-
Content count
119 -
Last visited
Content Type
Calendar
Profiles
Forums
Everything posted by WinchesterMan
-
Ega keegi ei käsi sul seda juua seda proteiiniga kuid siis ta maitseb paremini ja peale trenni on ju hea kui jood proteiini sheigi koos kreatiiniga.
-
Mis sa sellest jood üldse kui sa ei tea kas ta üldse hea ja kasulik on?
-
Võta lisaraskusi igale harjutusele, et kordusi vähemaks saada aga koormus jääks samaks.
-
Mul oli sama jama, et lihtsalt lambist hakkas süda puperdama ja pildi kippus eest ära võtma. Käisin EKG-s-arstid ei aidanud ka öeldi, et kõik normis ja midagi ei soovitanud ka teha mis võiks seda vähendada ja normaalseks tagasi saada. Elasin edasi sellega lihtsalt ja ükskord lihtsalt avastasin, et enam ei olegi süda puperdama hakanud ja kõik OK.
-
Seda kes nendest kõvadest tegijatest täiesti puhas on seda teavad ilmselt ainult nemad ise, sest seal kõige kõrgemas liigas dopingukontrolle ei tehta vist.
-
Pane sinna otsingusse Andreas Munzer ja leiad mehe kes suri steroidide tõttu. Ta hüüdnimi oli "Mees kes pole kunagi vormist väljas"
-
Naine paneks kaikaga pähe siis vist
-
100% Whey Gold Standard vs. Proteiin No.1
WinchesterMan replied to lutsukomm's topic in Toidulisandid
Aga sa võid ju whey gold standard-it rohkem natuke panna kui tahad -
Tegelt on see jube nõmedal päeval, sest paljud peavad ju reedel tööle minema ja minul on näiteks neljapäeval jõulupidu kus pean mingit valssi ja sambat tantsima ja pole eriti kindel kas peale pidu jõuan lõpuni vaadata. Aga noh, hea, et üldse midagigi näidatakse.
-
Kevadel saab 2 aastat suitsuvaba. Kui suitsetamise maha jätsin hakkasin ka trenni tegema nii, et tegu oli pöördemomendiga mu elus
-
Palju õnne ja kannatust tütre kasvatamisel
-
Sellised unehäired pidi olema üks armunud olemise sümptomeid Ja eriti raske armumise puhul võib tekkida ka unehäirete kõrval selline tunne, et kõht on tühi aga söögiisu pole. Sööki lihtsalt ei suuda alla ajada-süda lihtsalt läheb pahaks kui söögi peale mõtled (raske juhtum omal nahal kogetud)
-
No minul on rasva % 9,5 aga 6-packi pole veel. Kui hästi vaadata siis on 4-packi näha.
-
Ära karda lihas nii kergelt kasvama ei hakka. Aga mina näiteks söön tund aega peale trenni.
-
On olemas 2-te tüüpi süsivesikuid-liitsüsivesikud ja lihtsüsivesikud. Liitsüsivesikud(leib jms.) on kasulikumad ja peaksid olema süsivesikute osas ülekaalus lihtsüsivesikute(kommid jms.) üle
-
Marek Kalmus
-
Aga aeroobne oleks vähemalt hea
-
Kas on võimalik samal ajal massi lisada ja rasvast lahti saada?
WinchesterMan replied to Renxu's topic in Toidulisandid
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=2674 Loe artikkel läbi ja saad vastused oma küsimustele. -
Parem poolne on veel kena aga kui kõhulihased juba paistavad siis on nagu kole minu arust. Ma võin kihla vedada et parem poolne on ameeriklane, keskmine sakslane ja vasak poolne soomlane või rootslane. Näod on sellised peas kohe
-
Nimelt, juba pikemat aega on kehale ilmunud mingid sügelevad punnid. Esialgu ilmusid ainult reitele kuid nüüd on hakanud igale poole ilmuma. Alguses arvasin, et tegu on lihtsate sääse hammustustega kuid nüüd on sääsed kadunud ja punnid tulevad ikka. Punnid ei kao ära ka. Ega keegi ei oska öelda millega tegu on?
-
Mul sama asi selle vihaga ainult väsimust küll nagu ei ole. Koguaeg kui kas või väike asi pe*sse läheb siis lähen nii närvi, et rebiks seinad maha kui saaks ja tohiks. Siiani olen suutnud ennast vaos hoida ja säästa see viha jõukas raua väänamise peale.
-
Mr. Olümpia jooksev ülevaade, vormid, uudised
WinchesterMan replied to Ott Kiivikas's topic in Kulturism & Fitness
Jay selg ja rind on minu arust paremad kuid Ronnie trapets ja õlg tunduvad võimsamad jällegi. Väga põnev heitlus võib nende kahe gigandi vahel toimuda. -
Proteiin: 100% Whey Gold Standard (Optimum Nutrition) Kreatiin: Kreatiin Monohüdraat (All-Stars) Süsivesikud: Malto6(Fast), Trauben Zucker(Müller's Mühle) Ja tulemused on tunduvalt paremad kui varem
-
Rühl kavatseb kvalifitseeruda 24. Septembril Hispaanias Santa Susanna PRO Grand Prix-il.