Jump to content

Rihostern

Kasutajad
  • Content count

553
  • Last visited

Everything posted by Rihostern

1. Just Just , lugege suitsu paki peal olevat silti " Suitsetamine kahjustab tervist " !!! Kopsud saavad rämedalt kannatada !
  2. Juku juust

Otsi poodide juustu lette joolikamalt ja küll leiad , seda on saadaval..Prismas ja Selveris
  3. Whey Lemon Super (1800 g)

Mob , siis oled õige mees , kui nii teed
  4. Jõusaaal ja kanep!

Hmm Kanep Narkootikumid AHJU !!!
  5. Jalgadelt surumine

seeriaid teen jalapressiga 100kg ja vahest kui rohkem tahtmist siis 120kg ,aga üldist maximumi pole proovinud
  6. Dude! Mul juhtus peaaegu sama moodi, ja ka 5ndas klassis! Hüppasin kodus suure hooga lõuatõmbe kangile, kuid kang oli kinnitamata ja ma prantsatasin peaga vastu põrandat. Holy shit. Silme eest lõi mustaks, oh seda kisa ja nuttu. Peas on mul siiani muhk! Igatahes oli see äärmiselt vastik kogemus. Böö. mu endisel klassivennal juhtus ka kuskil 5 klassi kandis nii täpselt sama moodi Küllap see on 5-da klassi saatus Vähemalt mõndadel !
  7. Palju teil siis vastlakukkleid alla läx?

alkoholiga on sedasi , et paljudele 16 aastastele meeldib koguaeg pidu panna ja mingit alkoholi sisse kallata Ei saa aru mis mõnu nad sellest saavad ?! Mul alkoholiga head sidemed , ei joo üldse
  8. Kas see vend oli puupea =?!
  9. hmm , kas see peab olema juhtunud jõusaalis ?! Vist mitte Ok oli 5-das klassis kui hüppasin lõuatõmbe kangipeale ( olin lühike ja ei hüpanud välja korralikult ) ja tulin suht suure hooga ning kui näpud kangi peale sain oli hoog nii suur et ei jõudnud kangist kinni hoida ja kukkusin selg ees alla , õnneks maandusin käe peale ja käeluu läks raksti randme osast pooleks . Pole küll midagi suurt ,aga midagi ikka
  10. ületreeningu tunnused...

Mõndadel on uinumis raskused ,aga mul on asi vastupidine , mul on ärkamis raskused ...
  11. Mul siis selline

See toidukava on küll puha näljutamine aga võib olla see peabki nii olema ..
  12. Ergomeeter?

45 min kärsatab rohkem rasva d
  13. Alustasin sõbraga ja mida kõigepealt süüa juua?

Alguses ikka puhas trenn ja kui nii CA aasta on tääis võiks hakata vaatama toidulisandite poole vms.. nii tegin mina vähemalt. Toidulisandid pole ju imerohi !
  14. sooviks nõuandeid

Ma ei oska öelda kas see on küll hea , aga mina ostan söögid selverist ja soendan kodus ja küll maitseb hästi
  15. Wish List

Pildi panemise õigus võiks tõesti olla , ja pildi nägemise süsteem võiks samaks jääda
  16. Arvamused (vaba päev)

see üks päev massiperioodil ei tohiks küll väga halba teha , kuid jah kui on dieet siis on see dieedi seisukohapealt mõttetu nagu ka Theone1 juba mainis
  17. Mis seal nii õudsat huvitav on ?! ?okolaadi oma on küll igatahes väga mõnusa maitsega!
  18. huvi pärast küsin:)

pool aastat tagasi treenisin 35kg kangiga , nüüd aga 55kg kangiga . Ausalt pole max raskust proovinud kartes , et ei suru ära ja jään lolli olukorda ' Aga jah , ei pane rõhku nii palju raskustele , kui lihasmassile Vanus 16 ja 62kg raske
  19. j2lle jõusaali

Argo vist ütles ka ühes saates , et alustada tuleb ikka algajate kavast ja mitte hakkata matkima neid kavasid millega saalis käimine lõpetati. Ott pidi peale võistlus puhkust sama moodi tegema
  20. Kas kasutaksite steroide

saab ikka , pea kõik eesti kulturistid on puhtad ! ...on ka muidugi erandeid
  21. Midagi on jamasti!?

proovi kas siis 1 kord nädalas aeroobset teha või siis igapäev ca 15-25 min joosta vms.
  22. õunamahl

Tegime isegi see aasta päris palju mahla ja jagasime , seda tuttavatele laiali , kuna õunu oli see aasta metsikult palju ! Järgmine aasta vist väga palju õunu ei tule ...
  23. Mida see tähendab?

Verd ?!?!?! Oled ikka kaine ? Ma pole veel kuulnud ,et rinna trenniga hakkab verd jooksma , ja kui isegi hakkaks oleks saalis väga õudne käia
  24. valu jalalabas

Asi võib olla küll jalanõudes ! Olen isegi täheldanud , et ühtede jalanõudega , jalad valutavad , aga teistega mitte. Soovitan proovida kas uusi taldasid botaste seest või koguni uusi botasi
  25. mõned Georg Lurich'i rekordid :)

Pole , midagi öelda ... väga võimsad tulemused , eriti vastupidavuse kohapealt