Jump to content

Rihostern

Kasutajad
  • Content count

553
  • Last visited

Everything posted by Rihostern

1. Jõusaalid Tallinnas

Ma käin PLanetis ja ei ütleks et hinnad nii üle meelikult kallid oleksid
  2. Nüüd on koht, kus saab ka arvamusi vahetada

ei tea mulle maitse suht istub selline mõnus natuke kibekas
  3. autojuhiluba

vabalt saab ju
  4. Meistrivõistlused

aga kui palju on võistlejaid kategoorias Noored (17-aastased ja nooremad). -67,5kg ? aga kinni peaks panema Ott ja juunioridest võiks panna Muc
  5. Herrad, kaema!

Päris tilluke mees väikseste raskustega Tglt uskumatu
  6. Valgushokolaad

et jah soovitan küsisda poe müüa käest infot selle toote kohta aga suurem osa müüatest ei tea oma toodetest mitte kui midagi
  7. Kiirus?

et sellest on pea igal pool juttu ja kui teed siis tee selliste raskustega mis sobivad kiireks tegemiseks
  8. kõht

ütleme nii et mul oli taoline probleem 2 kuud tagasi aga kui hakkasin järjepidevalt iga trenn tegema 60 kõhulihast siis tulemus tuli 3 nädalaga et siis olid kõhulihased juba nähtaval
  9. Vedeliku tarbimine

ja tarbin ikka trenni ajal muidu kui enne trenni siis tuleb trenni ajal pissi häda ja peab vetsu minema ma olen liiga tark
  10. Kuidas oleks õigem joosta?

Ma ka enne trenni ja pärast trenni jooksen aga mingit eriti suurt tempot pole mõtet arendada et parem vaikselt
  11. Tõstevöö

Ok Tänud kõigile kes aitasid Ma hakkan nüüd raha koguma tõstevöö jaoks ja loodan et on sellest kasu sest kunagi läheb seda nii kui nii vaja
  12. Tõstevöö

ei jah ma arvan küll et seda odaviskajate vööd ma endale ei soeta ma mõtlen seda musta robocopi vööd mis müügil et seda näeb klubis ikka päris tihedalt ( Kas tõstevööga on kergem tõsta ) <-- vb väga loll küsimus aga tahaks teada
  13. Tõstevöö

tänud info eest aga kas minu vanused (15a) kasutavad vööd või ei kasuta ??
  14. fat burneri mõju

jah seda küll aga kas see on mulle rohkem kasuks või kahjuks
  15. fat burneri mõju

aga kas nagu 15a poistel oleks ka vaja seda juua või mis
  16. Q: Kas nii on oige?

et sa võiks esimese päeva lühemaks teha see on jube pikk
  17. lihasmass?

et jah seda päris palju kui võrrelda tesitega nt mina kaalun 62kg ja klassivennad mingi 58kg
  18. Tõstevöö

Kas keegi võiks mõne vihje anda et kuidas ma aru saan et seda vaja on ?
  19. Teie päeva plaan

7.00 ärkan ja söön 8.00 kool 10.30 söön 15.00 söön 16.00 trenn 18.00 kerge söök 19.00 õpin 20.00 vedel arvuti taga 21.00 söön 23.00 magama
  20. Bitsepsi ümbermõõt

ma 15 ja 31cm
  21. Tõstevöö

aga et arvate et veel pole mõtet tõstevööd endale soetada
  22. Tõstevöö

tänan info eest aga siis veel üks küsimus et millal lamades kangi tõstmisel ? ja tegelenud olen ligi 9 kuud jõusaali ja lihaste kasvatamisega