Jump to content

kuusik

Kasutajad
  • Sisu loend

    36
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kuusik

  • Tase
    Algaja
  1. Jõumasinad

    Huvitav kas keegi teab kust võib leida edasimüüjaid vms.. Täpsemalt tahaksin osta endale plokisüsteemi millega saaks selga teha aga seda pole eraldi näinud. Silja spordis oli nagu koos surumis pingiga aga see mul olemas.. NIi et oleks tänulik kui keegi saab mulle infot anda sellle kohta
  2. Kreatiin & malto6 või dextro

    Ei leidnud seda dextrot kuskilt ja ostsin siis trauben zuckeri, see viinamarja suhkur et peaks sama värk olema;P;P
  3. Kumb oleks targem segada kreatiiniga kas malto6 või dextro??
  4. noored(10-16) ja jõusaal

    Huvitav kus kohas võrus see vanusepiirang on???
  5. Tartus jõusaal algajale??

    Asi selles et kui on palju rahvast ja väike saal siis peab ootama kuna masina taha saad ja värki.. Olen seda asja väiksemas linnas kogenud ja ei taha enam ;) Ja vendv ma olen selle avancia peale kusjuures mõtelnud ja arvan et käin seal tiiru ära...
  6. Tartus jõusaal algajale??

    asi selles et ma elan ise üldse teises linna otsas ja lõunakeskus jääks kohe väga kaugele.. Aga mõtlesin et artic oleks hea.sinna oleks peale kooli lihtne bussidega minna.Aga kas keegi kes seal käib ütleks et on seal palju rahvast ??
  7. Tartus jõusaal algajale??

    Nimelt äkki oskaksite soovitada mõnda jõusaali tartus mis sobiks algajale ning kus poleks väga palju rahvast ka, et saaks ilusti teha ja värki...See võiks jääda kesklinna lähedale.
  8. Kuidas peaksin võtma No1 ?

    Ootaks nagu mingisugustki vastust vms ??
  9. Täpsemalt on küsimus selles et kas ma peaksin ostma mingeid süsivesikuid ka juurde? Mõtlen mingeid glükoosi pulbreid vms? Et jah siimaani nagu olen võtnud koguaeg mahlaga ja puuvilja peale hammustanud.. Aga vaatasin et seda Dextrot kiideti.. Ja tegelikult oleks üks küsimus veel kui kreatini peaks võtma siis kas see peaks ka peale trenni sisse minema või võib selle ka näiteks õhtul enne magamaminekud sisse tõmmata või kuna ??
  10. Magusa isu

    Okey igatahes tänud teile ma proovin teie õpetused järele
  11. Magusa isu

    Teen aeroobset trenni 3 korda nädalas umbes 1 tund. Alguses suutsin ennast magusast ja kõiges eemal hoida sest eesmärgiks oli rasva põletada.. Kui viimasel ajal on mul koguaeg väga suur magusa isu ja ma ei suudagi vastu panna. Tahaks sellest lahti sest peale magusa söömist mõtlen tagant järgi miks ma tegin et rikun eesmärgid jne :S:S. kas see võib olla mingite ainete puudumisest vms??
  12. Suveks vormi

    Üks küsimus veel kas peale trenni peaks sööma kiirelt süsivesikuid ? kas siis klaas mahla , tops jogurtit või mõni puuvili ? ega see ei nulli mu eesmärki rasva põletada?? sest kui süsikaid ei sööks võtaks organism energiat rasvast ?? Keegi võiks vastata mu küsimusele?? palun..
  13. Suveks vormi

    nujah pooleteise päevaga 4 kilo alla võtnud ja tigedas tujus.. Tuleks mul ka need asjad nii hästi välja :S
  14. Suveks vormi

    Vaata asi selles et kahte asja ei saa korraga käsile võtta kui sul on 2 eesmärki siis ei jõua sa kuigi kaugele.. Võtsin eesmärgiks põletada rasv maha ja siis uuesti jõudu tegema hakata.. Sügisel hakkan uuesti.. Aga muidu et ma ei saa ju teha midagi et kooli sööklas paneeritakse neid toite kanafilee snitslit antakse ka mõnikord kui ka see on jahuga paneeritud.. Muidu kas ahjuliha ja sellline värk on väherasvasem kui näiteks snitsel? Üks küsimus veel kas peale trenni peaks sööma kiirelt süsivesikuid ? kas siis klaas mahla , tops jogurtit või mõni puuvili ? ega see ei nulli mu eesmärki rasva põletada?? sest kui süsikaid ei sööks võtaks organism energiat rasvast ??
  15. Suveks vormi

    Panin jõutreeningud pooleli ja alustasin sellest nädalast jooksu trenniga et põletada natuke rasva kõhu pealt ära.Mõtlesin küsida teilt foorumi liikmetelt nõu mõne asja kohta.Trenni teen iga argipäev. Täpsemalt siis esmaspäeval,kolmapäeva ja reede jooksen 5,5km ja peale seda kõhulihaseid ja selga. Teisipäeval ja neljapäeval käin kickboxis.. Söömise koha pealt siis olen pannud magusad asjad kõrvale ja saiatooted ka kuid tahtsin küsida kas ma söön normaalselt või peaks rohkem või vähem sööma? Nii siis hommikul puder või kellogsid piimaga + klaas mahla, kell 12.00 tass kohvi, 13.00 lõuna keedukartul 250g + kotlett, snitsel vms + salat ja kaste.. kell 20.00 veel midagi kerget ja rohkem ei söögi päeva jooksul... Mõne nädala pärast tõstan jooksmis koormuse 7 km ja hiljem kuni 10 km peale.. Oleks väga tänulik kui keegi selle kirja läbi loeks ja mind aitaks
×