Jump to content

theisland

Kasutajad
  • Sisu loend

    55
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

theisland

  • Tase
    Värske olija
  1. Ruff riders thug workout

    Peale reklaamklippe tuleb õige video alles. Suht lühike ja kehva kvaliteediga teine.
  2. Palju keegi kukla tagant surub???

    Kukla tagant surumist võib vabalt asendada eest surumise e military pressiga? Treenivad samu lihasgruppe?
  3. Dieetidest

    Selge... aga veel mõned küsimused Kas siis kui dieediga alustada, tuleks nö sujuvalt või minnakse kohe sellele 10-15% madalamale kaloraazile? Nt igapäevane on 3000, siis päeva pealt dieedile ja vähendada 2500ni. Või nt 3000, siis 1. nädal ~2850, 2. nädal ~2700 ja 3. nädalal 2500. Ja otsustades lõpetada, kas päeva pealt vana toitumise juurde tagasi, või tasapisi suurendades? Kas iga päev aeroobset teha on palju? Ma lugesin, et alguses nt 2-3x nädalas 30 min, siis suurendatakse 4x nädalas nt 35min jne. Aga kui kohe hakata 7x nädalas aerbooset tegema, mis võib juhtuda?
  4. Dieetidest

    Neid on mitmesuguseid olemas, seda teavad kõik. Mida peetakse aga kõige efektiivsemaks? Mida kasutavad kulturistid kes tahavad kaalust alla ja rasva vähendada? Kas tavalist kuluta-rohkem-kui-sööd süsteemi; väga madala süsivesikute sisaldusega dieeti (süsivesikuid 30-40%); vaheldumisi madala-, keskmise- ja suure süsivesikute sisaldusega päevade süsteem või veel mingi muu? Lihasmassi säilimiseks on vajalik proteiini-toitude söömine ja trenn. Ja et midagi kaoks on vaja aeroobset teha. 2 tähtsaimat asja on paigas. Aga kuidas need süsivesikute, rasvade % jaotada (kui nt valk moodustab 25%) ja kas süsivesikuid iga päev võrdselt või muutes (1 päev 40%, 2 päev 60%, 3 päev 90%) seda siis tahaks teada
  5. ylakeha

    Või jaota selg ülaselg ja alaselg eraldi nagu on O.Kiivikase Edasijõudnute kava jaotatuna kaheks.
  6. Tõstevöö

    Keegi saab lingi anda? Ma otsisin poe otsingust ,,tõstevöö'' ja ,,vöö'' aga ei leidnud midagi. Tahaks ka hinda jm uurida
  7. Öelge oma arvamus ja soovitage

    Prae söömist ei taha edasi lükata, kuna õhtune söök läheb muidu väga hilja peale. Ja ma olen nii aru saanud et, kui ma söön peale trenni 30g valku munavalgetest, ning poole (või isegi tunni) pärast praadi, siis praest söödav valk läheb raisku kuna keha ei suuda seda omastada. Aga toidu raiskamine mu eesmärk küll ei ole. Aga tänud vastamise eest!
  8. Öelge oma arvamus ja soovitage

    Lugesin mõned artiklid vahepeal läbi. Siis kuidas oleks sellise variandiga, arvestades et poole tunni pärast nagunii söön suurema eine, võtan kohe peale trenni 1-2 munavalget (lugesin et see pidi olema kiiresti imenduv valk) ja süsivesikuteks rosinad või viinamarjamahl (kiiresti imenduvad süsivesikud). Rasvad oleksid 0 ja seetõttu ka imendumine parem. Ja kodus siis kartul + liha + õli + kaste + salat = maitsev praad Kui kõlbab, siis võtan juba järgmine kord kaasa... ootan mõnda kommentaari
  9. Öelge oma arvamus ja soovitage

    Mingit einet küll ei tahaks kaasa võtta jah. Rasvata piima kahjuks ei saa jah (see oleks küll hea lahendus) siis ma ei küsiski mida eelistada. Trenni ajal joon niigi ~liitri vett, siis peale trenni ei jõua enam poolte liitritki piima sisse juua. 400ml max kogus. See on mingi 12g valku, ümardatult 10. Ja kuna keha korraga ei omasta üle ~30g valku siis hiljem söön toitu kust saan ~20g valku.
  10. Öelge oma arvamus ja soovitage

    Hea oleks jah kohe ja muidugi valgusheiki. Aga kui on ainult variandid kas 1,5% piim + süsikad / + hiljem 20g eest valku ainult süsikad / +hiljem 30g eest valku (suurendan praes lihakogust) Ja piimaga on vist ju nii, et mida rohkem seda joon, seda rohkem rasva sealt ka tuleb ja seda aeglasemalt see imendub...
  11. Öelge oma arvamus ja soovitage

    Peale trenni ei ole suurt valgukogust vaja, sest kodus ma söön nagunii korralikult. Lihtsalt arvasin et kuna peale trenni on hädavajalik saada valku, aga kas siis pole? Nt. et ainult süsivesikud ja kodus 30 minuti pärast korralik toit on hea lahendus Mõni võiks veel oma arvamust öelda, praegu tundub et 2. v on parem.
  12. Jutt käib siis peale trenni toitumisest jälle nagu sadu teemasid siin eespool on olnud Olgu kohe öeldud, et ärge soovitage valgusheike sest need kahjuks ei tule kõne alla. Olen üritanud midagi väga mõelda ja siin on 2 varianti Praegu joon peale trenni piima rosinatega (piim on 1,5% - valku 10g). Ja u 30 minutit hiljem korralik toit (20g valku). Selle probleem on see et piimas sisalduv rasv aeglustab vist nii süsivesikute kui ka valkude imendumist ja see ei ole väga hea? Teine variant oleks et võtan peale trenni ainult rosinaid, need on siis kiiresti imenduvad süsivesikud. Ja pool tundi hiljem sööks sellise toidu, mis sisaldab 30g valku. Siin on probleem, et kohe peale trenni ei saa valku, aga ma ei tea kas see ongi nii oluline, süsivesikud äkki tähtsamad ja see pool tundi pole kehale nii hull? Kumba variandi ise valiksite? Ja kes teab võiks põhjendada ka, ma ise pole oma väidetes väga kindel. Tänud kõigile kes vastavad.
  13. Kysimus?

    Aga kas küljelihased kuuluvad ka sinna kõhulihaste alla? Nt. küljelepainutused hantliga, palju neid peaks tegema? Nagu kõhtu ~20 ? Või siis võtan suure sangpommi ja nii et jõuaks ainult 8-10 nagu teistes harjutustes?
  14. Valgud kanalihas

    Ja selleks et saada u 100g valmis kanafileed peadki hautama või keetma ~120g fileed. ~120g toorest kanafileed = 100g valmis kanafileed (valgukoguse poolest) Fakt on see et ükskõik kuidas valmistad, filee mass on peale valmistamist väiksem kui toorelt (sama on muu liha ja kaladega)
  15. kuna keegi ei vasta siis võib ära kustutada
×