Jump to content

conan

Kasutajad
  • Sisu loend

    25
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

conan

  • Tase
    Algaja
  1. Eesti kulturismis valitseb täielik korruptsioon. Alaliit ja amazon team on samamoodi läbi põimunud nagu jalgpallis koondis ja flora... Siit ka küsimus: Kes, kuidas ja kui tihti määrab selle liidu liikmed, juhataja jne?
  2. jõuetu biits

    Endal täpselt sama jama...teen selja päeval 2 biitsa harjutust lõppu. Raskus on jõukohane, 5-nda korduseni tuleb väga kergelt ja siis järsku lõppeb jõud paugust otsa. Millest selline jama...et jõud järsult lõppeb?
  3. Valu alaseljas

    Ma olen asendanud jõutõmbe jalapressiga. Suur pinge tuleb seljale veel Jalgade kõverdamisel kõhuli trenazööril ja Hack-kükkil. Millega soovitate neid asendada ?
  4. Valu alaseljas

    Trenni alguses teen 15 min ratast, siis asun harjutuste kallale. Enne harjutuse sooritamist teen mõned venitused, sirutused. Mingeid eelnevaid soojendusseeriaid ei tee, Kas peaks ? Raskused on igal seerial samad. Kas soojendusseeriad tegemine ja siis raskuse tõstmine igal järgneval seerial võiks aidata?
  5. Valu alaseljas

    Tere, vajaks tarkade onude abi. Nimelt on hakkanud alaselg valutama. Valu annab tunda ainult ühel küljel. Tegin esialgu nädalase pausi, aga valu pole kadunud, kavatsen esialgu treeninguid jätkata. Alguse sai see ilmselt jalgade kõverdamisel kõhuli trenazööril. Ilmselt liiga suure raskusega treenimisest või siis valest kehaasendist. Et siis tahakse teada mida ette võtta, et asi hullemaks ei läheks ja paranema hakkaks. Äkki annate soovitusi milliste harjutustega praeguseid asendada, et valu vähem tunda annaks. Olemas on ka tõstevöö. Kava ise on Kiivikase 2 päeva oma: 2. päev Alakeha Seeria » » Hack- Kükk trenazööril 3 x 8 - 10 » Säärte sirutused ette trenazööril 3 x 8 - 10 » Jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril 3 x 8 - 10 » Istudes jalgade kõverdamine 2 x 8 - 10 » Säärtele seistes pöialetõus hack-masinal 3 x 8 - 10 » Säärtele istudes trenazööril pöialetõus 3 x 8 - 10 » Seljasirutajale jõutõmme 3 x 8 - 10
  6. Kiirus?

    Aga kuidas suureneb jõud? lihasmassi suurenedes ?
  7. Käte haardeulatus

    käte siruulatus
  8. Hommiku tv

    http://www.amazon.ee/upload//hommikutv010.wmv http://www.amazon.ee/upload//hommikutv009.wmv http://www.amazon.ee/upload//hommikutv008.wmv jne..
  9. Käte haardeulatus

    Pikkus 177 - haardeulatus 180.
  10. Jõusaalid TalliNNas

    Hinnad liiga suured
  11. Kysimus

    Kas Telliskivi 51 müüakse ka kaupa erakliendile ? Ise käisin seal siis vaatamas, robocopi pood asus aiaga piiratud laoplatsil, sisenesin väravast ja kohe ajas mingi känd mu venekeelse sõimuga minema. Ise huvitatud kauba ostmisest, kust siis veel letilt osta saab. Hetkel pole huvi veel nii suur, aga peagi juba oleks aeg küps proteiini tarvitama hakata.
  12. Pildid endast ning võistlusvorm

    Endal samad mõõdud mis sul, huvitav oleks võrrelda
  13. Massi suurendamine

    http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke...w=1&textID=2571 Ehk sellest abi.
×