Jump to content

Rivo

Kasutajad
  • Sisu loend

    32
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Rivo

  • Tase
    Algaja
  1. Auhinnamäng

    1) Larry Scott 2) 11, Larry Scott, Sergio Oliva, Arnold Schwarzenegger, Franco Columbu, Frank Zane, Chris Dickerson, Samir Bannout, Lee Haney, Dorian Yates, Ronnie Coleman, Jay Cutler 3)Ronnie Coleman, Sergio Oliva, Ron Love 4)Porter Cottrell 5)Chris Dickerson, 43 a. 6)Arnold Schwarzenegger, 23 a. 7)Steve & Ellen Davis, Lee Priest & Cathy LeFrancois 8) 'The Master Blaster'? - Joe Weider 'The Oak'? - Arnold Schwarzenegger 'The Lion of Lebanon'? - Samir Bannout 'The Giant Killer'? - Danny Padilla 'The Chemist'? - Frank Zane 'Batman'? - Aaron Baker 'The Myth'? - Sergio Oliva 'The Black Prince'? - Robby Robinson 'The Shadow'? - Dorian Yates 'The Golden Boy'? - Larry Scott 'Sardinian Samson'? - Franco Columbu 'The Real Deal'? - Chris Cormier 'The First Lady of Iron'? - Abbye Pudgy Stockton 'The Nordic Knockout'? - Lena Johannesen
  2. Double knock out

    Teine variant.
  3. SRM = Single Rep Max Ehk siis maksimum raskus, millega jõuad harjutust ühe korra sooritada.
  4. Põhjalikumalt toitumisest

    Protsent on ühik arvulise suhte väljendamiseks murdarvuna 100st. Protsendi ühikuks kasutatakse sümbolit "%", mida nimetataksegi protsendimärgiks. Sõna "protsent" tähendab sõna-sõnalt 'saja kohta'. Näiteks on 55% väärtuselt võrdne murdarvuga 55/100 ning kümnendmurruga 0,55.
  5. Põhjalikumalt toitumisest

    Kui küsid nõu Fred Antsonilt, siis miks järeldused teed vastupidiselt Tema soovitustele?
  6. pärast algajate kava?

    Vabandage härra salver, aga enne teiste kommenteerimist võiks ikkagi teksti läbi ka lugeda.
  7. pärast algajate kava?

    Kui täpselt ei tea, siis ei tasu ju teist inimest eksiteele viia. Istudes jalgade kõverdamine on siiski ka reie kakspea lihasele mõeldud. Kuigi jah harjutuse asendamine 1 seeriaga tundub küll natuke liiga vähe olevat. Äkki teha 5 seeriat? Eks jõutõmme on pandud lõppu, sest siiski mõeldud seljasirutajate harjutusena. Kuna kava on koostanud Ott Kiivikas, siis mina tema kava ehitusele vastu vaidlema ei hakkaks. Edu ja jõudu treeninguks, loodan, et sain natuke abiks olla.
  8. sheik peale aeroobse trenni?

    Tsiteerime targemaid :
  9. kudas teha

    Võibolla on eelneval vastajal õigus ja tõesti ei pinguta piisavalt jala treeninguga. Tihti ei oska algajad hinnata oma jalgade jõudu ja teevad väiksema raskusega.
  10. paar küsimust seeriate kohta

    See 3*8-10 ei ole kindel reegel, aga täitsa korralik alguseks küll. 1 - Alati tuleks alustada soojendus seeriatega. Tööseeriad võiksid ikka samaks jääda. Alguses ehk tõesti piisab 1-2 soojendusseeriast, aga ajapikku vajadus suureneb. Soojendus seerial on vigastuste ära hoidmiseks väga oluline roll, seega neid ei tohiks küll ära jätta. 2 - Raskus võiks olla selline, et iga seeriaga tuleb sama korduste arv ära. Ja koguaeg tuleks üritada juurde panna, st. siis kui jõuad ära teha eelneva raskusega. Kui võtame su vahemiku 8-10 siis näiteks. Teed 3*8*50, siis järgmine kord võiksid proovida teha 3*9*50. Kui see ka ära tuleb, võid juba raskust juurde panna 2,5kg ning proovida 3*8*52,5. Juhul kui viimasel seerial jääb puudu, siis kordad sama raskuse ja kordusvahemikuga, kuni suuda seeria korralikult ära lõpetada.
  11. Mõistlikum oleks vast ikka kava uus koostada/valida. Mis sisaldab selliseid harjutusi, mida teha saaks. Harjutused siiski erineva raskusastmega ja asendades kerge harjutus raskega võib trenn liiga koormavaks minna.
  12. Marko Savolainen enne ja nüüd

    See enne ja pärast keemiat ei ole ka päris õige. Sest mehe eesmärk ju ongi kaalu langetada. Nimelt tal neerukahjustused ja kaalu vaja langetada, et sobiks uue neeru siirdamiseks. Või midagi taolist.
  13. Inimkeha on võrratu

    8% korral oleks 12 aasta järel ca 37% keha algsest luumassist. Protsendi kaotamisega on päris nulli jõudmine praktiliselt võimatu. See luumassi kaotamine kõlab uskumatuna küll, sest siiski enamus inimesi sööb väga happelist toitu. Eriti uskumatuks, luumassi kaotamise kohalt, teeb-
  14. Bitseps

    Teema foorumis, nõu Fred Antsonilt
×