Jump to content

Daniel

Kasutajad
  • Sisu loend

    22
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Daniel

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 15.10.1983

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Asukoht
    Tallinn
  • Interests
    Trenn, muusika
  1. Jooksmine asfaltil

    Kuulates neid jutte hakkab ikka päris hirmus kohe Veelenam, et kaalu on ca 90, pikkus 184, olen teinud pidevalt ratast (jooksust pole haisugi) ning 2. juuli minemine ajateenijaks, st. päevas palju jooksu saabastes.
  2. Kuidas suhtute noortesse jõusaalis?

    Masinate ja pinkide hõivamine on kahe otsaga asi. Ühelt poolelt : kasutad masinat ja pausi ajal keegi hõivab selle. Väljapääs - tee lühemad pausid ning ole masina kõrval. Teisalt: keegi raibe teeb oma seeriaid ja venitab pausidega. Väljapääs - küsida kaua läheb, see peaks liigutama panema. Ja veelkord kõigile südamele: Tõstke raskused peale kasutamist tagasi ja OMALE kohale! Teemast ka : Noored ei häiri, nad nagunii vähe häbenevad ja hoiavad ennast nurgas
  3. Naistepäev

    Kallid Pilulised, head Naistepäeva ka minu poolt!
  4. Lihaste joonis

    Sel juhul soovitan kätte võtta mõni eesti keelne anatoomia õpik, kus on kõik lihased kindlasti välja toodud! EDU!
  5. Treenerid

    Tere, nägin saalis treenerit, kes uitas ringi ning eeldatavasti on temast vähe kasu, kuid võin eksida. Siit ka küsimused, et mis on treenerite põhilisteks ülesanneteks? Kas nad peavad/võiksid ise abistama tulla kui näevad, et treenija on hädas (sooritab ülesandeid tehniliselt valesti)? Kas treenija peaks ise pöörduma instruktori juurde abipalvega? Kas treeneriga on mõtekas enne aeg kokkuleppida, et temaga koos trenni teha ning kas see treenija jaoks ka maksab midagi? Või midagi veel muud? EDU!
  6. Kodune treeningkava?( ilma jõusaalita)

    Räägin ka mina oma kodustest tegemistest. Nimelt alguseks on kodused tingimused toredad. Proovid, katsetad,õpid. Mõne nädala möödudes hakkad tundma, millist lihast iga harjutus mõjutab, kuid tähtis on siinkohal ka teoreetilist materjali lugega, et oskasid oma tegevust seostada. Kodustes tingimustes paranda oma üldfüüsilist. Nimelt tee trenni 3x nädalas ning iga trenni vältel töötle maksimaalselt kõikki lihaseid. Eespool toodud olid mõningad võimalused kuid vaata harjutuste panka ning seosta neid raskustega mida saad ära kasutada. Siinkohal toon näite, et mina tegin nt. selga vett täis kanistriga, kangi asemel oli raudtee rööbas, ploki keevitasin ise kokku ning tõstsin telliseid ämbris. Peale raskuste trenni käi jooksmas/rattaga sõitmas, iga kord ca. 30 min. (pulsisagedustest ja muudest ära hetkel pead vaeva, lihtsalt harjuta oma keha koormusega) Kui esimesed kuud kodus vastu pead, siis tunned et raskused pole enam endised ning eeldan, et tekib siiski soov saali minna, peale mida võib juba tõsisemalt hakata uurima treeningkavasid, aeroobset ning kindlasti ka toitumist. Kui midagi kahe silma vahele on jäänud, siis kindlasti mind parandatakse kuid jõudu sulle ning juhata oma keha treeninguteks sisse! EDU!
  7. Kui kõht on kinni, siis delikaatse probleemi lahendab hantel. Hantel, mõeldud nii noortele kui vanadele. Tähelepanu! Tegemist on raskusega Probleemide korral pööruda lähima treeneri või instruktori poole!
  8. Unehäired

    Uut teemat ei hakanud tegema, aga minul on lood vastupidi. Nimelt uinun kiiresti ning pea igal ööl olen REM-unes (kutsutakse vist sedasi). Seeläbi aga aju ei puhka hommikuks välja ning terve päeva vältel olen kui zombi.
  9. Pean tunnistama selle postituse õigsust!
  10. Pükste värv Pudel Kork Seier Rätikut pole Kõrva vari puudub Kraadiklaas nikunud Põranda ruutu pole Kapi käepide puudub Tatto 1 osa puudub
  11. Parim kommentaar Ma küll ei kujuta ette kuidas jõusaali inventaari varastada ning kas tõesti jagub kellelgi sedavõrd palju ülbust, aga nt. Zelluloosis on juba viimased 2 nädalat 2x16 kg. ning 1x18 kg hantlid kadunud
  12. Kas me oleme üksi siin Universumis?

    Parim kommentaar asja kohta
  13. Hüpotees

    Niisiis olen mõelnud järgneva hüpoteesi peale ning mida te sellest arvate. Nimelt päevas tuleks reeglite kohaselt toituda vähemalt 4-5 korda. Kuid inimesed pole sellise sammu jaoks tavaliselt juba psühholoogiliseltki valmis ning isugi pole nii palju. Inimene kes jätab maha suitsetamise, hakkab suitsukordi söömisega/näksimisega asendama. Kui nüüd ühendada need kaks fakti, siis jõuame resultaadini, et suitsetajal on kergem tervislikuks hakata. Ehk jätab suitsetamise, läheb saali ning asendab nikotiinivajaduse kodujuustuga (näiteks). Siin on siiski üks aga; suitsust loobuja jaoks on kindlasti raske tervislikult toituma hakata, kuid kui juba asendada suits söömisega, siis pigem juba tervislikult 4-... x päevas toituda. EDU!
  14. Tatoveering

    ps. see koht pidavat kõige valusam olema, kuid kunst nõuab ohvreid. EDU!
×