Jump to content

FG

Kasutajad
  • Sisu loend

    292
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

FG

  • Tase
    Kasutaja

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://
  1. Veidrad Faktid

    Päris mitmes pole küll mitte midagi veidrat...
  2. Mina mäletan samuti, et lapsena olid vähemalt maal vanaema juures hanged ikka üle pea , aga eks ma ise olin ikka jupi jagu lühem ka . Mulle igatahes praegu väljasolev ilm meeeeeeeldib ! P.S. Mul olid jõuludest aastavahetuseni külas sõbrad, põlised austraallased. Tulid Eestisse põhjamaa eksootikat otsima - aga sellisest talvemuinasjutust ei oleks nad osanud isegi unistada... (Ja mina veel olin neid ette hoiatanud, et meitel need jõulud viimastel aegadel na mustavõitu olnud ).
  3. Fitshop Telliskivi: Kui hindad kvaliteeti!

    On jah. Gasp võiks naistele ka riideid teha .
  4. Päästjad vs ujujad ja fitnessistid

    Arvasin, et kui on tehtud paljaste ülakehadega kalender, siis võib vahelduseks ka vaid välimust vaadata...
  5. Päästjad vs ujujad ja fitnessistid

    No ma ei tea... Kuidagi üsna lahjad ja loppis mehed .
  6. Sparta spordiklubi

    Ilmselt ei oska ma end piisavalt selgesti väljendada , aga jah - maksad IGA KUU 690 eek, ei pea midagi korraga maksma.
  7. Sparta spordiklubi

    Leping sõlmitakse aastaks, igakuiselt makstav tasu on 690 eek. Selle raha eest saad käia nii jõusaalis kui soovi korral ka rühmatreeningutel.
  8. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

    Mis Samakamees teeb? Tantsib? Lööb trummi? Küpsetab?
  9. trimmiv kreem

    Kuulge ma olen alati mõelnud nende kohvipuru-juttude peale, et kas nahk siis kohvi järgi haisema (lõhnama? ) ei jää? Mulle see küll ei meeldiks...
  10. Kõik tark jutt juba kirja pandud . Kõige alus on regulaarne, mitmekülgne ja küllaldane toitumine, paljalt selle reguleerimisega teeb su keha päris kiiresti uskumatud muutused läbi. Joo palju (soovitavalt vett ja teed). Postist küll ei saa aru, kui väike su väiksem laps on, aga kui on veel vankrilaps, siis superhea aeroobne treening on vankriga lihtsalt jalutamise asemel hoopis kiirkõndi teha (mina näiteks jooksin, oli vastav vanker ka. Kõrvaltvaatajatel võis muidugi vähe najakas pilt olla aga ega vahet pole ju ). Ja kui leiad endal aega ja tahtmist ka jõusaali minna, siis pisike turavhälliga kaasa ja tema uneajal saab kenasti terve keha kergelt läbi treenida. Kui laps kasvab, siis kuni tema ronimisoskuste täiustumiseni saad ta ka tekikese peale askeldama panna . Hiljem, tõsi, läheb lapse saali kaasa võtmisega vähe raskeks . Edu ja õnnestumisi!
  11. trimmiv kreem

    Aktivisti tunne ei peta teda. Johnson´i beebiõli (nagu ka väga, väga paljud muud "nahasõbralikud" kehahooldustooted, kaasaarvatud enamik laiatarbe-beebitooteid) on algselt toodetud naftast, eriti õlid. Palun ärge mitte kunagi oma lastele neid peale määrige!!! Tulemus võib esialgu teie silma jaoks küll ilus vaadata olla, aga tegelikult ummistab imendumisvõimetu õli ära kõik lapse nahapoorid ja tulemuseks võivad olla oi-oi kui suured nahaprobleemid. Nagu Annika ütles - enamike nahaprobleemide põhipõhjus on vähene niisutus - selleks sobivad enim kreemid, emulsioonid (piimad) jms, neil on võime imenduda naha sügavamatesse kihtidesse ja ka tegelikult niisutavat efekti tekitada, mõningatel juhtudel ka kollageeni tootmist nahas aktiveerida.
  12. Jah tahaks ka teada, kuidas neiul läheb? Kas intensiivist väljas?
  13. Apteekidest leiad kapslivormis - TERNI CAPS N60 (22,6G)
  14. Ujujad vs fitnessistid

    Minu silma jaoks on ujujate kalender väga, väga kena ja professionaalne töö. Mõni pilt palju erootilisem, kui nii mõnigi nö pingutatult erootiline pilt fitnessistide kalendris. Aga õnneks on maitsed erinevad ja see on ainult minu tagasihoidlik arvamus...
  15. Jalad...

    Muretse omale spetsiaalsed õiged jooksutossud.
×