Jump to content

fighter

Kasutajad
  • Sisu loend

    201
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

fighter

  • Tase
    Kasutaja
  1. Keda pead parimaks?

    Arnold kindlalt!
  2. Eesti jalgpallikoondis

    Kuigi mängupilt oli korralik ja Eesti meeskond taakord andis võitlusliku mängu, siis ikkagi tuleb tõdeda, et Eesti jalgpall liigub hetkel allamäge. Mäletan veel aega kui Eesti oli Fifa edetabelis ca 60. ning võideti selliseid meeskondi nagu Venemaa ja oli võimalusi ka edasipääsuks finaalturniiril. Samas praegune reaalsus on see, et tulemused annavad meile kõige nõrgema jalgpallimeeskonna staatuse Euroopas(0 punkti, 0 väravat) ja Eesti oli Fifa edetabelis kuskil 110-120. koha piirimail. Sellised tulemused on masendavad ning kindlasti peab siin olema ka inimesi, kes selle eest vastutavad. Kuna ei saa öelda, et tiimis puuduksid tugevad mängijad, siis ma pean tõdema, nagu ka rainisk, et tõenäoliselt kõige õigem samm oleks hakata uut treenerit tiimile otsima. Jelle võib küll olla tore noormees ja saada hästi läbi mängijatega, aga kui meeskond ei suuda tulemusi tuua, siis on vaja midagi muuta. Kui ma ei eksi, siis Goesi leping peakski nüüd peale Inglismaa mängu lõppema ning ma loodan, et otsitakse juba uusi treenereid tiimile.
  3. vajadus "väristada!

    Selline jalgade üles-alla liigutamine või käte toksimine näitab inimese ärevust ja kergelt närvilist olekut. Tavaline kehakeele iseärasus!
  4. film "300"

    Ütleme nii, et teaduste ja kultuuride arendamine otseselt riigile midagi juurde tugevuselt ei andnud tol ajal. Spartaga juhtus sedasi, et nad domineerisid täielikult teisi Kreeka linnriike, kuid see ei saanud lõputult jätkuda ning lõpuks kõik liitusid Sparta vastu. Kuna nende linnriigis elas ainult 10k inimest(Tolle aja Kreekas oli ~500k elanikku), siis leitigi endast palju suurema armee vastu ja kaotati sõjas oma juhtroll.
  5. film "300"

    300 treening Väga sobiv treening näitlejatele, et sisse elada spartalaste igapäevaellu.
  6. film "300"

    TRAILER Film tundub väga norm olevat, ise lähen esimesel võimalusel kinno vaatama.
  7. Väga head tulemused valimistelt, Kesk sai üle hulga aja lüüa . Tõenäoliselt on tulevases koalitsioonis Reformierakond ja IRL ning kampa võetakse veel Rohelised või Rahvaliit.
  8. Selles suhtes Eesti võiks tõesti kriisi langeda majanduslikult, kui nt Savisaar moodustaks vasakpoolse koalitsiooni, kuid isiklikult ei usu seda varianti. Teisest küljest uurisin natukene statistikat SKP kohta ning leidsin järgneva: 13 Denmark $ 37,000 2006 est 21 Finland $ 32,800 57 Estonia $ 19,600 2006 est. 58 Portugal $ 19,100 2006 est. link Nende andmete järgi võib öelda, et SKP inimese kohta on juba praegu päris kõrge. Portugalist oleme ees ja Taanist(5. kohal SKP's Euroopas) oleme hetkel poolega maas. SKP tõus Taanis oli 3% ning Eestis 9% viimasel aastal ning kui Eesti SKP kasv oleks järgmised 15a 8% ning Taani jääks oma 3% juurde, siis võiksime temast ette jõuda selle ajaga! Kuigi loomulikult ei saa kindlalt väita, et niimoodi juhtuks Reformierakonna majanduspoliitikaga, aga siiski see võimalus on vägagi tõenäoline.
  9. Mis keskerakond? Keskerakonna lubadused on loomulikult täielik lollus majanduse seisukohalt, kuid ma rääkisin ikka Reformierakonna lubadusest 5 jõukama riigi sekka saada 15 aastaga ja palgad 40k peale viia. Nimelt kui majandus kasvab 8% aastas, siis SKP tõuseb 320% 15 aastaga ning 40k palgad on seega täiesti reaalsed. Viimasele lausele vastaks, et Lääne Euroopas on majanduskasv olnud viimastel aastatel 1-2%. Paar aastat tagasi Saksamaal oli raskusi isegi 1% tõusuga. Samas USA's on tõesti korralik 3-4% majanduskasv iga aasta tänu parempoolsele poliitikale, mida pole aga oodata Lääne Euroopas.
  10. 10% majanduskasvuga SKP rohkem kui neljakordistub 15 aastaga. Samas palgad on kogu aeg kiiremini tõusnud kui majandus, niiet 40k on väga võimalik hea majanduspoliitikaga. Tõenäoliselt võib nii minna jah, arvestades veel seda, et enne II maailmasõda olid eestlased soomlastest rikkamad!
  11. PM artikkel Reformierakond jõudis kesikutele toetusega järgi!
  12. 3 kuuga 20kg juurde

    Vastava eesmärgi saavutamiseks on vaja jõudu treenivat kava, mis oli ka siin lehel mõni aeg tagasi, kuid hetkel ei leia seda üles(spetsiaalne rinnalt surumise tulemuse parandamise kava). Ise tegin sellega kunagi ning tuli ~15kg juurde lühikese ajaga.
  13. Pronkskuju

    Vene rahvuslased ründamas vähemusi Peale selle video vaatamist tuleb tõdeda, et venelased elavad Eestis nagu paradiisis võrreldes Venemaal elavate vähemustega.
  14. Ott vs. Kirsipuu

    Delfi kommentaare ei tasu tõsiselt võtta, arvestades seal räägitavad lollust ja jaburaid argumente saab parimal juhul vaid kõhutäie naerda
  15. Pea käib ringi :S

    Tõenäoliselt jah kõrge vererõhuga tegemist. Jõutrenni kõrvalt tuleb ka tihedalt aeroobse treeninguga tegeleda.
×