Jump to content

secure

Kasutajad
  • Sisu loend

    9
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

secure

  • Tase
    Vaatleja
  1. Selg

    Tere! Soovitage üla-,alaselja harjutusi, mida oleks võimaliks kodus teha. Mul hantleid ja masinaid pole, niiet sobivad ainult harjutused kehakaaluga. Aitäh!
  2. Kaalus juurde nii palju,kui võimalik.

    Kas 3000 lisakalorist mingit effekti tõesti ei ole oodata?
  3. Tere! Olen 184,5 cm pikk ja kaalun mingi 65kg. (15a) Olen pikemat aega juba jõutrenni teinud,aga kaal ei tõuse. Söön korralikult,aga ainevahetus on jube kiire. Lihased on täitsa olemas ja vägagi reljeefsed,aga ainult kontide peal pms.Kõik käevarred on hästi peenikesed ja üldse tahaks palju suurem olla. Olen nõus ükskõik,mida tegema,et kaalus juurde võtta.... Praegult mõtlesin osta massilisajat ja parim tundus minu eesmärgiks : http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP...products_id=293 Ma vaatasin,et sealt saab ainult 10 portsjonit. Kuna ma kuus kindlati üle ühe massilisaja endale lubada ei saa,siis mõtlesin,et teeksin 10-portsjonist 20. Kas see väga muudab midagi?(3100kalorit on selles ) Sööksin ma 2 korda rohkem,kui praegult. Trenni kohapealt,siis selline küsimus,et kas peaksin võimalikult vähe tegema? Praegult teen paar korda nädalas igat lihast,aga selleks,et kaalus võimalikult palju juurde võtta peaksin ma 1 kord nädalas igat lihtast treenima? Või siis mitte üldse terve kuu teha ja massi koguda? Kui ma nii käituksin,siis millal oleks oodata esimesi kilosi?
  4. Ütleme,et kaalun 65kg. Tahan hädasti saada lihasmassi ja massi juurde. Kui palju kaloreid peaksin mina päevas tarbima ja täpsemalt,kui palju süsivesikuid,valke,rasvu jne? Üks selline küsimus ka,et kui palju valke on umbes ntks 1 valges kanamunas? (Pole kodus grammikaalu).
  5. Piim on kole, milk is evil, mkay?

    Ma pole 9aastat piima joonud. Terve elu olen sportlik olnud. Ma pole veel ühtegi luud oma elus murdnud,kuigi tegelesin ka pikka aega extreem spordiga,kus luude murdmine on suhteliselt tavaline asi. Ma lihtsalt ei suuda seda juua..tahaksin oksele hakata. Ma ei ütle teistele,et piim on halb,aga ega ta vajalik ka ei ole. On olemas igasuguseid Caltsiumi jne tablette apteegis.
  6. Tere! Olen nüüd ligi kuu aega käinud jõusaali ja 4 korda nädalas. Enne seda tegin kodus pool aastat regulaarselt trenni. Mul on selline mure,et ma ei jõua lihtsalt lõuga tõmmata Kaal on 66 ja pikkus 182 Millist lihast ma peaksin kõige enam treenima,et lõuga ära tõmmata ?
  7. Tere! Alustasin just jõusaalis käimisega. Enne seda tegin üle aasta kodus regulaarselt rasket treeni. Mul on toitumisega probleem. Ei saa just alati kõiki vajalikke aineid toidust kätte. Teine asi,et ma tahaks võimalikult kiiresti saavutada lihasmassi ja reljeefsust. Olen 14a ja kaal on 61kg ,pikkus 182cm Ma olen viimasel ajal vaadanud neid toitumislisandeid,aga ei oska valida endale sobivat. Eelistaksin neid pulbreid. Äkki oskate soovitada mulle sobivat ja taskukohast.
  8. Massilisajad

    Kas see aitab ikka lihasmassi tunduvalt tõsta ja jõudu suurendada? või lihtsalt suurendab su kaalu ?
×