Jump to content

Body fitness

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Body fitness

  • Tase
    Vaatleja
  1. Toidu netokogus pakendil

    Toidu netokogus pakendil-näitab antud toodangu kaalu pakendiga või ilma? Loll küsimus võib-olla aga tõesti ei tea seda
  2. Tere Vähk

    Ligikaudu aasta tagasi küsisin ma teilt linke body fitnessi kohta. Siis ütlesite et see ala veel väga uus vms Nüüd on mõni lehekülg?
  3. Massi suurendamine

    Teglikult tegin seda ammu juba aksel... Lihtsalt vb kellelgi mingi eriti hea link (: (või lingid)
  4. Massi suurendamine

    Tänan, Vend Vähk Üks küsimus on mul teile veel... Hetkel mul puudub kava (mingisugune on ,aga ilmselt pole suurem asi) Kas tasuks proovida teie kava...endale see siis 3-päevaseks ümber teha,sest arvan et 4-päevane kava on natuke palju minu jaoks praegu...(võimetelt) Palve kõikidele kaaskodanikele:Lisage siia teemasse linke mis on seotud fitnessi ja body fitnessiga...Tahaks asjasse põhjalikumalt süveneda...(toitumine,treening,puhkus....kõik) Kui on olemas raamatuid...siis kust saab..ja mis hind .. Tänan juba ette (:
  5. Massi suurendamine

    Tegelikult ma ei arvagi et ma valku nii vähe tarbin....150 g päev kuskil...minu kehakaalu kohta peaks norm olema...aga võib-olla tõesti vajan veel rohkem. Enivei....asjatundja arvamust kogu selle asja kohta sooviks...ehk siis vähi (:
  6. Massi suurendamine

    Olen 16-aastane ....181 cm pikk....ja kaalun ainult 64,5-68 kg (kõigub) Tahaks kaaluda vähemalt 75....samas eriti raskem ei tahakski olla...eesmärk ennast vormi saada,mitte kastiks minna. Ootan teie vastuseid [:
  7. Massi suurendamine

    Tere Vähk (: OLen umbes aasta jõusaalis käind...praeguseks hetkeks see mu elus üks olulisemaid asju.Probleem siis nimelt selles,et lihas ei kasva ...Ainus koht milllega ma üldse rahul olen,on kõht...selle treenimisest on tõesti kasu olnd (: Kas oleks aeg hakata kasutama touidulisandeid...kui jah...siis millist(seid) soovitaksite.KIndlasti tegin ma trennigi algul valesti...koormasin liialt ennast...puhkust ei andnud lihastele jne..(algul arvasin et võimalikult palju tuleb treenida) ja isegi mingit kava ei olnd... Noor ja loll ...tahtmine ennast arendada oli suur ja praegu on see veel suurem...aga nüüd lihtsalt tean et ületreenimine on hoopis kahjulik. Jooksmisega olen algusest peale tegelnud...sest mul oli mingi astmataoline asi mõned aastad tagasi..mis ei lasknud mul kiiresti liikuda (trepistki ei saand üles joostud)...ja see maksis hiljem jõusaalis kätte....sest süda nii nõrk et kuku kokku... Seda probleemi mul enam õnnneks pole..jooksen 5 km päevas... .kas jooksmine segab lihase arengut...tarbin võib-olla liiga vähe valku...energia saadakse lihase lagundamisel-lugesin midagi sellist
×