Jump to content

Rihostern

Kasutajad
  • Content count

553
  • Last visited

Everything posted by Rihostern

1. Kas kasutaksite steroide

kellel on kellel mitte
  2. Aeroobne treening hommikul 6.00

Ma hommikul jooksen koeraga õues
  3. T-särk

Tuvastamine võiks olla nii , et Rebane saadab nt igale tegijale jne.. erineva parooli PM-i kaudu ja selle järgi müüd ja lunastab särke
  4. FitGirl 2006

pole küll just minu maitse ,,
  5. T-särk

tglt eks sel messil müümisel on ka ju oma mõte ... Kes tahab saada peab messi külastama ja peab pileti osta ma äkki hangib ka tulija mõne sõbra kaasa , et inimesi rohkem jõusaali poole suunata vms..
  6. Toitumine?

Nagu öeldi ,et lase webtreeneril endale toitumis kava teha (maksab 350.- ) Ja enne trenni söö kas või leiba või saia , kui kohupiimaga kodus kehvad lood on
  7. Milline on sinu soendus?

5 min korralikult ratast
  8. Ronnie Coleman Las Vegases

oojaa , ma võin küll eksida ,aga mulle meeldib 1998 aasta vorm rohkem kui hetke oma . Krt oleks Eestis ka taolised politseid nagu Ronnie on siis vist kuritegevust lõpetatakse küll ära
  9. Aidake pulsisagedusega

Spordijooke peaks jooma trenni käigus , et peale ühte harjutust võtad paar lonksu ja lähed järgmise harjutuse juurde
  10. Kas sobib?

vahele peaks jääma üks päev ja no max 2 päeva aga mitte rohkem
  11. Venitus, säär

Ma ise venitan nagu peale igat harjutust veidike ja pärast trenni teen veel ühe kõvema venituse , kus võtan kõik lihasgrupid läbi
  12. Kalorid

Et igal korralikult trena?ööril on peal selline asi mis loeb palju oled kaloreid kulutanud .. Ja sellest järgneb ka küsimus ,et palju peaks ühel aeroobsel treeningul kaloreid kulutama ?! Veits loll küsimus võib olla , a tahaks teada vms..
  13. T-särk

normull , peaks ka hakkama huupi postitusi tegema ,et tasuta saada Njaa tglt 50 eeku pole ka T-särgi eest palju , et täitsa vabalt võib ka osta
  14. EKV 2006 - tulekul !

Tulen löön ka kaasa -67.5 noorte seas , ei lähe võitma vaid kogemusi omandama
  15. Ronnie

Väga võimas ikka
  16. Foorumlastest

Njaa ega need andmed emorisse ei lähe ?! Vanus = 16 Haridus = 8 ja 1/2 aastat kooli haridust Amet = Lumistel päevadel peab lund lükkama ...
  17. Midagi arvutimänguritele

maitse asi kuid too väga ei meeldi , Uhan Enemy-Territoryt edasi
  18. Kes mida sööb siis?

Protein NO.1-te
  19. Millist muusikat kuulate?

valikutest on ju igast pop ja punk jne.. puudu
  20. Külmetus

söö palju mett ja hoia ennast soojas .. Soojad riided kindasti selga
  21. Ilus kõht ja jalad

mis sa neist jalgadest ja kõhust ikka üksi trambid , võta parem treeningkavade alt üks kava ja treeni selle järgi !
  22. gaasid:D

Kas mitte ei ole selle jaoks isegi eraldi jogurt nimega "Activia"
  23. uus arctic sport l-karnitiiniga 1000mg!

Articu oma pea igas suuremas kaupluses olemas ... Keegi sellisest tootest teab midagi mida müüaks tallinnas stocmanni ja nimi on FIT vms.. ( selline üleni valge kilega kaetud pudel millel fit kirjad , ja l-karnitiin mingi 1000mg
  24. Teie seksuaalne orientatsioon?

Päris hea küsimus jah Eks neid homosid ole ka igalpool ja eks see inimese enda asi rohkem . aga kui omaette on siis ju vahet pole, vahe tuleb siis kui mingi homo hakkab kommionu mängima
  25. tüng sõpradele

Tegin ühele seda nalja Sain sõimata nii mis kole ...