Jump to content

agent

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

agent

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 10.07.1987

Kontakteerumise viisid

  • Website URL
    http://

Profiili informatsioon

  • Asukoht
    eesti keskel
  • Interests
    sport, arvuti
  1. Treeningpaigad Tartus

    Tänud abi eest. Uurisin antud linke ja spordiklubisid.
  2. Tere, lähiajal siirdun Tartusse. Põhjuseks on õpingud Tartu Ülikoolis. Olen trenni teinud juba aastaid ega taha pooleli jätta. Uurisin ülikooli kodulehel pakutavaid võimalusi, aga need kipuvad kalliks jääma. Kas oleks mingi alternatiiv olemas, kus oleks võimalik soodsama hinna eest (või tasuta) trenni teha. Oleks abi eest tänulik.
  3. treening

    Tüdrukud on treeningu juures üks suur pluss. Neile üldjuhul meeldivad lihastes mehed. Ilmselt minu treeningu juures ongi see miinuseks, sest see on aastatega vähe muutunud. Ainult maht on suurenenud. Minu rekord on 35 kõhulihaste harjutust 30 sekundi jooksul. Kätekõverdused jäävad nats alla saja.
  4. kõht

    Tere vend vähk Kui mina treeningutega kunagi alustasin, siis olid järelmõjud ka järgmine päev tunda. Trepil liikumine oli paras jõupingutus ja hea näo tegemine veel raskem. Ma teen trenni iga päev. Kaasaarvatud kõhule. Too saabki kõige rohkem vatti.
  5. treening

    Algne eesmärk oli, et "õllekõht" ära kaotada. Ajaga kuluski see ära. Siis oli ka see eesmärk saavutatud. Tahtekindlusest mul puudus pole olnud. Teeninguks ma ei pea ennast sundima. Seda on mulle päris mitmed öelnud. Kui saab jooksvõistlustel käia, siis parimad kohad tulevad pikkadelt distansidelt. Lühikesed jookud mulle eriti ei istu. Praegust eesmärki on raske öelda. Elan nii öelda üks päev korraga. Ma ei välista, et ma kunagi kulturismiga tegelema ei hakka, aga siis on põhi olemas. Jõusaalis käin, aga siiski vähe. Nende korduste kohta veel nii palju, et teeks veel rohkem, aga siis jääks uneaega liiga väheks. Jõudu jääb suht palju üle. Treeningu olen täheldanud väga huvitavat lugu. Külmetushaigused ei kimbuta mind enam üldse. Olen kolme aasta jooksul viis korda haige olnud. Needki siis, kui ma olen paar päeva vahele jätnud. Kas sul oli siis kohe eesmärk silme ees, et hakkad kulturistiks? Tänan hüva nõu eest!
  6. treening

    Ma ei oska seda ise kommenteerida. Sai alustatud kolm aastat tagasi 40 ja nii suuremaks ta läks. Trenni teen iga päev. Aastas ehk 15-20 päeva jääb vahele.
  7. treening

    Ma olen trenniga kolm aastat tegelenud. Tavaliselt läheb päevas kaks tundi. Trenni teen muidu enne magama minekut. Kõhule umbes 900 harjutust. Käele umbes 100 kätekõverdust ja saab hantleid ka tõsta. Jalgadele saab muidu kõige vähem teha, umbes 300 kükki. Siit ka küsimus. Kas hommikusel ja õhtusel trennil(enne magamaninekut) on mingi vahe? Ma olen lugenud, et kohe peale trenni peab sööma ja umbes 60 minti pärast peab veel sööma, et järgmiseks korraks jõudu koguda ja jõuvarusid taastada. Kui palju pärsib see treeningu efektiivsust, kui peale harjutusi ei saa süüa? Ja veel. Kas selline harjutuste arvu suhe on õige või jääb kuskil vajaka?
×