele siin teemas (nt. alates #616): http://forum.bodybui...3365373&page=21 see ka: http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=144625521
  5. Vend Vähk Peab liikuma!

    Spencer's vist?
  6. Vend Vähk Peab liikuma!

    Oled sa vahepeal seadustanud, et käsitsi joonistatud piltidele ei tohi arvutis redigeerimist teostada?
  7. Jorgen Matsi

    Ehk jagad oma praegust menüüd? Kasvõi umbkaudselt.
  8. Sibul testosterooni tõstja?

    Artikkel, mis väidab, et 0,5g kehakaalu kohta sibulakonsentraadi (mahla) joomine tõstis hiirest katsealuste testosteroonitaset 314%, mis arvate sellest Iraani "teadlaste" katsest? Võib ka inimesele mingit mõju avaldada? http://www.ergo-log.com/onionjuice.html
  9. Kaalust -15kg

    Tervist, eesmärgiks oleks suveks ~-15kg alla võtta. Internetist leidsin sellise toitumiskava: CLICK , endale tundus täitsa tehtav, aga kas see on ka nö. tervislik? Kaalun 91kg ja 187cm pikk.
  10. Pelmeenid?

    Tõstatan vana teema, aga tahaks küsida, kas keegi teab midagi öelda "Grossi" pelmeenida kohta? Kirjas, et 27g süsivesikuid, 6g rasva, 9g valku, 50% lihamass ja 350g maksab 50 eurosenti, mis on võrreldes teiste konkurentidega üsna odav.
  11. Tim Sylvia vs.Marius Pudzianovski

    nüüd? on olnud või tulemas ikka veel?
  12. Kreatiin

    kiire otsing annab vastuseks, et keskmine tass rohelist teed sisaldab 23mg kofeiini, seega pmst. pole piiranguid vist? (see 300mg ilmselgelt on, aga kes ikka nii palju teed joob, right?)
  13. Kreatiin

    Nimelt olen teadlik, et kreatiini mõju seisneb lihasrakkude täitmises veega. Rohelise tee (sisalduva kofeiini) effekt seisneb aga selles, et ta on diureetikum ja viib kehast vett välja. Küsimus seisnebki selles, et kas siis pole mõtet neid kahte korraga tarbida või ei mõjuta need kaks teineteise omadusi niivõrd palju, et peaks vältima koostarbimist.
×