Jump to content

vibe112

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

vibe112

  • Tase
    Vaatleja
  1. Kas keegi teab, kui kaua see metaan üldse peale viimast tarvitamist veres on? Kuulsin jutte, et metaani ja stanozololi kasutatakse käisikäes, et üksteise toimet võimendada vms. kuulsin ka seda, et puhas pole keegi, ajastamise täpsuses pidi hoopis proffessionaalsus seisnema. Siin ei pruugi millimeetritki tõde olla aga kindlasti tahaks teadjate arvamust kuulda. Muidu laimamise peaks vist lõpetama küll, aga teadusliku poole pealt tuleks siia mõned leheküljed veel targutada. Nii et kes teab, see siis las hiilgab teadmistega
  2. Jah, Oti ja Mareki ühist debatti oleks vaja otseülekandes kas raadios või televisioonis. Las siis lükkavad ümber või närivad läbi üksteise arvamusi eelnenud karjääri jooksul toimunust. Siis selguks alles neist kõige kõvem mees. Eeldusel muidugi, et räägitakse ära kõik, mis südamel on, ilma eelnevalt kokku leppimata.
  3. Asi võiks ikka suure kella külge minna ja kogu tõde viimase kümne aasta jooksul EKFL-is toimunust peaks päevavalgele tulema. Kui keegi üldse mida saladuslikku teab?? See Kiivikase toidulisandite äriajalugu peaks ju antud situatsioonis siis samuti kõigile Eesti rahava kodanikele selgeks saama. Ärgu siis olgu kellegil enam saladusi, on kergem elada. Kui Bonsuna teab asju, mida enamik ei tea, siis päästku keelepaelad valla. "Kaua sa kannatad......" Need kaikad, mis sulle kodaratesse on loobitud tuleb loopijale tagasi visata....pigem juba sügavale ...sse lükata. JÕUDU TÖÖLE!
×