Jump to content

marx

Kasutajad
  • Sisu loend

    28
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

marx

  • Tase
    Algaja
  1. Treeneri jutu võiks lõpetada, selleks on teine teema?! Miks siis küsida teema all "JUUBELIÕNNITLUSED VEND VÄHILE" säärelihaste treenimise kohta?! ...Ja vaevalt on Katrinil õigust mind lolliks markoks kutsuda. Sa ju ei tunnegi mind.
  2. Tundub, et tegemist on siin onu sam´i advokaatidega... ütlesin paar sõna, mis ma sam´i jutust arvan ja kõik võtsid seda väga isiklikult. Sam, kui sa väga solvusid, siis anna andeks... ma enam ei tee. OK? See, et me Imrega niisama lõõbime üksteise kallal, ei tähenda veel seda, et me mehed metsast oleks ja anonüümsetena niisama mustaks üksteist. Ambaal kui see sind lohutab, siis ma olen Tartus sündinud. PS! Usun , et Amazonis on paljust olulisemast rääkida kui minust.
  3. Hm... ei saa kommentaarist aru... po russky nada ili sto? Lihtsalt vastasin Paulile, et Vähk tõesti praegu mingit kava ei järgi, vahelduseks võib ju ka teisiti treenida. Ja mündtidest rääkisin seepärast, et kuna see on lihtsalt Vähi üks hobidest... et teistel kah ehk huvitav teada. Sam ära siis trenniga üle pinguta, muidu ei sa saa varsti üldse vist millestki aru.... hakkad ennast emasena tundma ja lähed kogemata naiste pesulasse. Kellele seda jama siis veel vaja on.
  4. Magamine

    Eks tähtis ole vist osata kuulata oma enda keha bioloogilisi signaale nii magamine , söömine, treening jne. Aga võib-olla sa lihtsalt ei "väsita" end trennis piisavalt?! Mul küll kui vahepeal "puhkus" oli, siis sõin nagu tavaline inimene, nüüd aga kus hakkasin trennis käima, siis on söögi vajadus ikka väga-väga palju suurem.
  5. Magu lõhkeb

    inzeril jah iseenesest hea mõte... kogu stuff korraga sisse ajada. Järgmiseks ehk võiks soovitada ühe päevaga nädala aja trenn ette ära teha. Pärast hea lebotada. (See polnud norimine vaid niisama väike ironiseerimine)
  6. "Arteris" artikkel Marek Kalmusest...

    Noh ei tahaks siin kedagi kritiseerida. Võib-olla oligi asi selles, et üritus oli halvasti ette valmistatud ja võistlejaid vähe informeeritud ja Marekile võis tulla ootamatult kiiresti ta lavale minek... ei tea. Aga suhteliselt tuimadele pealtvaatajate tõi Mareki käitumine vähemalt elevust
  7. on see tosi?

    Poleks uskunudki?! Teeb siis või. Mnjaa, nüüd vaatan Otti ja teisi "lodevaid" kulturiste hoopis teise pilguga, sest kahtlemata nad kõik on kasutanud kreatiini. Ah jaa kui kulturistid välja jätta, siis Erki Nool ja teised paistavad kah üpris lodevad olevat ju!!!
  8. Öine Valk

    30-35g - see vist sõltub suurel määral kehakaalust toidust ja ainevahetusest.
  9. Personaal treener

    http://www.hot.ee/muscletraining
  10. Öine Valk

    Olen ise kah proovind öösel just peale trennipäeva võtta. Ei salga, justkui parem oleks ja ega ei pea ju kohe söögikorra jagu proteiini sööma st. jooma.
  11. Marek... mis juhtus?

    Ehk selgitab keegi mulle kah, miks Marek välja absoluudis ei tulnud???
  12. ÕNNITLUSED VÕIDU PUHUL VEND OTILE

    Ehk selgitab keegi mulle kah, miks Marek absoluudis välja ei tulnud???
  13. Mida võiksin juurde süüa

    Noo 9 kg! Arnold (Shwarz) vist kunagi kusagil kirjutas, et tema parim tulemus oli 1a. jooksul 11kg, sõjaväe aegu...!!!??? Sellega võrreldes pole, Rainer, su areng ju sugugi paha.
  14. Trenn

    Hr. Vambola- küsija suu pihta ei lööda
  15. Mitu korda keegi trenni teeb

    Ei noh seda minagi, aga küsiti ju lihtsalt palju ja kuidas keegi teeb. Iga inimene on indiviid ja peab leidma just endale selle sobiva. Selleks ongi ju hea proovida erinevate kulturistide kavasid.
×