-
Content count
553 -
Last visited
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by Rihostern
-
keegi käib vist roccal mare koolis
-
Njah , krt kui ma juba mõtlesin siin et ei tule võistlema , et teised on äkki mingid jõhkrad karud siis need pildid küll andsid enesekindlust juurde
-
Mace peace not war ! Arvamusi on erinevaid , meeldigu see või mitte !
-
VÄga omapärane jah !
-
ära aja jura ! tase on sama ...
-
Milline huvitav siis meie noorkulturistide tase on !? Ja keda nimelt sa mõtled !??!
-
Päris vihane suurus on piltidel mingi mitme mb pixline fotokas on ?
-
Sinu tööle hiljaks jäämine on nohu . Mul on pärast kontserdi Inka eksam ( kirjalik ja kuulamine )
-
Mis ńali see on et 43 aastane käib 8-das klassis Päris jõudsalt ikka istuma jäänud vist ?!
-
ma olen taolist ka siin portaalis näinud ,aga ei leidnud seda üles
-
http://www.zone.ee/kristlik_elu/
-
Rebane mis meetodi kasutusele võtad ?!
-
peakõik riigid , kõikidesse mobladesse jne seadmetesse on ju ka märgitud automaatne kellakeeramine vms...
-
Ei näe vahet , üldiselt mõttetu , aga kui teised maad keeravad siis mugavam asju ajada nt , et kui lähed soome ei pea hakkama kella kruttima jne...
-
eks keskmine peaks olema nii ~8-9 tundi , kuid ise Kunsti lõputööga seoses maganud 6 tundi
-
njH ise küll 1000 kõhulihast ikka ei tee , Parem mingi 10-15 ja kolm seeriat vms,,,
-
huvitav palju kategoorias -67.5kg osa võtjaid on ?!
-
Vast igapäev ära jõusaalis ka käi , 3x nädalas on optimaalne käia jõusaalis
-
Raili : Mis sul kaotada on ? Ja sealt poest antakse ka sulle soovitusi millist võtta jne...
-
Miks Planet Spordis enam Robocopi asju ei müüda?
Rihostern replied to a.p.'s topic in Küsi Kiivikaselt
panin ka ise tähele , et see suur robocopi post on sealt ära kadunud Väga huvitav... -
lisand on üldiselt ikkagi pulbri kujul ..
-
mingi hinna suhtes vist revalisse ..
-
eks neil on kindasti mingi mõte olemas , aga see et põlved külmad on küllap ,et jõusaal ka veits jahe ja ei tee jalgadele midagi mis sooja annaks ...