Jump to content

Ren

Kasutajad
  • Sisu loend

    37
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Ren

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 31.05.1981

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  • Asukoht
    Tallinn

Viimase Profiili Külastajad

2 552 profile views
  1. Liigne ülekaal???

    Kui su rasvaprotsent on 30, siis see küll enam väike polster pole.
  2. munadest

    Ise küsin,ise vastan - selgub, et Eestis vabakasvatuses kanapidamist ei harrastata eriti, väljaarvatud taludes, aga sealt ei jõua munad paraku poeletile.
  3. munadest

    Ma lugesin poes jah, et munadel on märgistused peal, kõigepealt siis number 1-3 (või oli siis ikkagi 0 ka valikuks..) ja siis riigi tähis. No vaatasin kõik karbid mina läbi nii Rimis kui Prismas ning ei leidnud mina mune, millel oleks muu number kui 3 alguses. Kas suurtes poodides on üldse müügil vabalt peetavate kanade mune, kui jah siis kus?
  4. Ukraina fotoreportaaz

    Äkki 73kg ?
  5. Munakollane?

    Minu täna ostetud munadel olid hinna sees ka kanasuled näiteks...ei tea kas neis on ka palju valku?
  6. No ei ole 17 krooni liiter ainuke variant siiski. Mina joon ise 1,5% piima, 12,70 maksab rocca prismas. Lisaks peaks olema nüüdsest juba ka tavaline alma 2,5% piim laktoosivaba, kui see 1,5% HYLA ei meeldi, kuna ta tundub kergelt magus (mulle isiklikult läheb peale). Loodetavasti on sul nendest vihjetest kasu
  7. Kas trenni aeg mõjutab trenni?

    Mis mõttes aeg, kellaaeg või kestvus?
  8. Mandariinid

    Magu tõmbub kokku kui päevas pea kuus kilo mandariine sisse ajad ? Nali naljaks, aga soovitaks pigem tõesti toidukava endale tellida, mitte äärmustesse laskuda. Pikemas perspektiivis jääd kaotajaks.
  9. minu hetke vorm..

    Kuidagi pekine kõht, sixpacki pole üldse näha
  10. söömine?!?!

    Kartulit küll enam ei söö, kuid enne sõin nii - liha, siis kartul, siis salat. Miks ma nii sõin, seda ma seletada ei oska, mingi komme lihtsalt. Kuid olen ise ka kuulnud, et tuleks süüa eraldi toidugrupid. Kas sellel mingi tõestatav efekt ka on, on ise küsimus.
  11. õige või vale

    Hea jook on, kuid see info on veidi väär. Neid on kahte tüüpi, üks on 50/50 süsivesikutega, teine on zero carb variant, ehk siis 0 süsivesikutega. Endale meeldib punane, kollane on liiga keemia maitsega ning roheline ei tekita ka erilisi emotsioone. Muidu on hea jook, kuid kuu lõpuks tuleb korralik arve kokku kui kogu aeg juua
  12. toitumine

    Alustan siis "lõugamisega", nagu sa viisakalt ütlesid. Ei kutsu eriti kedagi sellise suhtumisega sa vastama. Selle ajaga kui sa ootad siin targemate vastuseid, oleksid sa ammu oma vastused kätte saanud, samu küsimusi küsitakse päris tihti...
  13. rasvapõletajad

    Kas on ikka nii universaalne valem? Pean silmas, et 100kg kaaluv inimene võib olla ikka kas väga heas või väga halvas vormis ju?
  14. Ma arvan, et imestama pani lihtsalt, et 9cm 6 nädala jooksul
  15. toitumiskava

    Kuidas see 100g võiks päeva peale jaotuda? Kuidas see kõige optimaalsem oleks toidukordade vahel jaotada? Eeldan et viimane toidukord võiks vähemrasvane olla?
×