-
Content count
553 -
Last visited
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by Rihostern
-
Ma käin PLanetis ja ei ütleks et hinnad nii üle meelikult kallid oleksid
-
ei tea mulle maitse suht istub selline mõnus natuke kibekas
-
aga kui palju on võistlejaid kategoorias Noored (17-aastased ja nooremad). -67,5kg ? aga kinni peaks panema Ott ja juunioridest võiks panna Muc
-
Päris tilluke mees väikseste raskustega Tglt uskumatu
-
et jah soovitan küsisda poe müüa käest infot selle toote kohta aga suurem osa müüatest ei tea oma toodetest mitte kui midagi
-
et sellest on pea igal pool juttu ja kui teed siis tee selliste raskustega mis sobivad kiireks tegemiseks
-
ütleme nii et mul oli taoline probleem 2 kuud tagasi aga kui hakkasin järjepidevalt iga trenn tegema 60 kõhulihast siis tulemus tuli 3 nädalaga et siis olid kõhulihased juba nähtaval
-
ja tarbin ikka trenni ajal muidu kui enne trenni siis tuleb trenni ajal pissi häda ja peab vetsu minema ma olen liiga tark
-
Ma ka enne trenni ja pärast trenni jooksen aga mingit eriti suurt tempot pole mõtet arendada et parem vaikselt
-
Ok Tänud kõigile kes aitasid Ma hakkan nüüd raha koguma tõstevöö jaoks ja loodan et on sellest kasu sest kunagi läheb seda nii kui nii vaja
-
ei jah ma arvan küll et seda odaviskajate vööd ma endale ei soeta ma mõtlen seda musta robocopi vööd mis müügil et seda näeb klubis ikka päris tihedalt ( Kas tõstevööga on kergem tõsta ) <-- vb väga loll küsimus aga tahaks teada
-
tänud info eest aga kas minu vanused (15a) kasutavad vööd või ei kasuta ??
-
jah seda küll aga kas see on mulle rohkem kasuks või kahjuks
-
aga kas nagu 15a poistel oleks ka vaja seda juua või mis
-
et sa võiks esimese päeva lühemaks teha see on jube pikk
-
et jah seda päris palju kui võrrelda tesitega nt mina kaalun 62kg ja klassivennad mingi 58kg
-
Kas keegi võiks mõne vihje anda et kuidas ma aru saan et seda vaja on ?
-
7.00 ärkan ja söön 8.00 kool 10.30 söön 15.00 söön 16.00 trenn 18.00 kerge söök 19.00 õpin 20.00 vedel arvuti taga 21.00 söön 23.00 magama
-
ma 15 ja 31cm
-
aga et arvate et veel pole mõtet tõstevööd endale soetada
-
tänan info eest aga siis veel üks küsimus et millal lamades kangi tõstmisel ? ja tegelenud olen ligi 9 kuud jõusaali ja lihaste kasvatamisega