Jump to content

halfbeer

Kasutajad
  • Sisu loend

    193
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Postitused posted by halfbeer


  1. Tere, mul diagnoositi mõned aastad tagasi artriit. Viimati käisin reumatoloogi juures üle aasta tagasi, Aga kuna eelmise arstiga eriti rahul polnud ja kolin tallinna, siis äkki oskab keegi mulle mõnd head arsti soovitada seal. Soovin saada parimat võimalikku ravi ja raha pole takistus.Täna hommikul avastasin et varbad hakkavad ka moonduma juba päris tugevasti. Kindlasti võite ka teisi arste ja võimalusi soovitada., millest mul võiks abi olla.

    Igasugune abi teretulnud.


  2. Tere,

    diagnoositi ca aasta tagasi seronegatiivne reumatoid artriit.Praktiliselt kõik liigeseid juba valutavad ja raksuvad . Sõrmede, jalalabade liikuvus juba kannatab. .Põhjustajaks olid põletikulised mandlid, mis nüüdseks lõigatud

    Raviks plaguenil ja diclofenac. Tahaks teada mis ravi võimalusi mul veel on?Kas see haigus jääb elu lõpuni?. igasugune info teretulnud.


  3. Tere

    Mul on põlved läbi läinud angiini tõttu. Varsti lähen mandlioperatsioonile aga tõenäoliselt on vaja ka põlveoperatsiooni. Kuna probleem juba üpris tõsine siis sooviks võimalikult head ravi. Kellegil arstidega häid kogemusi siis võiks jagada. Muud soovitused ka teretulnud.


  4. Tere,

    Probleem algas, ca 1.5 aastat tagasi, kui peale jooksmist hakkas jalalaba suure varba juurest valutama. Raviks olen saanud lööklaineteraapiat, jalatoed ja kasutanud diclofenaci aga abi pole väga palju olnud..

    Võtan ka glükosamiini. Ca pool aastat tagasi on tõsist probleemi tekitanud ka põlved- valutavad ja aeg-ajalt tulevad ka liigesest välja + raksuvad kõikvõimalikud liigesed.

    Soovitage arste, kellest võib abi olla ja kõik nõuanded on teretulnud. Arst võiks tartus asuda,


  5. 1. kas keegi loeb seda vastust codeci mailile heaks käitumiseks? kui vanamutt sind bussis nügib, kas sa annad talle lõuga? "tema ise alustas"? kui ma ei eksi peaksid sellised kombed algkooli lõpuks kadunud olema.

    2. "KERI ###### POJA, eks. Hoia oma suu kinni. Jõua pooltki niikaugele." keskmise täisjoond ossi intellekti annab välja küll. eriti kõrge? ei.

    keha poolest on mees tõesti kaugele jõudnud, keegi ei saa vastu vaielda, mõistuse poolest on täiesti selge, et mitte.

    miks te käitute nii, nagu esimene kompenseeriks teist.

    arusaadav, et tegelane nimega codec on imbetsill, aga nii käitutes langes Kalmus vähemalt samale tasemele.

    Täiesti ühel nõul sinuga.


  6. schwarzenegger selge see, ei ole ju vaja isegi vaielda.coleman ,andke andeks see mees oli vaid ajutine nähtus,voib juba praegu öelda. coleman-ist autoriteetsemaid mehi olemas.

    Coleman oli minuteada ca 9 korda Mister Olympia, mis ajutisest nähtusest sa räägid.


  7. Tere

    Olen hetkel 74.5kg ja 189cm.

    Viimase 3-4 kuu jooksul olen umbes 15kg alla võtnud ,tänu toitumise muutmisele ja aeroobsele trennile (esimesel kuul sai ka rasvapõletajat kasutatud). Kaal on stabilseerunud .

    Tunnen ennast palju paremini kui kunag varem tundnud olen ja samuti olen hetke kaaluga väga rahul .

    Nüüd on plaanis jõusaalis jälle stabiilselt käima hakata ,et väheke lihaseid ka saada :rolleyes: .

    Seoses sellega tahtsin küsida ,et kas on olemas sellised preparaate/toidulisandeid mis aitavad kaasa lihaste kasvule ja väljatoomisele ,kuid ei tekita rasvakihti juurde. Ei julge ise midagi lampi osta ,sest kardan väga ekstra rasva tekkimist :D .

    Ette tänades

    Harri

    Soovitan osta Proteiin NO 1 või whey 1 või 2 . Uuri ise ka fitness poodi, seal toote kirjeldused ka olemas.

×