Jump to content

kristake123

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kristake123

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev March 14
  1. Arvamust

    Aitäh, ikka jätkan trenniga. Proovin leida sobivat päevast kaloraazi, et mõistlikult kaalu langetada, eks see selgub varsti mis see nr minu puhul on.
  2. Arvamust

    Kui ma olen kaalu saanud normaalseks ja siis trenniga alustan, siis ei teki mul suuremat sööiisu? Või ma ei peaks igaksjuhuks üldse trenni tegema? Helbed ikka kuivalt, 35-70g korraga.
  3. Arvamust

    Mulle meeldib trenni teha. Lisaks kulutab lihas rohkem energiat kui rasv, seega meeldiv+kasulik. Toitumine on muidugi nr1
  4. Arvamust

    3500 juures tõusis ikka. Seistes töötamist märkisin sammude pärast. Tegin ükspäev patupäeva, käisin väljas söömas. Sõin enda prae ja laste ülejäägid ja oleks veel söönud. Aga kaal hakkas langema. No see oleks tase. Kuiva panen ikka 35-60g Kehaanalüüs oli täna sama mis kaalul, treener soovitas samas vaimus jätkata. 1x nädalas puhkepäev, 2x nädalas korralikult ja 4xnädalas teen 15min kodus hantlitega nalja edasi
  5. Arvamust

    Eelnev kaloraaz mõõdetud tagasihoidklikel päevadel 3-4 tuhat. Hommik: 3x musta kohvi 3x selveri täistera croissant või kana-juusturullid lõuna: 2x245g valgehallitusjuust 2x selveri karamellimaius jõhvikamoosiga õhtu: 400g ühepajatoit hapukoorega vôi kartul-kaste 3-4 viilu rukkipala ja sealt alates vahetpidamata näksimine, võileivad, rosinad, puuviljad, veel juustu, nisuhelbed piimaga vms. Kohvi päeva jooksul 4-5 tassi. 0 trenni. Selliste päevade energiakulu näitas kell 300-400 lisaks baasile, sammude arv ca 5000 päevas. praegu: hommik: 200-250g puder lõuna: 220 g kartul+sink+muna + toorsalat (kurk,tomat, roheline salat) ôhtu: 100g liha+ toorsalat vôi 250g makaronid/riis/tatar hakklihaga + toorsalat oode: 50g juust + pirn vôi 70g riisi/maisi galett + avokaado vôi tuunikala. palju kohvi, vähe vett. kell näitab energiakuluks keskmiselt 600 lisaks baasile. 1x nädals 60min kôht-selg-tuhar, kalorikulu kella järgi 400. Pulss 100-160. keskmine sammude arv päevas ca 10000. 1x nädalas kônd 8km (pulss 100-110)Kcal 580 kella järgi 4xnädalas 15min kodus kõht-selg-tuhar 5-13kg raskustega, pulss 100-140. Kcal 100 kella järgi Kella 8 paiku äratus ja hakkan laste ja köögiga toimetama. Istuma sööma saan 10aeg. 14-15vahel lõuna. 18-19 õhtusöök. 21.00 saan lebosse, siis ka oode. Istun/lebotan vähe väikeste laste pärast+ töötan seistes kodukontoris (Arvuti on kõrge kummuti peal). magan ca 6-7tundi kokku öösel, pidevad ärkamised. Ma arvan, et eelmine kaloraaz väga vale pole, küll aga usun praegu sisse-välja kulu arvutamise eksimisse.
  6. Arvamust

    mind paneb imestama, et kui ma enne tarbisin 3-4 tuhat kalorit päevas ja nüüd alla 2, siis kas keha tôesti harjub kuu ajaga selle väiksema kogusega ja kaalulangus peatub? Ma tegelikult ei tea sellest maailmast midagi nagu näha. Trenni tegemist alustasin nii vaikselt kui vôimalik, et ei tekiks vastumeelsust. Praeguseks ma jumaldan trenni tegemist, loodan, et see mot ei kao. Ma saan aru küll, et kalkulaatorite tulemused ei ole alati täpsed, aga nii suurt vahet ma ei oodanud.
  7. Arvamust

    Nõustun. Kahju, et mõttetöö rasva ei põleta
  8. Arvamust

    Ümbermõõtudest on vähenenud vöö 108->92, muud mõõdud kuuga vaid 1cm. 10ndal lähen personaaltreeningusse-mõõtmisse, saan ehk siis targemaks.
  9. Arvamust

    Viimane kuu ei ole tarbinud mitte ühtegi nendest pattudest. Nisu sisaldub vaid täisteratoodetes mida söön vastavalt kavale. Tänase kaalumise jàrgi kaal seisab. Kell mõõdab kalorikuluks 7-800 päevas lisaks baasile. Äkki kartul siis, olen iga päev söönud seda (ca 200g) päevas. Proovin paar päeva salat-liha-piimatoodete peal olla. Algne ülekaal tekkis muidugi kiirtoit+nisu+suured kogused+kontoritöö.
  10. Arvamust

    Lootsin poole lühema ajaga hakkama saada
  11. Arvamust

    Täna kaalusin väga hoolikalt toite ja panin kirja ning arvestades tavapärast maitsmist, siis pigem jääb kcal kogus kavas ettenähtust allapoole (panen pigem väiksemad portsud, lisan rohkem rohelist-kurk,jääsalat jne). Patukorrad olen teinud kavatoitude järgi, rämpsu pole tarbinud. Ootan ehk kaal hakkab jälle langema. Fitnessi kalorikalkulaatori järgi võiksin vabalt praeguse treeningkoormuse juures (olen koormuse kõige kergemaks hinnanud) tarbida kaalualandamiseks ca 2100kcal. Ilmselt siis minu puhul paar patuampsu mängib suuremat rolli või ma algajana hindan sisse-välja kaloraazi väga valesti. Teen trenni edasi nii nagu teen ja tõstan vaikselt koormust ning jätan 1 puhkepäeva nädalas.
  12. Arvamust

    Palun abi. Olen tugevalt ülekaaluline ja olen vaikselt ennast käsile võtmas. 175cm, 92kg, algkaal oktoobris 96kg. Olen Oktoobrist proovinud kodus kükke teha, 20-50 kükki päevas, detsembrist hakkasin lisaks kätekõverdusi proovima, jaanuarist 1xnädalas 60min rühmatreening kõht-selg tuhar. Kodus igapäevaselt pm 20-30 kükki 13 kg raskusega + plank 30-50sekundit + 20 kõhulihast. Mida aeg edasi seda rohkem teen rühmatreeningu harjutusi kodus järgi kokku ca 15-30min päevas. Olen nüüd viimased kaks nädalat 1 päeva puhkepäevaks jätnud kuna tõstan vaikselt koormust, see on õige või võiksin samaviisi jätkata? Lisaks teen Fitlap toitumiskava tänu millele olen need paar kilo kaotanud. Kava päevane kaloraaz on umbes ca 1600. Puusalt pakun, et tegelikult tarbin ca 2000 kcal kuna maitsen lastele tehtud toite ja toitude kaalumist ideaalselt ei tee. Mu kaal näitab 1kg kaalutõusu viimasel nädalal kuid rasvaprotsent 3% madalam, muscle ja bone mass näidud tõusnud. Kaalun selle kaaluga alles veits üle nädala. Kas selline muutus kehakoostises on reaalne? Mina saan aru, et keha näidud paranevad kuid kaalu tahaks siiski veel kõvasti langetada, mida ma korrigeerima peaks esimesena?
×